8 Mart 2014 Cumartesi

8 Mart 2014 - Astrolozi


Haftasonuna, Ay'ın İkizler burcundaki hızlı hareketi ile giriyoruz. İkizler enerjisi ile hızlı düşünüp, hızlı hareket etmek çok kolaylaşabilir. İster yeni bir beceri edinmek, ister enteresan sohbetlere katılmak olsun, dikkatimizi her ne çektiyse, çabucak peşinden koşmaya başlayabiliriz. İletişim ve espri trafiği de epey artacak diye düşünüyorum. Ancak durumlardan kolayca sıkılmak, her şey hakkında biraz bir şeyler bilmek ama fazlasından canımızın sıkılması mümkün tabii..

02:00'de Ay, Uranüz ile gayet olumlu bir görünüm sergileyecek. Bu saatlerde hala ayaklta olanlar içlerinde garip bir telaş, garip bir heyecan hissedebilirler. Bulunduğumuz ortmı yenilemek ve canlandırmak isteyebiliriz. Saati itibarı ile pek etkili olacağını zannetmiyorum..

07:05'te Ay, Chiron'a sert bir kare ile bakacak; eksik yanlarımız, kendimizde zayıf olan yönlerimiz sabah erken saatlerde bizi rahatsız edebilir. Etrafımıza verdiğimiz tavsiyeleri, kendimizde de uygulamayı başarabiliyorsak, sorun olmayacaktır. Ancak tersi durumlarda, bu özelliklerimizin neden olacağı durumlar can sıkabilir.

15:26'da ise Ay bu kez de Güneş ile sert bir kare yapacak; özellikle kadın-erkek ve otorite figürleri ile olan ilişkilerde gerginlik yaratabilir. Bugünün Dünya Kadınlar Günü olduğunu hatırlarsak, bu açı maalesef bugüne pek yakışmadı bence.. Alınganlık her zamankinden fazla olabilir, ayrıca kendimizi mutsuz veya hyasta hissetmek kolay olabilir. Bazı ufak problemler eğer dikkat edilmezse, aniden krize dönüşebilir. Kendimizi haklı görmek ve hakkımızın yendiğini düşünmek mümkün. Bu tuzaklara düşmeden, tüm kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günün'nü tebrik etmek isterim..

Akşam saatlerinde bu gergin hava açılıyor ve 22:19'da Ay, Merkür ile pırıl pırıl bir üçgen açı yapıyor.. Önemli fikir alışverişleri, görüşmeler için çok olumlu saatler; duygular ve mantık arasındaki dengeye işaret edici etkiler mevcut. Kendimizi anlamaya ve  ruhsal dengeyi sağlamaya, başkalarına yardım etmeye itebilir. Duyguların derinliği rahatça sözlere taşınabilir. İletişim trafiğinin artacağı gibi, değişik konularda bilgi edinebilmek de kolaylaşabilir.


Astrolozi



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder