17 Ekim 2016 Pazartesi

17 Ekim 2016 - Astrolozi


Dün gerçekleşen Dolunay'ın ardından Boğa burcuna geçiş yapan Ay, bugün tümüyle Boğa burcunda kalacak. Bu etki altında daha dengeli, uyumlu, adil ve diplomatik davranışlar sergileyebilir, gelişen olaylar karşısında sabır ve pratiklik gösterebiliriz. Yavaş ve düşünerek hareket etmemiz de daha istikrarlı hareketlere zemin hazırlayabilir. Güzel olan ve keyif veren detaylar bugün çok daha fazla ilgimizi çekebilir.

09:07'de Ay ve Neptün arasında oluşacak ılımlı görünüm sayesinde, duygusallık ve sezgisellik artabilir. Çevremizdekilere daha anlayışlı ve şefkatli yaklaşabilir, yeteneklerimizi ve yaratıcılığımızı rahatça kullanabiliriz. Bazı manevi, ruhani çalışmalar açısından da bu saatler uygun enerjiler barındırmakta.

12:58'te Ay ve Kuzey Düğüm arasında oluşacak üçgen açı sayesinde etrafımızdakilerle işbirliği ve yardımlaşma açısından verimli etkiler var. Beraber, ortaklaşa yapılan işlerde her taraf yarar, başarı sağlayabilir. İleriye dönük hedeflerimiz konusunda ise düşünerek, hesaplayarak istikrarlı kararlar alınabilir. 

15:39'da Ay önce Mars ile ardından 17:47'de ise Pluto ile üçgen açı içinde olacak; dolayısı ile Çarşamba kesinleşecek Mars ve Pluto kavuşumunun etkileri aktifleşebilir. Kafamıza takılan konularda, odaklanma ve derinleşme istediğimiz alanlarda güç, irade ve mücadele potansiyeli verebilecek bu transit sayesinde önemli kararlar ve adımlar aktive edilebilir. Kararlı, özgüvenli ve objektif yaklaşımlarla bu güçlü enerjiyi olumlu ve akıcı yönlendirebiliriz. 


Zerrin Zindancıoğlu, ASA, MAPAI


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder