19 Ekim 2016 Çarşamba

19 Ekim 2016 - Astrolozi


Ay, yeni günde tümüyle İkizler burcunda kalacak; iletişimin ve zihinsel aktivitelerin öne çıkabileceği ve hızlı akacak bir gün denebilir. Kıvrak zeka ve esprili ruh halimizin yanı sıra huzursuz ve kararsız davranışlar da sergileyebiliriz. Zihnimizi meşgul edecek bir şeyler arama dürtüsünün yanı sıra, bir anda bir kaç konu ile ilgilenebiliriz. Ruh halimiz de buna bağlı olarak değişkenlik gösterecektir.

07:10'da Ay ve Jüpiter üçgen açısı ile beraber ve yardımlaşarak yapılacak işlerden başarı sağlanabilir. İyimserlik ve değişik tecrübelere açık olmak sayesinde araştırma, bilgide derinleşme mümkün. Eğitim, hukuk ve seyahat, medya konulu işler ele alınabilir ve ilerleme sağlanabilir.

08:46'da Ay ve Neptün karesi nedeniyle önemli kararları ertelemekte yarar var; hata payı yüksek olabilir. Çevremizdekilere ve gelişen olaylaya kolay inanmak, aşırı hayalperestlik yanlışlara neden olabilir. Sakarlık türü ufak kazalar açısından da riskli saatler diyebiliriz.

12:26'da Ay ve Ay Düğümleri arasında oluşacak diğer kare açı ise geçmiş olumsuz tecrübelerin karamsarlığa neden olmasına zemin hazırlayabilir. Aile ya da yakın çevre ile ilgili olumsuzluklar, hedefler doğrultusunda engelleniyormuş hissi baskın olacaktır. Geçmiş tecrübelerden dersler çıkararak ileriye dönük ideallerde olumlu düşünce tarzına ağırlık vermeli, enerjimizi düşürmemeliyiz.

Mars ve Pluto kavuşumu 14:22'de kesinleşecek; tümüyle hafta içi etkisinde olacağız. Güçlü dost, tehlikeli düşman açısı denebilir. Gözü kara bir şekilde egemen olma, hükmetme ihtiyacı doğurur. Amaçlarımıza ulaşmak, istediğimiz şeyi başarmak ya da herhangi bir olayda yönetimi ele geçirme hırsı ile birlikte oldukça zorlayıcı, tehlikeli, kargaşa ve bozgunculuk yaratıcı bir etki. Genellikle çevremizde birileri hiddetimizin hedefi olabilir, dikkat. Şiddeti arttıran, gizlilikleri zorlayan, ortaya çıkarıcı, kışkırtıcı bu enerji nedeniyle parlamaya yatkın olabiliriz. Güçlü fikirler doğurması, her zamankinden üstün ve üretici düşündürebilmesi, zor ve karmaşık işlerin üstesünden gelebileceğimiz gücü ve iradeyi sağlaması ise olumlu yanlarıdır.

14:39'da ise Ay ve Satürn karşıtlığı netleşecek; depresif duyguları besleyebilir. Kendimizi soğuk ve duygusuz hissetmemize neden olabilir. En iyisi bu etki altında hiçbir şey yapmamak ve enerjimizi düşürmemeye çalışmak olacaktır. İş bitirici kararlar vermemeniz ve fırsat varsa dinlenmeye özen göstermeniz en doğrusu olabilir.


Zerrin Zindancıoğlu, ASA, MAPAI


3 yorum:

  1. Zerrin Hanim Merhabalar
    Birkac gundur bakiyorum artik yazmiyorsunuz :(( Merak ettik. Umarim iyisinizdir . Lutfen yazilariniza devam edin. Sizi cok seviyoruz ve takip ediyoruz.
    Sevgilerle

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkür ederim ilginize, annemi kaybettim 1 aralık'a kadar dinlenmek istiyorum, yazamıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Basiniz sagolsun :(( Cok cok uzuldum. Mekani cennet olsun. Allah Sabir versin.

      Sil