26 Temmuz 2016 Salı

26 Temmuz 2016 - Astrolozi


Ay, günün büyük kısmını Koç burcunda geçirecek bugün; kararsızllık çekmek, özgüvensiz olmak, ağır hareketler hiç de bu transite göre değil. Mücadele skapasitemiz oldukça yüksek olacağından fiziki güç gerektiren işlerimizi de çabucak halledebiliriz. Farklı olana daha fazla ilgi gösterebilir, girişimlerimizde ne yapmamız nasıl davranmamız gerektiği ile ilgili kolaylıkla stratejiler oluşturabiliriz. Liderlik özelliklerimiz de diğerlerini yönlendirmede bizlere yardımcı olabilir.

05:55'te Ay ve Merkür arasında oluşacak üçgen açı ile sabah erken uyanalar için iletişim trafiği ve zihinsel hareketlilik aktif olacağa benzer. Bilgi alış verişleri haberleşme açısından olumlu etkiler. Duygular ve mantık arasında denge oluşturabilir ve karar almada zorluk çekmeyebiliriz.

09:19'da ise Ay ve Uranüs kavuşumu netleşecek; huzursuzluklara anlamsız telaşlara davetiye çıkarabilir. Hızlı değişim dürtüsü yanlış hareketlere de neden oluşturabilir. Yeni tanışmalar, farklı rutin dışı organizasyonlar, grup çalışmaları, yaratıcı aktif zeka açısından çok olumlu. Ancak acelecilik kazalara neden olabilir. Bir anda zıplayan agresyon münakaşaları ve yol ayrımlarını beraberinde getirebilir. Problemlere farklı yönden yaklaşmak ve sıradışı çözümler yaratmak, bilim teknoloji gibi alanlarda çalışmalar yapmak için kullanbilirsek bu görünüm bizlere ilerleme kaydettirebilir. 18:37'de Ay'ın Boğa burcu geçişine kadar bu transitin etkisini aktif hissedeceğiz; zira Ay bundan sonra boşluğa girecek. Bitirilmeyi bekleyen işleri hızla ve zekice ele almak adına bu saatler çok uygun.

18:37'de Ay Boğa burcuna geçiş yapıyor; bu etki altında üzerimizdeki elektrik yüklü etkiler sakinleşebilir. Yaşamdan daha keyif almaya çalışabilir, geleceğe yönelik ağır, sağlam hedefler oluştururabiliriz. Problemlere metanetli ve sabırlı yaklaşmak kolaylaşabilir. Maddi değerler, zevkler daha baskın kendini gösterebilir.


Zerrin Zindancıoğlu, ASA, MAPAI


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder