11 Ağustos 2013 Pazar

Afrodizyak Tarifler (İkizler) - Gamze Özer / Astrolozi



Bayanlar, sevdiğiniz adam için mutfağa girmeye hazır mısınız?? Eee "kalbe giden yol mideden geçer" sözünden yola çıkarak bir yazı dizisi yapalım dedik.. 


Ve işte yıldızların altında bir gece.. Siz ve O, başbaşa..

Aslında bu tarifler bayanlar için, ama bence bayların da okumasında fayda var.. Neden mi?? Tatlı cadıların tuzağına düşmemek için..



İkizler Erkeği için Mükemmel Bir Gece İkizler erkeği hiçbir yerde fazla kalmayacak kadar tez canlıdır.Buna rahat bir akşam yemeğine oturmak da dahildir.Yalnız yemekten de hiç hoşlanmadığı için,aşığınız çoğu kez ayaküstü yemeğe alışmıştır.Bu adam çin yemeğini doğrudan kutusundan yiyebildiği için sever.Mutfağındaki buzdolabını açtığınızda bomboş görünce zavallı bebeğe ne kadar acıdığınızı hatırlayın.
İlk adım:
İkizler her ne kadar "ayak üstü" yemeğe alışmışsa da bu demek değildir ki güzel bir sofra düzenini ve lezzetli yemekleri takdir etmez.Sohbet konusunda biraz rahatsızsanız ve desteğe gereksinim duyuyorsanız en ilgi çekici arkadaşlarınızdan birkaçının sizlere katılmasında hiçbir kınca yoktur.İkizler için açık mavi sofra örtünüzü serin,sarı mumları en iyi şekilde yerleştirin ve ilerde en hoş hatıralarınızdan biri olacak geceyi planlamaya koyulun.
 
 
İkinci adım:
Arzu yüklü Yunan salatası Salatayı ister yemekle birlikte ister önce servis yapın.Bu arada tarifin malzemesini altı kişilik yazdım,belki birilerini davet edersiniz diye. 2 orta boy atom salata 1 ezilmiş sarımsak 1/4 çay kaşığı karabiber 1/4 çay kaşığı biberiye 1/4 çay kaşığı kekik 1/2 bardak zeytinyağı 3 yemek kaşığı elma sirkesi 1 çay kaşığı tuz 2 bardak küp şeklinde kesilmiş ekmek 2 çay kaşığı Worcestershire sosu 3/4 bardak feta peyniri (beyaz peynir) 10 siyah zeytin  
Atom salatayı iyiyce yıkayıp buzdolabına koyun ki,güzel ve gevrek olsun.Sarımsağı zeytinyağına koyup bir kaç saat bekletin sonra sarımsağı çıkartın.Sirke ile Worcestershire sosu karıştırın,yavaş yavaş zeytinyağını ekleyeerek 5 dakika çırpın.Tuzu,biberi ve otları ilave edin.Ekmekleri mısır yağında altın sarısı renk alana kadar kızartın.Salatayı derin bir tabağa koyun,peyniri ve zeytinleri ilave edin,salata sosunu üzerine döküp karıştırın.Kızarttığınız ekmekleri üstüne serpiştirin.
Üçüncü adım:
Erotik patlıcan 4 çorba kaşığı kıyılmış soğan 2 çorba kaşığı tereyağı 2 kutu domates püresi 1 çay kaşığı kekik 1 çay kaşığı fesleğen 1 çay kaşığı maydanoz 1/4 çay kaşığı karabiber 2 orta boy patlıcan soyulmuş ve dilimlenmiş 2 iyice çırpılmış yumurta 1/2 bardak süt 1/2 bardak ekmek kırıntısı 4 yemek kaşığı susam 2 fincan rendelenmiş Kefalotiyi peyniri
Soğanları tereyağında kavurun ve domatesi,kekiği,tuzu ve biberi ilave edin.10 dakika kısık ateşete pişirin.Ateşten indirin. Patlıcan dilimlerini önce yumurta süt ve tuz karışımına,sonra da ekmek kırıntısı ve susama bastırıp zeytinyağında altın sarısı oluncaya kadar patlıcanları çevirerek kızaın.Fırıknı 175 derece ısıtın,büyük bir fırın kabına ya da iki küçük, bir kat patlıcan bir kat domates sosu,bir kat peynir olacak şekilde yerleştirin,peynir en üstte olsun.30 dakika fırında pişirin.
Dördüncü adım:
Bir pastaneye uğrayıp hazır bir tatlı alabilirsiniz.Ama gerçekten aşıksanız... Ballıbaba 1/ bardak bal 2 bardak şeker 1/4 bardak su 2 adet yumurta akı koyulaşıncaya kadar çırpılmış 1/8 çay kaşığı tuz 1/4 bardak kıyılmış badem 1/4 bardak kıyılmış fındık 1/4 bardak kıyılmış ceviz
Balı şekeri ve suyu kulplu bir kapta karıştırın ve az ateşte koyulaşıncaya kadar pişirin.Yumurta aklarını ve tuzu karıştırın,şurubu sürekli çırparak yumurta akına yavaş,yavaş ilave edin,krema kıvamına gelinceye kadar çırpın.25cm'lik bir fırın kabını iyice yağlayıp karışımı dökün,üstüne badem ,fındık ve ceviz karışımını ilave edin. Soğuduktan sonra dikdötgen parçalar halinde kesin.

 

OLiViA Erotik Astroloji Kadınlar için Erkekler Hakkında adlı kitabından...


    Ayşin Ela Kaya'ya yardımlarından dolayı teşekkür ederiz.

    Hiç yorum yok:

    Yorum Gönder