1 Mart 2014 Cumartesi

1 Mart 2014 - Astrolozi


Ay, hafta sonuna, balzamik fazda Balık'taki hareketini sürdürerek giriyor ve 01:16'da Neptün ile kol kola giriyor. Duygusal iniş, çıkışlar eşliğinde, diğer insanların duygularıyla bağ kurabilme yetisine sahip olarak yepyeni bir güne başlıyoruz. Etrafımızdakilerle ilgilenmemiz gerektiğini düşünebilir, karşılığında aynı ilgiyi bulamadığımızda da çok kırılgan olabiliriz. Değişik fantaziler kurabilir, hatta özel br dünya hayal edip orada yaşamak, fark etmeden gerçeklerden kaçmak, rahatlama yollarına kapılmak mümkün olabilir. Kuşkulara ve aldanmaya açık saatlerdir. Ruhani ve mistik çalışmalarpmak enerjimizi dengeleyecektir. Sakarlık tipi küçük kazalara, dalgınlıklara, küçük hatalara da sebep olabilir.

06:05'te Ay Jüpiter ile bir üçgen yapacak; malum Yeni Ay da aynı etkilere sahip. Genişlik, yücelik, devasa bir iyimserlik verebilir. Yükseklerde yürümeye teşvik edicidir. İyilikler yönünde de ısrarcı olup, ihtiyaçlarımızın tesbitinde ve bunları elde etme yollarına ışık tutabilir. Bu transit, zihnimizi geliştirecek yeni aktiviteler için uygun enerjiler barındırmakta. Felsefe, bilim, din veya ilgimizi çeken herhangi bir konuyu araştırmak  için uygun bir zaman. Ardından da Ay, 09:43'te Jüpiter'e harika bir üçgen açı ile bakacak ve bu açı ile Yeni Ay'a girecek. İşlerimizin kolaylaşabileceği, mutluluğun artacağı bir sabah olacaktır. Çevremizdekilere olan ilgimizin artabilir ve onların rahatı için uğraşlara girebiliriz.

09:59'da ise Ay'ın Güneş ile kavuşumuna tanık olacağız. Bunun etkilerini  http://astrolozibyzizi.blogspot.com/2014/02/balk-burcunda-yeni-ay-astrolozi.html adresinde bulabilirsiniz.

13:55'te, Ay, Pluto ile olumlu bir görünüm sergileyecek; derin duygu ve hissedişleri canlandırıcı bir etki.. Olayların derinine inmek, etrafımızdakilere karşı olan duygularımızın  gerçek durumunu araştırmaya itebilir. Güzel ve gizemli şeylere ilgimiz artabilir ve kendimizi duygusal olarak oldukça güçlü hissedebilirz.

18:23'te ise Terazi'de ilerleyen Mars, geri hareketine adım atıyor. Bu konu ile ilgili olarak http://astrolozibyzizi.blogspot.com/2014/02/mars-geri-hareketi-astrolozi.html adresindeki yazımı olkuyabilirsiniz.


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder