28 Mayıs 2013 Salı

28 Mayıs 2013 - Astrolozi






Bugün yılın en şanslı günlerinden biri. Neden mi?? Gökyüzünün en güzel şans ve güzellikler sunan iki gezegeni gökyüzünde kolkola giriyorlar. Venüs ve Jüpiter bu gece kavuşuyor..İlişkilerde güzel başlangıçlar, düzelmeler, sanat ile ilgili müthiş gelişmeler, 5 duyumuzla hissedebileceğimiz her şeyde güzellikler, ve daha neler neler.. Değerini bilmek lazım. Maddi değerlerle ilgili müthiş açılımlar bizi bekliyor. Merkür de işin içinde, iletişim aracılığı ile hızlı olaylara tanık olacağız.

Ay da Oğlak da ilerliyor, harika gelişmeleri bir düzene sokmak, kalıcı olmalarını sağlamak için bir kumandan edasıyla hareket edebileceğimiz sağduyuyu bize sunuyor. Akşam 21.40'a kadar bizi bu yönde destekleyecek. Sonra boşluğa giriyor, çok değil 00.48'e kadar. Olsun boşluğa girsin bir mahsuru yok, zira girmeden önce ele avuca sığmaz Mars ile temas edecek. Bu da bize birçok konuda düğmeye basma cesareti verecek. 
Ayyy bayıldım bu açılara.. Umarım önümüze çıkacak fırsatları kaçırmayız, farkederiz. Eee ne de olsa kolay değil bu günlerde böylesi...

Haydi oltamızı şansa, aşka, sevgiye, dostluğa, amaaaann çok uzun oldu.. tüm evrene atalım, bakalım ona neler takılacak..











Hiç yorum yok:

Yorum Gönder