30 Mayıs 2013 Perşembe

30 Mayıs 2013 - Astrolozi



Allahım, bu ne güzel bir hafta.. Gökyüzünün en en güzelleri, en en şanslıları güçbirliği ilan ediyorlar.. Venüs ve Jüpiter.. Harika fırsatlar, şanslar, ilişkilerde harika gelişmeler.. Merkür de onların yanında, bu güzel olayları iletişime kelimelere döküyor. 

Ay kova burcunda ilerlerken bu müthiş üçlüye güzel bir açı yapıyor, ne mi oluyor? Yeni aşklar doğuyor, dargınlar barışıyor, eğitim, hukuk, yurtdışı ile ilgili işlerde, medya konularında hızlı gelişmeler yaşanıyor.. Doğum haritalarınızda zor açılar yok ise, aşağı yukarı kalkıştığınız tüm işlerden başarılı sonuçlar alabilirsiniz. Sanat, estetik konularında güzel gelişmeler yaşanabilir. Pallas da ikizler burcuna girdi. Bu konularda rahatlıkla karar verebileceğimiz günler bunlar. Yaz mevsiminin de kendini iyice hissettirdiği bu günlerde, bol bol seyahat planları yapılabilir. Ayın Kova burcundaki hareketi bize bireysel değil, toplu hareket etme güdüsü sağlıyor. Toplumsal ve insani olaylarda gelişmeler yaşanabilir.  

Daha önce de söylemiştim, bu kadar zor açılı günlerin ardından, biraz nefes alıyoruz. Hepimiz dar geçitlerden geçtik, büyük değişimler dönüşümler yaşıyoruz.. Attığımız tohumlar filizleniyor, çiçek açıyor. Sevgiyle büyütelim bu tohumları ki onlar da bize güzellikler sunsun.. Bugün gözünüze çarpan her bir çiçeğe sevgiyle bakın, selamlayın onları.. Göreceksiniz onlar da size gülümseyecek, hissedin..



Twitter: @Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder