10 Ekim 2016 Pazartesi

10 Ekim 2016 - Astrolozi


Yepyeni bir haftaya giriyoruz; Ay Oğlak burcunda ilerlese de 09:32'de Kova'ya geçiş yapacak. Yaratıcılığımızı, zihinsel aktivitelerimizi son derece aktif kullanabilecek, kendimize özgü davranışlar içinde olabileceğiz. Hiç bir kalıba uymak istemeyebilir, rutin dışı zaman geçirebiliriz. Grup, dernek aktiviteleri, hümanist hareketler adına da uygun bir gün.

20:07'de oluşacak Ay ve Merkür üçgen açısı sebebiyle, gelişmeler karşısında akıl yürütmek kolaylaşabilir, duygularımızla bilinç arasında denge oluşturabiliriz. İletişim ve bilgiye olan ilgimiz oldukça artabileceğinden kişilerle konuşma, sohbet ihtiyacı akşam saatlerinde yükselebilir. Mailler, telefon konuşmaları, sohbetler zamanı hızlandırabilir.

22:04'te ise Ay ve Jüpiter arasında üçgen bir açı daha netleşiyor; bu görünüm de karşılıklı çıkarların kollanabileceği yardımlaşma türü çalışmaları arttıracaktır. Bilgide derinleşme, yeni konularda deneyim ve tecrübe kazanma açısından oldukça olumlu. İyimser düşünceler olayları optimist şekilde ele almamıza ve daha yapıcı hareketlere olanak tanıyabilir. Kendimizi geliştirme açısından farklı bakış açıları, farklı felsefeler, değişik inançlar ilgimizi daha fazla çekebilir.


Zerrin Zindancıoğlu, ASA; MAPAI


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder