5 Mart 2014 Çarşamba

5 Mart 2014 - Astrolozi



Ay, yeni bir güne Boğa burcunda ilerleyerek girmekte; olayları istikrarlı ve dengeli bir halde değerlendirmek, konfora ve rahata düşkün olmak, amaçlara yavaş ve emin adımlarla ilerlemek, kendimizi duygusal ve fiziksel güvende tutmak için maddi varlıklara gereken önemi vermek adına oldukça olumlu bir gün geçirmek mümkün olacak.. Bugünün ana konusu zannediyorum güvenlik duygusu..

06:53'te Ay'ın Neptün'e yapacağı olumlu açı ile, çevremizdekilere karşı hassasiyetimiz oldukça artacaktır. Hatta bu kişilerle ilgilenmeyi abartabiliriz. Vericilik ve acıma hissi artacağından, kendimizden önce diğerlerini düşünür duruma gelebiliriz. Erken saatte rüyalarımız artabilir ve güneşin doğuşu ile mistik ve ruhani çalışmalar yapma dürütüsü doğabilir; zira bu saatler enerjilerin yağunlaşabileceği saatler olacaktır. Yalnız kalıp iç dünyamızda bir gezinti, hiç de fena olmaz.

16:02'de Ay, Jüpiter ile yapacağı olumlu açı ile bizi iyi  ve cana yakın olmaya ve iyimser kişilerle bir arada bulunmaya zorlayabilir. Çevremizdekilerle duygusal bağımızı kuvvetlendirmek isteyebiliriz; karşılıklı destekleşim ve bağlılık kurma saatleri diyebiliriz. Yardımlaşma, destek verme, birbirimizi anlayarak yapılacak çalışmalar herkese yarar sağlayacaktır. Özellikle pazarlama gibi veya halkla ilişkiler gibi ikna etmeye yönelik bir işiniz varsa, bu transiti kaçırmayın..

21:02'de Ay, Pluto'ya muhteşem bir üçgen açı ile bakacak.. Bu sayede bizi bir süredir zorlayan Jüpiter - Uranüs ve Pluto arasındaki sevimsiz T-kare'nin etkileri biraz yumuşar gibi olacaktır.. Sanki gökyüzü "mola" der gibi.. Duygusallığı canlandırıcı, herşeyi daha güçlü hissettirici bir transit olacaktır; ancak duygularımızın esiri olmaktan uzak durmamızda fayda var yani  hislerin bizi idare etmesine izin vermemeliyiz. Bu saatler gücümüzü toplayarak çevremiz ile birlik olmak adına güzel enerjiler barındırmakta.. Gece yarısından sonra gerçekleşecek Ay ve Güneş arasındaki olumlu görünümün de etkilerini gecenin ilerleyen saatlerinde hissetmek olası; özellikle kadın-erkek ve otorite figürleri ile ilişkilerde yapıcı enerjiler barındırmakta..

23:03'te Venüs, Kova burcuna ayak basıyor; bu konu ile ilgili yazımı http://astrolozibyzizi.blogspot.com/2014/03/venus-kovaya-geciyor-astrolozi.html adresinde bulabilirsiniz.


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder