12 Ekim 2016 Çarşamba

12 Ekim 2016 - Astrolozi


Yepyeni bir gün ve Ay Kova burcunda.. Günün büyük bölümünde sürecek Kova transiti sayesinde farklı bakış açıları ve çözüm yolları oluşturmak, bitirilmeyi bekleyen işlerimizde son derece faydalı olabilir. Her zamankinden değişik tarzda denenebilecek yollar bizleri sonuca götürebilir. Grup çalışmaları, fikir alışverişleri, matematiksel zeka bir çok konuda bizlere yardımcı olacaktır.

02:15'te Ay ve Venüs karesi netleşecek; bu saatte ayakta olanlarımız için ilişkilerde çıkarcılığın öne çıkması muhtemel. Yeme içme ya da alış veriş gibi konularda bizleri sınırların dışına taşıyabilecek bu görünüm tembellik dürtüsünün de artmasına neden olabilir. Yataktan kalkıp, kendilerini buzdolabının önünde bulanlar için sonradan rahatsızlıklara neden olabilir; özellikle diyabet hastalarının kendilerine ve diyetlerine dikkat etmelerinde fayda var.

02:48'te ise Ay ve Uranüs arasında oluşacak ılımlı etkileşim sayesinde yukarıda bahsettiğim Kova özellikleri daha aktif çalışabilir. Farklılık yaratmak, teknoloji, bilim, matematik, astroloji gibi konulara eğilmek adına uygun. Bazılarımızda hoş bir telaşa veya huzursuzluğa neden olabileceği gibi, yaşamlarımızda değişim yaratma arzusu yoğun çalışabilir. Ay, bu açının ardından boşluğa giriyor ve 15:44'te Balık burcuna geçene kadar da açısız kalacak. başlangıçlarımızı günün ilk yarısına denk getirmemekte yarar var; birikmiş işleri sonlandırmak adına olumlu kullanılabilir bir zaman dilimi.

Ay'ın 15:44'te Balık burcuna geçişi ile birlikte sosyal yaşamdan biraz sıyrılmak, yalnız kalma isteyebilir çoğumuz. Sezgiselliğimizin artması kişilerle rahat empati kurabilmemize yardım edebilir. Merhamet ve şefkat dürtüsü nedeniyle de çevremizdekilere daha kolay inanabilir, etkileri altında kalabiliriz. Duygusallık bu etki altında bizleri sulugöz hale sokabilir.  Sanatsal ve yaratıcılık gereken konuları rahatlıkla ele alabiliriz. Gerçekçi olmaya özen göstermemiz gereken bir transit.


Zerrin Zindancıoğlu, ASA, MAPAI


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder