31 Mayıs 2013 Cuma

31 Mayıs 2013 - Astrolozi





Ay 02:56 ve 03:31 saatleri arasında boşlukta kaldıktan sonra Kova'dan Balık burcuna giriş yapıyor. Bireysellikten çok kollektif ve toplumsal sağduyularımızdan sonra duygular, hayaller, adamışlık ve adanmışlık, aldanma ve aldatma, kafa karışıklıkları ve bu tip konular öne çıkacak. Bugün ayrıca gökyüzünün hızlı elçisi Merkür de Yengeç burcuna ayak basacak. Duygusal gel gitler gözyaşları kendini epey gösterecek. Vatansever hareketlerde artış gözlenecek. Mantığımız yerini hislere bırakıyor. Ama ağabey Mars da İkizler'e geçiş yapıyor. Ayyy yazarken yoruldum, ne yoğun değişimler..

Eğitim, ticaret, seyahat ve yakın çevre ilişkilerinde gelişmeler yaşayacağımız bu dönemde iletişim konularında agresiflik, sinirli ve gergin konuşmalar, hızlı kararlar öne çıkacak. Bu hızlı kararlar insana hata yaptırabilir, gökyüzündeki potansiyel bugün oldukça yüksek. Aşırı duygusallığımız zaten var bir de üzerine acelecilikten yanlış kararlar verirsek, oldukça üzülebiliriz.

Sabah saatlerindeki gökyüzü yerleşimleri girişimlerimizde destekçi olacak. Akşama kadar yardım alacağız. Ancak akşam saatlerinde Ay ve Güneş arasında gergin bir açı var. Özel ve sosyal ilişkilerimize dikkat edelim, kalp kırmayalım, duygusallığımız bizi tuzağa düşürmesin. Şartları zorlamayalım. Gece geç saatlerde oluşacak Pluto desteği hislerimizi kuvvetlendirici nitelikte.

Bu dönemde hayallerimizi, duygularımızı süzgeçten geçirmeliyiz. Acaba en çok neyi istiyoruz. Bunu belirleyip, bu konu üzerinde Mars'ın vereceği kuvvet ile odaklanıp, hedefe yönelme çalışmaları yapalım. Zihin ve duygu işbirliği bize dağları deldirebilir.
Ne dersiniz, 12'den vuralım mı?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder