29 Mayıs 2013 Çarşamba

29 Mayıs 2013 - Astrolozi





Haftanın 3. günü olan Çarşamba, Merkür günüdür. İletişime açık bir gündür. Ay, 00.48'te Oğlak'tan Kova burcuna geçiş yaptı.Sabah saatlerinde Satürn ile sert bir açısı olacak ama sonraki saatlerde Güneş ve Uranüs ile uyumlu hale gelecek.

Kova burcundaki ay bizi sosyal çevremizde, gruplarda, kollektif çalışmalarda etkin kılacak. Bireysel değil çevremizdekilerle beraber hareket etmek isteriz. Sabah saatlerinde biraz sıkılsak, engellenmiş hissetsek de günün ilerleyen saatleri ikili ilişkiler açısından oldukça verimli.. Ebebeyn ile erkek-kadın, ve otorite figürleri ile oldukça olumlu girişimlerde bulunabiliriz. Parlamaya müsaitiz. Zaten gökyüzündeki müthiş Jüpiter / Venüs ilişkisi hala etkin. Çabalarımız sonuç vermeye başlayacak.

Akşam saatlerinde Uranüs ile olan açı olayları hızlandıracağı gibi bize dahiyane fikirlere boğabilir. Sanki kafamızda bir ampul yanacak. Harika sürprizler, güzel, hoş gelişmelerle karşılaşabiliriz. Sanki hepimiz birer Einstein olacağız. İletişim trafiği, yardımsever duygularımızla birleşip harikalar yaratabiliriz. Bağımsız düşünceler, orijinal yaklaşımlarımız hayatımıza yenilikler getirebilir. Teknolojik konular, medya, eğitim ve fikir alışverişleri oldukça artacak.

Geçirdiğimiz zor günlerden sonra bu enerji bize güç kazandırır, resmen şarj oluyoruz sanki. Bu günlerin değerini bilelim, kırgınlıklarımızı, dargınlıklarımızı tamir edebilir, yüklerimizden biraz kurtulabiliriz. Haydi hep beraber Einstein'lık oynamaya..



Takip için Twitter adr.: @Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder