18 Mayıs 2020 Pazartesi

İkizler Yeniayı (22 Mayıs 2020) - Astrolozi


22 Mayıs Cuma günü saat 20:38'de İkizler burcunun 2. derecesinde Yeniay doğacak. Akrep Dolunayı'ndan sonra karanlıktan uzaklaşmak ve İkizler'in oldukça usta olduğu alanlara ışık tutmak tabii ışık bulmak isteyeceğiz. Bizi heyecanlandıran bir çok fikir bulabilir ve bir şeyler yapmak adına kısa vadeli planlar kurabiliriz. Aklımızdaki şeyleri paylaşabilir ve zihinsel bağlantılar oluşturmak isteyebiliriz. İkizler meşgul olmayı seven bir burç, kendimizi meşgul tutmak isteyeceğiz. Bu bir çok küçük proje olarak hayatlarımıza yansıyabilir. Gündemimizi yapılacak işlerle doldurabilir ve sahip olduğumuz zihinsel enerjiyi kullanmak adına meşguliyetler oluşturabiliriz; ne kadar yararlı ve sürekli olur, tabii onu söylemek zor olabilir. Yakın çevremizle ve gençlerle olan iletişimimiz artabilir. İkizler burcunun olumsuz yönünde devamlılık konusunda sorun yaşayabilir; arada mola vermek adına kullanılabilir bu dönem. Dolayısı ile zihinsel molalara ihtiyacımız olduğunu da unutmamak lazım. Yeniay yöneticisi Merkür de İkizler burcunda ve geri giden Venüs ile birlikte; ilişkiler ve değerlerle ilgili olarak geçmişten gelen bir takım sorunları gündeme getirebilir. Bu sorunlar için bir yol bulmaya çalışmak durumunda kalabiliriz. Evet çıkış yolunu tasarlamaya düşünmeye çalışabiliriz ama belki de gereken dikkati vermediğimiz ve önemli tavsiyeleri dinlemediğimiz için doğru cevaplar eksik kalabilir. Dolayısı ile çok daha iyi dinlemek durumunda olduğumuzu hatırlayacağız, belki de çok konuşmaktan dinlemeye vakit bulamıyoruz.

İkizler zihin ile ilgili. Fikirlerimizi harekete geçirmenin zamanı. Hava elementi olduğundan zihinsel aktiviteyi gerektirecek. Gerçekte inandığınız her şeyin son derece güç içerdiğini unutmayın. Kolay sıkılan İkizler yeni insanlar ve fikirler tarafından uyarılmaya çok açık, eğlenmeye düşkün. Bu özellikleri İkizler'in meraklı ve güçlü zihnini besleyen durumlar yaratabilir. İnsanoğlu zihnin gücünü hafife alır genelde; bize hizmet etmeyecek işe yaramayacak her türlü çöpü de biriktirebilir. Belki de bu dönem ciddi bir yaz temizliği gerektiriyor; çer çöpü ayıklamak ve sadece işimize yarayacak olanı toparlamak gibi. Zihnimiz kök salmış bir takım düşünceleri kolay atamayabilir ancak Mars karesi bu yönde inanç sağlayacaktır. Sıkı bir eleme yapmak adına kullanılabilir. Fikirler dünya üzerinde tarihin akışını değiştirmiş ki bizlerin düşünceleri de hayatlarımızı şekillendirmekte. İkizler Yeniayı bize çok seçmeli bir hediye ile birlikte yeni bir başlangıç sunacak. Veri toplayın ve gerekirse gözlerinizi ve kulaklarınızı iyi açın, tabii esnek kalmaya özen gösterin. Belki bir sözleşme, elektronik bir alış veriş, web sitenizi tasarlamak ve kampanyanızı başlatmak, ortaklık oluşturmak, işbirliği yapmak isteyebilirsiniz.

Kendinize sorun:

Girişimlerimde hangi düşünceler beni destekliyor?
Bir fikir üzerinde hareket etme zamanı geldi mi?
Öğrenmem gereken bir şey var mı?
Paylaşmak istediğim bir bilgi var mı?
Örneğin, kendi işinizi kurmayı düşünüyor olabilirsiniz, ancak bu konuda herhangi bir şey yapmak konusunda isteksiz davranıyorsunuzdur. Bu, daha olumlu ve proaktif bir yaklaşım izlemenin zamanı! Bilgi birikiminden yoksun olduğunuzu düşünüyorsanız, ister gerçek ister sadece algı olsun, bunu değiştirme zamanı gelmiştir. Bir web sitesi kurmanız mı gerekiyor? Web'de biraz etrafına bakarsanız, başlamak için birçok kolay yol olduğunu göreceksiniz. Bir kursa mı ihtiyacınız var? Ne olduğuna bakmaya başla. Merakınızın yol göstermesine izin verin. Mümkün olduğunca fazlasını öğrenin: Orada ne var? İlginizi çeken kurslar var mı? Ne kadar tutuyorlar? Lansmana ne kadar zaman önce hazırsınız? Rekabet alanı nedir? İşletmenizin arkasındaki ana fikir nedir? Ana konu, neler yapabileceğiniz ve yapamayacağınız hakkındaki algınızı değiştirmek ve başlamak olacaktır. Unutmayın: karar verdiğiniz her şeyi yapabilirsiniz! Belki bir probleme takıldınız ve etrafında daireler çiziyorsunuz. Şimdi biraz saçma olanları iptal edebilir ve yeniden bir başlangıç yapabilirsiniz. İkizler Yeniayı gerçek olduğunu bildiğiniz şeylerle ilgili konuşma cesareti de verecektir. Seçenekleri açık tutun ve kesin taahhütlerde bulunmayın.

Hayatınızdaki olumlu şeylere odaklanın. Her gün minnettar olduğunuz en az 10 şeyin farkında olun. Hayatınıza hafiflik katın. Neşeye, zevke odaklanın ve küçük zevkler olabilir: lezzetli bir yemek yemek, akşamları dinlenmek ve video izlemek, kuşları izlemek, yürüyüş yapmak. Esnek olun ve takip etmek istediğiniz olası en az iki farklı yönü unutmayın. İkizler ikişer ikişer şeyler yapmayı sever, bu yüzden fırsatlar ikişer ikişer, ilişki seçenekleri ikişer ikişer, iş teklifleri ikişer ikişer gelirse şaşırmayın. Bu iyimser, pozitif yeni bir Ay. Karamsarlıkların ardından yeni bir başlangıç ​​yapmak ve dünyayı bir çocuğun eğlenceli bakış açısından görmek için iyi bir zamandır. Size neşe veren nedir? Kalbinizi şarkı söyleten nedir?

Yeni başlangıçlar, yeni insanlar, yeni projeler, yeni fikirler, çeşitlilik ve kendin olma zamanı. Çok fazla anlam yüklemeyin. Birini arayın ve onlarla buluşmalarını isteyin. Eğer yapamazlarsa, başka birini arayın! Bir şeyleri kişisel olarak almayın, tüm seçeneklerinizi açık tutun ve hayatın tadını çıkarmaya odaklanın!



Vedik;
Yeniay haritasına baktığımda ilk dikkatimi çeken detay 26 Şubat gibi başlayan Kala Sarpa Yoga'nın 28 Mayıs gibi Merkür tarafından sonunda bozulacağı. Bize hapsolmuşluk enerjisi veren bu yoga Merkür'ün gezmeye iletişime yönük yüzü ile birlikte sonunda geride kalıyor; ancak Merkür bu durumda kurtulan gezegen konumunda olacağından bu serbestliği daha doğrusu değişim sürecini yüzeysel olarak algılayıp ihmalkarlık ve dikkatsizlik yönünde kullanmak yoganın maalesef vaadettiği olumsuz etkilere geriye dönmeye yol açabilir. Zira Merkür retrosu da 18 Haziran'da başlayacak; aman çok dikkat.

22 Mayıs Yeniayı sideral zodyağa göre 7 derece Boğa burcunda yani Krittika nakşatrasının 4. padasında. Bu alanda öncelikle Güneş ardından Jüpiter önem arzeder. Krittika inşaatçılarla, inşaat mühendisleri, ustaları, işçilerle ve kalfalarla ilgili olduğu üzere sendikalar ve işçi kurumları ile de bağlantılı. Öğretmenleri, akademisyenleri, moda tasarımcılarını, askeri her türlü konuyu ve askerleri, avukatları, cerrahları, polisleri, itfaiye ve çalışanlarını, devletle ilgili işleri ve müzik endüstrisinde çalışanları ifade edebiliyor. Bazen köprüleri de yakmak anlamına geldiğinden hatta ateş ile benzer bir enerji verdiğinden, hafta sonu Kıbrıs'ta çıkan yangın ile de bağlantılı olabilir diye düşündüm. Tüberküloz, diş sorunları, zührevi hastalıklar, başla ilgili boğaz, boyun hastalıklarına işaret eder. Ateşli hastalıklara meyil yaratır; hatta baş ağrılarına yol açar. Krittika kritize etmeyi, hata bulmayı, sentezlemeyi sever. Hedefine kilitlenen ve mükemmelliyetçi bir yanı vardır. Hataları pek tolore etmez, kesip atabilir hatta köprüleri yakabilir de dedik. Keskin bir bıçak gibi Krittika; yöneticisi Agni yaşam enerjisi verir, canlanır her şey. Ay'ın bu alanda kuvvetli olduğu bilinir Vedik kurallarına göre. Krittika bir sürecin hız kazanmasını anlatır. Bu enerji gizli değildir, tamamen görünür olur her şey. Zayıf halka hemen farkedilebilir. Fizibilite çalışmaları için harika bir dönemdir; müdahalelerde hızlanır. Krittika etkisi ise aniden sıra dışı bir enerji belirgin olur, tempo yükselir. Bu enerji çok uzun soluklu olmayabilir ama değerlendirmek de işe yarar. Hedefe odaklı olmak renginizi belli etmek için harikadır. Pada yöneticisi Jüpiter ise özellikle parasal alanda bu hızlanmanın yaşanabileceği yönünde işaretler veriyor. Ancak güç birliği oluşturmak takım ruhu yaratmak, belki destek oluşturmak adına da kullanılabilir. Krittika özellikle araştırma, bilim, eğitim alanlarında destek alarak ilerleme tavsiye ediyor. Maddi konularda ısınan havanın yükselen enerjinin etkisi ile hemen rahatlamaya yol açabilecek işaretleri aman sentezleyin ve hemen ayak uydurmayın diyor. Rekabetçi bir etki yaratacağından Agni etkisi ile maddi olarak da çok rahattaymışız her şey yolunda imiş gibi hissettirebilir. Ancak bu süreç tam olarak fizibilite ve zarar tesbit tabii yanında çözüm oluştura çalışmalarını hızlı ve acil olarak gerektirmekte. Krittika yöneticileri Güneş ve Jüpiter arasındaki görünüm umut vaadediyor genişleme özgürleşme açısından; ancak retro gezegenlerin ileriye doğru değil de olana ya da geçmişe dönük çözüm oluşturma isteklerini göz ardı etmemek lazım. Mars etkisi ile zorlayıcı durumlara yol açabilir ve özellikle ikili ilişkiler açısından bir şeyleri bir anda kesip atmak ve kafanın dikine gitmek söz konusu olabilir dikkat. Her ne olursa olsun hızlı alınacak kararlar zarar getirebilir. 

Sideral zodyağa göre Yeniay haritanın 7. evinde; rekabetçilik ve açık düşmanlıklar açısından bu yüksek enerji çalışabilir. Güneş 10. ev lordu; dolayısı ile yöneticileriniz otorite figürleri ile ilişkilerde beklenmedik durumlar yaşanabilir. Herkeste bir rehavet ve eğlenceli hava yaratabilir; kreatif işler için örneğin evinizde bir yerleri boyamak, bir şeyler onarmak, inşa etmek, ekmek adına kullanılabilir. Yeniay bir takım yıkım gerektiren işler için çok uygun. Bir anda ilişkilere dönük oluruz, duygusal konularda hızlı kararlar vermek isteyebiliriz. Venüs'ün geri hareketini dikkate alın. Estetik ve alışveriş açısından iplerimizi koparmak isteyebiliriz. Ama diğer yandan derinlemesine araştırmak gereken fokuslanmanın şart olduğu işlerde sorun yaşayabiliriz. Bu da hata yaptırabilir. Tanıtım gerektiren bir işiniz varsa bu süreci olumlu değerlendirebilirsiniz. Özellikle bilim ve ilaç endüstrisinden gelecek haberler umut vaadedici olabilir. Ancak mücadeleci şartları bir takım engelleri göz almak gerekebilir. İntikamcı ve öfkeli tutumlar yorabilir. Yeniay sürecinde sağlıkla ilgili önlemlerin boş verilmemesi ve tedbirlerin elden bırakılmaması çok ama çok dikkat istiyor. Yeniay sürecinde özellikle ilişkilerimiz ve maddi / manevi değerlerimiz önem teşkil edeceğinden öncelikle kendimize dürüst olmamız gereken bir dönemeçten bahsedebiliriz. 7. evdeki Yeniay, kendimize ayna olacak ilişkileri de beraberinde getirebilir. Bu durumda bu kişilerin, hangi huyumuzu, düşüncemizi aynaladığını iyi görmekte yarar var. 



Teknik;
22 Mayıs Yeniay Pleiades (7 kız kardeş - Ülker) tk yıldızında gerçekleşiyor. Batı Astrolojisine göre İkizler burcunun 1. dekanına denk geliyor. Bu durum Ay'ın karanlık yönlerini ortaya çıkarabilir, zira Ay bilinçaltını temsil eder ve bir çok kişi gölge yanları ile yüzleşmek durumunda kalabilir. Karanlıkta kalan gölgeleri tesbit etmek zordur ve kolektifte bunu diğerlerine yansıtırız. Diğer bir yandan çok yakın ilişkilerden kaçmaya yüzeysel ilişkilere de itebilir. Derin bir duygusallığa izin vermeyecek bir Yeniay süreci başlıyor. Ama dış dünyada, medyada sanki duygusallıkları fışkıran kişilere de şahit olabiliriz. Ama gerçek ham duyguların ifadesi söz konusu olduğunda bu balon patlayabilir. Diğerlerinin nevrotik tutumlarına ise sabır pek gösteremeyebiliriz. Ama ilginç bir şekilde her şeyin iki kutbu olması gibi bazı durumlarda bu hoşgörüsüzlük, derin ve karanlık gölgeleri iyileştirmeye de yardımcı olabilir. Bazı yeteneklerimizi farketmemiz Chiron quintil açıları ile yardımcı olacaktır. En azından ne hissettiğinizi, düşündüğünüzü söyleyebilmek açısından olumlu etkiler barındırmakta. 

Yeniay ile kavuşum içindeki Mirfak duygusal çatışmalara ve mücadelelere işaret etmekte; politik, askeri ya da spor alanındaki rekabetçi enerjiler gibi. Bu sabit yıldız genel olarak maceracı bireylerden ziyade diğerleri ile ilişkilerinde dürüst olmayanları, yalan söyleyenleri anlatır. Perseus / Kahraman'ın sağ tarafında bulunuyor. Hani biraz deli dolu ama sevimli gibi. Kurnazdır he otoritelerle mücadeleye girebilir bu yönü sayesinde ve modern bir halk kahramanı haline dönüşebilir. Mirfak övünmeyi gururlanmayı pek sever. Yeniay Ülker tk yıldızından biraz uzakta kaldı ama arka planda etkisi devam ediyor ki bu tabii ki hastalıklarla bağlantılı olabilir.

Diğer bir sabit yıldız etkisi, uzak da kalsa bu bölgede Alcyone; yaralanmalar, hastalıklar, talihsizlikler, bıçaklar, utanç ve hapis. Yaşamın karanlık yanları ile ilgili kavrayışlar, mistizm ve içgörü ile birlikte. Yani, insan doğasının hem iyi hem kötü yüzü ile karşılaşma yaratmakta. Alcyone, Ülker tk yıldızının ana yıldızı. Amacı daha yüce bir bilgelik vermesi iken, şeytan Medusa'ı öldürme görevi gibi kirli işleri de çözmeye kalktı. İkizler ilk dekanu dolayısı ile Ülker tk yıldızının (Pleiades) çoğu yıldızını barındırır. Kahraman (Perseus) aşkını yani Andromeda'yı kurtarmak için asilce kaybı da hesapladı. Ama acaba babası Kral Cepheus'un tahtında mı gözü vardı? Alcyonesevgiden, seçkinlikten, ateşten, çiçek hastalığından ve yüzdeki kazalardan, utançtan ve şiddetli ölümlerden haber verir. İnsanları ahlaksız, hırslı, çalkantılı, iyimser ve huzurlu yapar; ve birçok seyahat ve yolculuk, tarımda ve aktif istihbarat yoluyla başarı sağlar. Satürn üçgeni ile Alcyone hırs ve gayret verir, bu da tercih, onur ve şan ile sonuçlanır. İnsanları yüksek bir konuma yükseltirken, yüksek tutku ve acımasızlık yaratabilir. Alcyone, karşı cinsle ilişkiler açısından iyi bir alamet değildir. Yeni Ay ile birlikte boğaz rahatsızlıkları, kronik nezle, körlük, kötü gözler, yaralar, yüz yaralanmaları, hastalık, talihsizlik, utanç, öldürmeye ya da öldürülmeye, hapsetme, darbelere, bıçaklara, atıcılık, kafa kesimi veya gemi enkazı ile bağlantılı yorumlanır. 

İşte böyle Ülker'in yıldızları bir bütün olarak İkizler arketibi yani çelişkiler üretebiliyor. İyi ya da kötü İkiz haline dönüşebilir. İkiz, gölgesi ile sürekli savaş halindedir ve karanlık yanlarını ortadan kaldırmaya, diğerini öldürmeye çalışır. Bu öldürme onların iyi iken kötü ve karanlık olmalarına da yol açabilir. Çok paradoksal anlamlar içerir Pleiades / Ülker; bazen çok büyük bir başarı bazen trajik bir kayıp. Bu krizler insanın doğasında da vuku bulur. en önemlisi insanın kutupsallıklarından kaçmaması. Görmek kabul etmek, entegrasyonu becermek, dengelemek ise önce bireysel sonra da kitlesel bir şifalanma sağlayacaktır.

Yeniay Venüs günü Mars saati ve gecenin 1. saat diliminde netleşiyor; ihtiraslar arzular aktif olacaktır. Diğer yandan bireysel ilgi alanlarımız daha önemli hale gelebilir, kişisel istekler, yakın ilişkiler, sağlık bizler için önem arzedecek. Jüpiter ve Yeniay arasındaki üçgen açı ile birlikte öz değer duygumuzun ilişkilerle bağlantılı olarak çalışacağını da söylemekte. Aslında diğer bir bakış açısı ile Yeniay Antiscia derecesi de Jüpiter ile karşıt açıda. Jüpiter kısacası çok fazla sahnede olacak ki haritanın 2. evinde ve maddi sıkıntılara işaret eden geri harekette. Diğer bir yanda para ile olan ilişkimizde iyimserlik sorun yaratabilir ki Jüpiter'in yansıdığı derecedeki (Antiscia) sabit yıldız (Spica) liderlik potansiyelini ve yönetme isteğini yükseltebilir. Dünya astrolojisinde bu yıldız sis, duman, hava kirliliği ve suikastlerle bağlantılı. Bu tarz haberlerin gündeme gelmesi ya da olmuş olanların araştırılması analiz edilmesi söz konusu olabilir. Bazı önemli büyük şirketlerin ya da yabancı devletlerin ekonomik açıdan aşırı zorlandıklarına dair haberler yükselebilir. Diğer yandan Neptün ve Antiscia ilişkisinde Vindemiatrix yıldızını görüyoruz; yeniay yöneticisi Merkür ile kare açıda Neptün. Skandalvari haberler, bazı afetler ki su ile bağlantılı olabilir duyulabilir. Uluslararası arenada saldırgan tutumlar görülebilir. İnançlarla ilgili olarak bir takım gerçekler gündem oluşturabilir. Vindemiatrix, din, hukuk, askeriye ile ilgili olabiliyor, doğasında kabalık ve vahşilik olabilir. Havacılık sektörü ile bağlantılı konuları da temsil etmekte. Sağlık açısından da tüberküloz, akciğer hastalıkları, omurga ve göz problemleri (görüş darlığı) yaratabiliyor. Yangınlar bu yıldızla ilgili; ama güzel yanı bir şeyin kökünü ilaçla kurutmak anlamına da geliyor. Demek ki bu başlıklarda gündem furyası ile karşı karşıya kalacağız. Neptün kafa karıştırıcı haberlere de yol açacaktır. Özellikle pandemi ile ilgili sanki bu Yeniay bir dönüm noktası gibi. Hala enfeksiyon riski yüksek ancak en kötü yüzünü gördük artık. Satürn iyileşmenin yavaş ama istikrarlı olacağına işaret ediyor. Evet kısıtlamalar ve sıkıntılar devam edecek ama ilerleme de kaydedilecektir. Dolayısı ile tedbiri elden bırakmamanın önemi sabit yıldızlarla vurgulu hale gelmiş. Yeniay bir şeyi yeniden inşa etmek, yeni rutinler yaratmak, yeni bir işin tanıtım için olumlu. Güvenilir dostlar, aile birliği, hükümetler ve diğer kuruluşların desteği bu zor zamanları atlatmanın üstesinden gelmemize yardım edebilir. 


Genel;
Yeniay bir nevi temizlik havasında. İkizlerin serin esintisinde kanatlar açılır. Yeniay öncelikle yorgunluk hissettirebilir, ama bu İkizler'deki Yeniay için geçerli değil. Bir gün içinde koltuğumuza bir kaç karpuz almaya çalışacağız. Beyin fırtınaları yapacağız. Düşünceleri belki bir kağıt üzerinde ya da bir şiirde, şarkıda toplama zamanı. Yaratıcılık artacaktır ve bu iyileşme yönünde önemli bir süreç. Belki sanatçı değilim diyorsanız daha zamanı gelmemişti ya da yazar değilim diye hayıflanıyorsunuz, belki daha boş bir kağıda bugüne kadar tek kelime kondurmadınız. Sıradanlık / başarısızlık endişesinin yaratcılığınıza sekte vurmasına izin vermeyin. Küçük ve mutlu sürprizlere hazır olun. Hayatta ne istediğimizden emin olmak ve ilerlemek adına güçlü etkiler var, daha doğrusu yeni şartlar sağlamlaştırmak adına. Neptün karesi sanki ufak bir Merkür retro etkisi verebilir, işleri şansa bırakmak adına uygun etkiler yok kısacası. Ama her şeyi halletmek için kendinize ekstra vakit ayarlamanız gerekebilir. Tipik bir İkizler'in uçarılığından ziyade Satürn daha sorumlu ve duyarlı yapacak bizleri. Hala dünyevi ama disiplini, aynı zamanda eğlenceli ve kendiliğinden.. İkizler yakın arkadaşlıklar ve kardeşlikle ilgili; sevdiklerinizi aramayı, mesaj atmayı sakın unutmayın. Zihninizi ve sinir sisteminizi sakinleştirmeye özen gösterin.

Gökyüzündeki yoğunluk yani kozmik aktivite biraz bunaltıcı gelebilir ama bunu da yararımıza kullanmanın yolları var. Ne yaramak istediğinizin yani niyetinizin belirlenmesi, tohum ekmek gibi düşünün, biraz içe dönmeye vakit ayırın. Toprak karanlıktır, ektiğinizin büyümeyeceğinden endişe duyabilirsiniz; Yeniay karanlıktır. Ama bu sizi geceleri ayakta tutan karanlık değil; dönüşümün ve bilmenin karanlığı. Tüm yaradılış böyle bir karanlıkla oldu; Yeniay bu süreci onurlandırma zamanı. İki yöne çekildiğinizi hissedebilirsiniz. Kalbiniz bir yöne, aklınız ise tam zıt yöne gibi. Bir karışıklık hissi, bir umutsuzluk.. normal, korkmayın. Karanlık sonsuzmuş gibi sanki. Ama ışık mutlaka görünecek. Karanlık ve aydınlık arasında köprü olur İkizler. Gördükleriniz tanık olduğunuz gerçeklikler ile hissettiklerinizden farklıymış gibi gelir. Satürn bu duyguları pratikleştirecek ve metodik hale sokacak. Satürn yaratma gücümüzü zamana yayacak ve akıllıca seçimler yapmamızı destekleyecek. Satürn gerçeklik yaratacak, uzun vadeli düşünceleri planları elimizden gelenin en iyisine teşvik edecek. Güçlü bir su ve hava enerjimiz de var.. Merkür ve Venüs aynı derecede; Neptün açısı ile birlikte bir eşleşme ama bir nevi ortamın sislenmesine yol açabilir. Neptün maneviyat ve düşlerin gezegeni, aynı zamanda yanılsamalar.. Ama gerçekliğinizi renklendirirseniz işte o zaman sisler dağılır, yaratıcılık ortaya çıkar. Kafa karışıklığı hepimiz yaşayacağız, korkmayın. İki zıt kutup oluşacak; bu enerjide sörf yapmak için içsel bilişinize, sezgilerinize güvenin, inançlarınıza, İlahi Güce. Kararsızlığı beslemek yerine doğru cevaplara ulaşacağınıza güvenmek bu yolu açar, sisi dağıtır. Doğru cevap her zaman oradadır ama nezaketle ve sabırla beklemek gerekir; bizi sisten kurtaracak yolu o zaman buluruz. Bir takım riüeller, dualar, manevi çalışmalar adına harika bir süreç. Ya da sanatta bunu deneyimlersiniz. Tüm yaşamı planlamak için değil ama bu gezegenler bir araya geldiğinde ne istediğimizi ve gerçekleştirmek için ne yapmamız gerektiğini anlamamıza yol açarlar. İçinizdeki bilgeye güvenin, kafanız karışırsa, bir adım geri çekilin.O doğru cevap bazen konuşmayı kesince, duymaya odaklandığınızda kendiliğinden gelir; kendinize karşılamayı beklemek için izin verin.


Zerrin Zindancıoğlu
ASA, MAPAI, Member of OPA, ISAR Cap



Kaynaklar; 
- Numerology of Astrology / Degrees of Sun - Lynn Buess
- Fixed Stars - B.Brady
- The Living Stars - Dr. Eric Morse
- Zodiac Decan Handbook / Darkstar Astrology
- Vedik Astroloji - Şebnem Ekşib
- Takımyıldızların Mitolojil Öyküleri / Yasemin Örs
- Darkstar Astrology



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder