6 Mart 2014 Perşembe

6 Mart 2014 - Astrolozi



Gördüğünüz bir çiçek, aldığınız bir koku, teninize değen kumaşın teması, heyecan verici bir müzik, damağınızdaki iyi tat, sizde bambaşka hisler mi uyandırıyor?? Eee, Ay Boğa'da iken, normaldir.. Bugün, güzellikler mutluluğumuz için vazgeçilmez bir unsur olabilir. Maddesel olarak temas ettiğimiz şeylerde keyif arar olabiliriz. Sosyal ve iş yaşamımızda çevremizdekilerinde en az bizim kadar sorumluluk üstlenmelerini bekler olacağız. Sabırlı, emin adımlar atmak, günboyu bizler için önem arzedecektir.

Güne girişin hemen ardından 00.56'da Ay ve Güneş arasındaki uyumlu açı, özellikle kadın-erkek ve otorite figürleri ile ilişkilerimize uyum ve destek getirecektir. Olayların kargaşası içinde bulunsak bile, duygulanmadan, nötr olarak durabileceğimiz bir gece yarısı olacaktır. Adeta yoğun ilişkiler arasında rahat bir nefes alma molası gibi.. En azından duygularımızı kontrol ederek bizi boğmalarına fırsat vermez ve daha dingin bir halde olaylara konsantre olabiliriz. Arkadaş ve grup ilişkileri açısından olumlu enerjiler barındırmakta..

09:17'de ise Ay'ın Merkür'e yapacağı sert kare ile ilişkiler açısından riskli saatler başlıyor. Hisler ve duygular mantığın esiri olacağından, konuşmalarda da sertleşmeler olabilir. Problemlerinizi halletmek için uygun saatler olmayacaktır.; hatta işler tersine dönebilir. Bu sabah, duygusal ve fiziksel rahatlama yapmak ve olayları akışına bırakarak, söz ve davranışların üzerinde fazla durmamaya çalışmak en iyisidir; malum Merkür Kova'da her şeye karşı..

12:42'de ise sonunda Jüpiter geri hareketi sona eriyor; bu konu ile ilgili yazımı http://astrolozibyzizi.blogspot.com/2014/03/jupiter-retrosu-bitiyor-astrolozi.html adresinde bulabilirsiniz. Epey zamandır aldığımız en güzel haber bence; dev gezegen hepimize güzellikler getirir umarım..

15:54'te Ay, geri harekete geçmiş olan Satürn'ün tam karşısına yerleşecek; kendimizi çok yalnız, mutsuz ve şanssız hissederek sanki bizi kimse sevmiyor, onaylamıyor gibi düşünebiliriz. Bu açının ardından da Ay'ın boşluğa gireceğini düşünürsek, mümkünse bu saatten itibaren en iyisi bir şey yapmamak. Bu karamsar görüş Ay, İkizler burcuna geçince düzelecektir. Girişimler ve kararlar almak adına uygun bir akşam olmayacak. Otorite figürleri ile olan ilişkilerimizde de dikkatli olmakta fayda var. Sorumluluklarımız, görevlerimiz bu saatlerde sanki omuzlarımızda tonlarca yük varmış gibi hissettirebilir..


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder