26 Mayıs 2013 Pazar

Hoşbuldukk.. - Astrolozi

Herkes sorar; "Ali ile evlenecek miyim?" "Ayşe beni seviyor mu?" "İşe ne zaman girerim?".
Aslında astroloji nedir, bilenimiz çok az. Bu kesinlikle bir fal değil, önce bu konuda anlaşalım. Maalesef gelecek hakkında bir şeyler öğrenmek hepimizin merakı. Kendimiz karar vermek geleceği yaratmak yerine hep bize olacakları söyleyen birilerini ararız.
Astroloji ise insan ve hayatı arasında bağlantıları gezegen hareketleriyle anlatmaya çalışan bir sanat ve bilim dalıdır. Sadece kişiye ait değildir, ülkeleri, politik ve ekonomik olayları içerebilir ya da şöyle diyelim, her ana başlığın bir astrolojik haritası vardır. Her anın sadece kendine özel haritası vardır. Haritadaki enerjiyi ise, yani o dairenin içinde yatan cansız kuklayı, canlı ve hayat dolu bir insana dönüştürmek işini de Astrolog yapar.
Her harita biriciktir. Doğduğumuz anda yani ilk nefes alışımızın saatine göre hazırlanacak harita üzerindeki gezegenlerin, sabit yıldızları ve sanal bazı hesaplara dayalı noktaların anlattıkları, bizlerin tüm hayatı boyunca etkili olacak enerjiler bütünüdür. Bunu bir fotoğraf olarak düşünün, hayatımız boyunca hiç değişmeyecek bir fotoğraf. İlerideki günlerde bu etkileri ve ne kadar olumsuz olsalar da bunları nasıl olumlu hale çevirebileceğimizi, astroloji bilmenin bir insanın hayatında neleri değiştirebileceğimizi konuşacağız. Hep beraber hayatı yorumlayacağız ve hep sevgi ile kalmayı öğreneceğiz.
Arkadaşlarımla hayatınıza renk katmaya, bildiklerimizi öğretmeye geldik sizi ziyarete. Umarım bizleri seversiniz ve bizimle kalırsınız... Tekrar merhaba....

2 yorum:

  1. Sizi çok sevdim ve hep burada kalacağım...Yolunuz acık ziyaretciniz bol olsun.Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sayenizde beraber büyüyeceğiz.. Bizden de size kucak dolusu sevgiler..

      Sil