22 Ekim 2017 Pazar

Mars Terazi Transiti (22 Ekim- 9 Aralık 2017) - Astrolozi


Kızıl gezegen Mars, 22 Ekim 2017, saat 20:28'de Terazi burcuna geçiş yapacak bu seyahatini 9 Aralık'a kadar devam ettirecek. Cazibenin sembolü Terazi burcunda Mars, ilişkiler alanında kendini güçlü hissettirecek. Bu konum Venüs'e ait bir bölge olduğundan, Mars Terazi burcunda rahat etmez; tam aksine kendi evi olan Koç burcunun tam karşısında. Dolayısı ile pek de olumlu yönlerini ortaya çıkarmaktan ziyade gölge yanlarını ortaya koymaya meyilli. Devamlı bazı şeyleri birilerine danışmak isteyeceğimiz belki de farklı fikirler arasında kararsızlıklar çekeceğimiz dolayısı ile rahat ilerleyemeyeceğimiz bir süreç olabilir. Terazi burcunda Mars, doğasının emrettiği "ben bunu istiyorum" diyemez, kafasına estiği gibi davranamaz. Bunun yerine gruplar ve sosyal ilişkiler içinde olmayı yeğler. Şimdi bu başına buyrukluk yerine toplantılara, tartışmalara katılmalı, belki her zamankinden çok pazarlık yapmalı, diplomatik olmalı, diğerlerinin görüşlerini önemsemeli, hatta giyimine dikkat etmeli. Bunların sonucunda bir sonuca bağlanamayan tartışmalar da Mars'ın netlik arayan kafasını bulandırabilir ve her zaman kararlı olmak istemesine rağmen kararsızlıklara düşmesine neden olabilir. Bitmek bilmeyen görüşmelerde tempo ve agresyon da yükselebilir ve tartışmalara varabilir. Bu transit aslında bazı kişilerin de popülaritesini arttırabilir. 

Önümüzdeki ortalama 6 haftalık bu süreci farklı kişilerle birlikteliklerde hatta yaşamlarımızın farklı yönleri arasında denge ve uzlaşma oluşturmak açısından olumlu kullanabiliriz. Anlaşmalar yapmak, bu fikir birlikleri ile fırsatlar oluşturmak ve tabii taraflar arasında orta yolu bulmak açısından ideal. İyi ve enerjik görünerek zamana ve enerjimize yatırım yapabiliriz. İnsanoğlu aktif olarak zevk ve güzellikler peşindedir her zaman. Dolayısı ile Terazi transitleri lüks tüketim ürünlerine de ilgiyi arttırabilir. Bunun yanında haklı gördüğünüz kişileri ya da davaları savunurken bulabilirsiniz kendinizi.

Mars bu konumda enerjisini ve cazibesini ilişkiler üzerinde göstermeye meyilli. Bir çok konuyu çeşitli yönlerinden ele alma yolunda çaba sarfedeceğimiz gibi bu çoğu kişide kararsızlıkları da beraberinde getirebilir.Hiçbirimiz kötü adam olmak istemesek de bazı şartlar bizleri bu yolda zorlayabilir. Zihinsel tartışmalar, fikir alışverişleri her zamankinden daha fazla hoşumuza gidebilir. Pasif agresif hissetmek ise Mars'ın Terazi seyahati boyunca gölge yanı olarak kendini hissettirecek görünüyor.

Mars, bu süreçte yalamlarımızın Terazi alanına enerjisini gönderecek; burçlara göre etkilerinden kısaca bahsedelim..

Koç:
Mars, sizleri ve diğerlerini bu dönemde yakından etkileyecek. Bir dostluk, aşk ya da ortaklık ilişkisine hazırlanın. Partneriniz varsa ilginiz üzerinde daha yoğunlaşabilir, ancak yalnızsanız partner arayışı yoğunlaşabilir. Mars burcunuzun yöneticisi olduğundan ve karşıt konumda yerleştiğinden kendinizi diğerlerinin kontrolü altına girmiş hissedebilirsiniz. Maalesef ödün verilmeden ilişkiler yürümez ve zaman zaman da karşı tarafın kazanmasına izin vermek gerekir.

Boğa:
6 Haftalık yoğun çalışma temposuna hazır olun. Bu dönemde günlük rutin işlerin üzerine biraz daha yük binebilir. Çok şey başarmaya ve belki de işiniz değilken bazı konuları omuzlamaya hazır olun. Bir görev insanı gibi hissedeceğiniz için eğer planlarınızda egzersiz ya da diyet gibi konular varsa, rahatlıkla gündeminize alabilirsiniz. Sağlığınız için kontrollerinizi yaptırabilirsiniz; zayıf bünyelerde bu süreçte bazı rahatsızlıklar özellikle böbrek ve bağırsak gibi bölgeler hassaslaşabilir. İş yaşamınızda tartışmalara girmekten kaçının ve lütfen günlük programınıza odaklanın. Sağlıklı alışkanlıklar edinmek istiyorsanız bu transit çok işinize yarayabilir.

İkizler:
İkizler açısından oldukça şanslı bir süreç denebilir. Gerçek aşk, mutluluk, eğlence, spor ve çocuklarla ilgili alanda transit yapacak olan Mars size yüksek bir enerji verecektir. En sevdiğiniz hobileri bulmak, eğlenmek, aşk yaşamında tutkulu duygular açısından olumlu. Sevgilinizle bir çok eğlenceli anılar yaratabilir, sohbet etmekten çok hoşlanabilirsiniz. Lüks tüketim ürünleri ilginizi çekebileceği gibi riskli girişimlerde de atak davranabilirsiniz. Sohbetlerin tartışmalara dönüşmemesi, karşınızdakine de kulak vermenize bağlı.

Yengeç:
Ev ve aile sevgili Yengeçler, en sevdiğiniz alan aslında. Aile içindeki bazı dengesizlikleri rahatlıkla çözüm amaçlı ele alabilirsiniz; diğer aile üyelerinden daha çok siz bu konuda mücadele vermek durumunda kalabilirsiniz. Eviniz için harcamalar yapmak belki aile üyelerine evinizde davet vermek, dekorasyon ve estetik dokunuşlar yuvanıza yeni bir hava getirebilir. Ev satın almak, kiralamak, satmak ya da yeni bir eve taşınmak adına motivasyonunuz yüksek olacak. Önümüzdeki 6 hafta boyunca aile üyeleri ile birlikte olacağınız zamanlar artacağından tartışmalara da müsaade etmemek ve iti bir dinleyici olmak sorun oluşmasına izin vermez.

Aslan:
Oldukça yoğun bir sürece giriyorsunuz. Hız, her şeyin ilerlemesini sağlayacak en önemli konu olabilir. İnsanlarla iletişim kurmak belki kısa seyahatler yapmak, kardeşlerinizle, komşularınızla davetlere katılmak ve yakın çevrenizle sosyalleşmek için zamana ihtiyacınız olacak. Yeni kişiler tanımaya ve yetkilerinizi kullanmaya özen gösterin. Kişisel yaşamda yakın çevrenizden ya da yakın arkadaşınızın tanıştıracağı bir aşk fırsatı çıkabilir yalnız Aslanlar için. Ancak bunun yanında komşularınızla ya da kardeşlerinizle çıkabilecek tartışmalardan ve hızlı hareket etmekten oluşabilecek ufak kazalardan uzak durmakta yarar var; kollarınıza bacaklarınıza, kaslarınıza dikkat.

Başak:
Para evinize yerleşecek olan Mars, kazanmak için daha fazla mücadele ve efor talep edecek, aslında kendinizi bu alanda daha enerjik hissedeceksiniz. Tabii bu motivasyon ve Terazi'de pek de rahat olmayan Mars, harcamaları da bir o kadar arttırabilir. Bir şeyler satın almak ya da yatırım yapmak adına diğerlerine fikir danışabilirsiniz. Harcadıklarınızı ya da bir şekilde yatırım da olsa elinizden çıkanı yerine koymak için de daha fazla enerji harcamaya meyilli olursunuz. Yeteneklerinizi arttırmak için çok olumlu bir süreç var önünüzde. Bu şekilde özdeğer duygunuzu da yükseltebilir, kendinizle gurur duyabilirsiniz. Satış pazarlama işinde çalışanlar için daha fazla müşteri ve daha fazla satış sözleşmesi anlamına gelebilecek bir transit.

Terazi:
Dünyanın tepesindesiniz gibi hisssettirecek bir transit. Mars sizlere 2 yılda bir kez uğruyor ve özgüveninizi arttırıyor. Sorunlar karşısında da bu nedenle meydan okuma moduna rahat geçebiliyorsunuz. Her enerjiyi dengede kullanmakta yarar var. Sosyal ortamlarda kendinizi rahat ifade edebilir, diğerlerine dinletebilirsiniz. Sosyal yaşamda artış görülebilir. Dış görünümünüz her zamankinden daha fazla sizi ilgilendirebilir ve gerekiyorsa önlem almak amaçlı spor egzersiz değişik bakım kürleri uygulayabilirsiniz. Moda ve estetik konular harcamaları arttırabilir ama bundan gocunmak yerine, keyfini çıkarabilirsiniz.

Akrep:
Bu süreçte diğerleri sizi hafife alabilir; duygularınızı, enerjinizi bastırmak ve dışarıdakilere belli etmemek isteyebilirsiniz. Bazı gizlilikler, sırlar belki afişe edilmeyecek ilişkiler ve ilgi alanları önümüzdeki 6 haftalık süreçte yaşanabilir. Ancak 6 hafta sonra enerjiniz çok daha yükseleceğinden bunu bir hazırlık dönemi olarak kullanın. Kendinizi yorgun ya da endişeli hissetmeniz, enerjinizi düşük çalışması muhtemel. Yaratıcılık ve konsantrasyon gerektiren konulara eğilebilirsiniz, belki manevi bazı çalışmalar sizi 6 hafta sonraya daha kuvvetli girmenize yardımcı olabilir.

Yay:
Sevgili Yaylar, 2 yılın en sosyal dönemine giriyorsunuz. Çevrenizin insanlar tarafından kuşatılması ve sosyal paylaşımların yoğunlaşması söz konusu. Bu çevreler içinde daha iddialı hatta saldırgan tavırlara çok açık olacaksınız. Öncelikle bu yükselecek sosyal enerjiyi dengeli kullanmanız, diğerleri ile güç birliğinde olmanız gerekmekte. Uzlaşmalara açık olun. Aynı duyguları paylaştığınız kişilerle birlikte olumlu hedefler yönlenmeniz daha uygun. Amaçlarınızın umutlarınızın peşinden aksiyona geçmek açısından da olumlu bir süreç. Hayallerinizin peşinden, dost çevrenizin de desteği ve belki fikirleri ile ilerleme kaydedebilirsiniz.

Oğlak:
Hırsınız yerine gelmesi için bu transit size yardım edecek. İhtiyaç duyduğunuz bir hedefe ulaşmak için sanki yağ sürülmüş bir direğe tırmanmak gerekiyormuş gibi. Mars bu süreçte sorumluluklarınızı arttıracağından daha fazla enerjiye ihtiyaç duyacaksınız. Bu da biraz agresif duyguları yoğunlaştırabilir. Amiriniz, patronunuz ya da otorite figürleri veya ebeveyniniz ve büyüklerinizle ilişkilerinizde de bu agresyon vurgulanabilir. Sabrınızı, hırsınızı dikkatli kullanmaya özen gösterin, stresin tuzağına düşmeyin.

Kova:
Önümüzdeki 6 hafta boyunca kanatlarınızı rahatlıkla açabilirsiniz sevgili Kovalar.. Maceracı ruhunuz ateşlenecek ve sizler aşina olduğunuz sınırların ötesine uçmak isteyeceksiniz. Enerjinizi uluslararası işlerde, belki uzak seyahatlerde ya da yabancı kültürlerde, yaşam görüşünüzde harcamak isteyeceksiniz. Bir tez hazırlamak, PR yapmak bir pazarlama projesinde görev almak ya da bir süredir planladığınız bir medya projesini aktive etmek için çok uygun. Aralık 2015'ten beri belki bu duyguyu hissetmediniz. Bu süreçten sonraki 2 yıl da bu fırsatı bulamayacaksınız; o yüzden iyi kullanın.

Balık:
Bu süreçte finansal etkiler altında olacaksınız sevgili Balıklar.. Finansal anlaşmalar, kredi, vergi, sigorta, ikramiyeler, primler, miras beklentileri ya da ortak gelirler konusunda gelişmeler açısından hareketli bir süreç. Bir sponsora mı ihtiyaç duyuyorsunuz ya da bursa.. Buyrun harekete geçin. Vergi memurunun ya da prim beklediğinizin patronunuzun dikkatini kolayca çekebilirsiniz. Emeklilik için uğraşıyorsunuz, işler yoğunlaşacak demek ki. Mars Terazi'de hakkaniyet için mücadele eder. Eşiniz ya da ortağınız ile dengeli harcamalar ya da kazançlar konulu, temposu yüksek konuşmalar yapabilirsiniz; dikkat. Ama ilişkilerinizde eğer dengesizlik ya da uyumsuzluk varsa, niyetiniz doğrultusunda dönüşüm yaratmak amaçlı harekete geçmek için de çok doğru bir zaman..



Zerrin Zindancıoğlu
ASA, MAPAI, ISAR Cap


1 yorum:

  1. Bu genel halk için bir duyuru, ilgileniyoruz
    Böbrekleri satın almak ve farklı böbrek bağışçılarıyla birlikte çalışabilmek
    Hastalarımız, böbrek satmakla ilgileniyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçin.
    hastamıza böbrek bağışında bulunup bulunmadığınızı onaylayabiliriz ve
    her bağışçıyı büyük ödüller bekliyor.
    E-postamızda bize ulaşın: jupitermedicalcentreinc@gmail.com
    veya whatsapp konusunda bizimle iletişime geçin:
    + 1 (515) 293-5520

    YanıtlaSil