7 Mart 2014 Cuma

7 Mart 2014 - Astrolozi



Haftanın son iş gününe Ay'ın Boğa burcunda boşluktaki hareketi ile girmekteyiz. Belirsizlik enerjisi, Ay'ın 04:37'de İkizler burcuna geçişi ile son buluyor. Bizi ağırlaştıran, ayaklarımızı yere sağlam bastıran Boğa enerjisi yerini, sanki haftasonuna hazırlık olsun diye sürekli bir hareket isteyen, zihnimizin devamlı bir şylerle meşgul olacağı, sanki ayaklarımıza takılmış kanatlarla hareket etmek isteyeceğimiz İkizler burcu enerjisine bırakmakta. Devamlı fikir üretebilmek, aynı anda bir kaç şeyle uğraşabilmek ve en önemlisi iletişim trafiği bugünün ana konusu.. Etrafımızın devamlı dostlarla çevrili olmasını istemek, sık sık değişen ruh hali ve tabii bunun yanında da kararsızlıklar öne çıkabilir. 

06:45'te Ay, Venüs ile harika bir üçgen açı yapacak; çevremizdekilerle aramızda hoş duyguların uçuştuğu, birlikte güzel zaman geçirilebilecek dostluk saatleri deiyebiliriz sabah saatleri için. Koruyuculuk, annelik gibi dürtülerde artış olabilir. Farklı bir duygusallık verebileceği gibi, her hangi bir sebebe bağlı olmadan etrafımızdakilere yedirip içirme isteğini arttıracaktır. Fotoğraftaki gibi yiyecekler hazırlamak, evimizi, bahçemizi, kendimizi veya çevremizi güzelleştirme adına kuaföre gidebilir, mutfağa kapanabilir, saksıya çiçek ekebilir veya alışverişe çıkmak isteyebiliriz. Tüm ilişkiler günün ilk yarısında oldukça tatlı bir etki altında olacaktır. Kolaylıkla oluşan duygu akışı, çirkinlikleri örterek pembe bir dünya yaratabilir.

15:11'de ise Ay, Neptün ile sert bir kare oluşturuyor; hayalleri ve hafızadaki birikimleri ön plana çıkaran bu transit, eski bakış açılarının, önyargıların, şartlanmaların ve bilinçaltı kayıtlarının, gerçeklerden daha önemli bir duruma gelmesine neden olabilir. Aslında yalan bir hayal dünyasının içine düşmek gibi bir şey.. Günün ikinci yarısında bir şeye karar vermek, bir iş girişiminde bulunmak veya hayati önemi olan konularda adım atmak için kesinlikle uygun değil. Yanlış yönlendirici etkileri mevcut. Çevremize ve insanlara karşı hassasiyetimiz tavan yapacağından, doğru değerlendirmelerden uzaklaşabilir ve yanıltıcı kararlar verebiliriz; basit şeyler problem haline gelebilir. Ayrıca bu akşam, alkol alımında daha dikkatli olmakta da fayda var.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder