16 Ağustos 2013 Cuma

Afrodizyak Tarifler (Akrep) - Gamze Özer / Astrolozi


Bayanlar, sevdiğiniz adam için mutfağa girmeye hazır mısınız?? Eee "kalbe giden yol mideden geçer" sözünden yola çıkarak bir yazı dizisi yapalım dedik.. 


Ve işte yıldızların altında bir gece.. Siz ve O, başbaşa..
Aslında bu tarifler bayanlar için, ama bence bayların da okumasında fayda var.. Neden mi?? Tatlı cadıların tuzağına düşmemek için..




Akrep Erkeği için Mükemmel Bir Gece
  • İlk adım:
    Akrebinizin düş gücü öyle yoğundur ki onu boş bir odada bile ağırlasanız,yine de tahrik olur.Bu adamın tek ihtiyacı olan şey sizi düşünmektir.Ama bu inanılmaz kafayı,midenin yanı sıra beslemek için,dekoru mümkün olduğu kadar renkli ve egzotik yapın.Mönü Hint,hemen şimdi Hint eşyaları satan bir internet sitesi araştırmaya başladınız bile değil mi? Sepete eklenecekler listenizi paylaşıyorum sizinle; Hint kumaşından bir masa örüsü, Hint yastıkları, üstü aynalarla süslü minik fillerden ve tealightlar...
    İkinci adım:
    Körili karides keyfi Bu yemeği haşlanmış uzun taneli tabi pirinç tabağında servis edin.Serin bir Chablis de Akrep errkeğinizce takdirle karşılanacaktır.
    Not:Bu tarifteki malzemelerin bazıları size yabancı gelebilir,gurme marketlerde çalışanlardan yardım isteyebilirsiniz.Hazır oradayken chutney denen Doğu Hindistan turşusu da alıp çeşni olarak yemekle birlikte koyun sofraya.
    1/4 bardak tereyağı 2 büyük elma soyulmuş ve kıyılmış 2 diş sarımsak ezilmiş 1 1/2 bardak süt 1/2 bardak kıyılmış kereviz 1 çay kaşığı hindistan cevizi 3/4 çay kaşığı zencefil 1/2 çorba kaşığı şeker 1 çorba kaşığı köri 1 çay kaşığı kepekli un 1 çay kaşığı tuz 1/4 çay kaşığı karabiber 1 çay kaşığı ince doğranmış maydanoz 1 kg ayıklanmış karides 2 büyük domates 4 büyük soğan
    Soğanları ve sarımsağı kalın tabanlı bir tavada kavurun.Sütü ilave edip kaynatın.Sonra domates,elma,kereviz,hindistan cevizi ve zencefili ilave edin.Şekeri,unu,kariyi,tuzu ve biberi karıştırıp tavaya yavaş yavaş karıştırarak ilave edin.Sebzeler yumuşayıncaya kadar alçak ateşte pişirin.Karisleri ilave edip beş dakika daha pişirin.
    Üçüncü adım:
     
    Hınzır cacık
    1 bardak yoğurt
    1/2 bardak su 1 büyük rendelenmiş salatalık 1 çay kaşığı tuz 1/4 çay kaşığı kimyon 1/4 bardak taze kişniş yaprağı 1/4 çay kaşığı acı kırmızı biber

    Büyük bir kasede,yoğurt,su ve kırmızı biberi karıştırın.Salatalıkları ilave edin.Üstüne kimyonu serpip,kişniş yaprakları ile süsleyin.
    Dördüncü adım:
    Kışkırtıcı Hint Pudingi 6 bardak süt 3/4 bardak pirinç 1/4 bardak kuş üzümü 1/4 çay kaşığı kakule tozu 1/2 defne yaprağı 1/2 bardak toz şeker
    Büyük bir tencerede sütü,pirinci ve defne yaprağını karıştırın.15 dakika sık sık karıştırarak yüksek ateşte pişirin.Kaynayınca altını kısıp 40 dakika koyulaşıncaya kadar pişirin.Defneyi çıkartıp,şekeri,üzümleri ve kakuleyi ilave edin.Soğuması için buzdolabına koyun,soğudukça koyulaşacaktır.


Scorpions - Are You The One
 
OLIVIA Erotik Astroloji Kadınlar için Erkekler Hakkında adlı kitabından...

    Ayşin Ela Kaya'ya yardımlarından dolayı teşekkür ederiz.

    Hiç yorum yok:

    Yorum Gönder