28 Temmuz 2016 Perşembe

28 Temmuz 2016 - Astrolozi


Ay, günün büyük bölümünde Boğa burcu seyahatini devam ettiriyor bugün.. Maddi güvenlik, sabır, dayanıklılık ve sadakat isteyen konularda ilerleme kaydedilebilir. Değişimler pek hoşumuza gitmeyebilir; alışık olduğumuz düzenler kendimizi daha rahat hissetmemize yardım edebilir. Tembellik etmek, keyif sürmek, sağlamcılık ve risklerden hoşlanmama Boğa burcu etkileri arasındadir.

03:23'te Ay ve Venüs arasında kare açı gerçekleşecek; ilişkiler ve maddi değerlerle ilgili mücadele anlamına geliyor, tabii bu saatlerde ayakta olanlar için. Yeme içme ve harcama ile ilgili olarak zorlu etkileri beraberinde getirebilir. Özellikle diyabet hastaları için biraz riskli saatler. İlişkilerimizde çıkarcılık ve tek tarafı önemseme yani bencillikler nedeniyle sorunlar yaşanabilir, dikkat.

06:43'te ise Ay ve Jüpiter arasındaki üçgen yardımıyla olayları daha geniş perspektifle ele almamız mümkün olacağı gibi, iyimser yanımız bizlere daha yardımcı olabilir. Adil ve cömert davranışlar, imkanı olanlar için sabahın erken saatlerinde yardımlaşma içinde olmamıza fırsat tanıyabilir. Eğitim, seyahat, hukuk, yurt dışı alanlarında işleri olanlar ise rahatlıkla ilerleme kaydedebilir.

12:33'te ise Ay ve Chiron ılımlı görünümü netleşiyor. Sağlıkla ilgili alanlarda olumlu etkiler barındırdığı gibi çevremizdekilere tecrübelerimizle yardımcı olabileceğimize de işaret etmekte. Bu şekilde ruhsal bir huzur hatta belki aradığımız cevaplara yanıtlar kendiliğinden gelebilir. Geçmişten dersler çıkarılarak ileriye dönük olarak farklı bakış açıları rahatlıkla oluşturulabilir.

18:12'de ise Ay ve Mars karşıtlığı kesinleşiyor; sert etkili bir görünüm. Ufak detaylar bile bizleri sinirlendirmeye neden olabilir. Zıt duygular aeasında iki uca çekiş hissedilebileceğinden önemli problemler yaratabilir. Diğerlerine karşı olan toleransımız da azalacağından kavgalar için bahane arar hale gelebiliriz. Fiziksel efor gerektiren işler açısından ise birebir olumlu; gücümüzü ispat etmek, yükselen enerjiyi bu tip işlerde olumlu kullanabilmek tabii ki mümkün.

Ay, Mars dokunuşunun ardından 21:16'da İkizler burcuna geçene kadar boşlukta kalacak; dolayısı ile akşam saatlerinde Mars'ın yüksek enerjisi hissedilebilir olacak. Elimizde bitirilmeyi ebkleyen işler adına ideal bir görünüm olduğundan girişimler bu saatlerde tavsiye edilmez. İkizler burcu etkisi ile akşamın ilerleyen saatlerinde ise bilgi alış verişleri, bir kaç konu ile bir arada ilgilenmeye çalışmak, iletişime önem vermek ve merak ediceğimiz konularla yolumuzun kesişmesi mümkün görünüyor. 



Zerrin Zindancıoğlu, ASA, MAPAI




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder