27 Mayıs 2013 Pazartesi

27 Mayıs 2013 Gökyüzü - Astrolozi






00.28 itibarı ile Ay Oğlak burcuna giriş yaptı. Sabah saatlerinden itibaren Neptün ve Satürn ile güzel açılara sahip.
Hayallerim ve Gerçekler.. Cümledeki boşlukları gelin beraber dolduralım. Hayal ettiklerimizi, kalıcı hale getirmek, somutlaştırmak elimizde. Hayal ettiklerimizin gerçekleşebileceğini farketme günü. Ne hayal ettiğinize dikkat tabii bu arada.
Bugün biraz ciddiyiz ama haftanın ilk iş günü için bu durum pek bir uygun, çalışkanız, sabırlıyız..
Öğle saatlerinde oluşacak Merkür Jüpiter kavuşumu, işlerimizde iletişimin, kelimelerin, zekanın ve çabukluğun öne çıkacağını gösteriyor. Yurtdışı ile ilgili, eğitim, hukuk, felsefe, inançlar ve hayat görüşümüz ile ilgili tüm girişimlerimler harikalar yaratabilir.Geçen haftanın üzerimizdeki ağırlığını kaldırmak için güzel fırsatlar bunlar.
Gündüz saatlerinde enerjileri iyi depolayın, akşama bunları bulamayabiliriz. Pluton ve Uranüs arasındaki gergin açıya bir da ay ziyarette bulunacak, bu ortalığı toz duman edebilir. Ani, gergin olaylara tepemiz atabilir. Bilirsek daha dikkatli olabiliriz.
Sinirlenmeden önce derin bir iki nefes alın ve bu tip olayları tekrar gözden geçirip harekete geçin. Bunların arkasındaki büyük resmi görebilirsek, kadersel değişimler daha hızlı ve yararımıza oluşabilir..
Herkese çok mutlu bir hafta diliyorum..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder