14 Ekim 2016 Cuma

14 Ekim 2016 - Astrolozi


Ay, günün büyük bölümünde Balık burcunda transitini sürdürecek; duygusallık öne çıkabileceği gibi bazı endişeler ve kendimizi güvensiz hissettiğimiz alanlar kendini belli edebilir. Merhamet ve şefkat duyguları ile dolu olmak, diğerleri için fedakarlıklar yapmayı istemek bu etkinin özellikleri.

04:28'te Ay ve Chiron kavuşacak; yaşamlarımızın yararlı olduğumuz alanları aklımıza daha fazla takılabilir sabahın bu erken saatlerinde. Derin duygusallığın yanı sıra karamsar düşüncelerin ve kendimizi feda etmiş gibi hissetmemizin etkileri ile hasta gibi hissedebiliriz. Bazı rahatsızlıkların da uyanması bu etki altında mümkün olabilir.

10:14'te Ay ve Venüs üçgen açısı kesinleşiyor; ilişkiler, çevremizi güzelleştirme, estetik değerler adına olumlu bir görünüm. Sorunlu ilişkiler açısından onarıcı atılımlar yapılabilir, kişiler arasında karşılıklı anlayış etkili olabilir. Alış veriş, yeme içme, davet organizasyon gibi aktiviteler adına oldukça olumlu. Çalışmaktan çok tembellik yapma dürtüsü de yoğun çalışabilir. Ay, bu açının ardından boşluğa giriyor ve 18:08'te Koç burcuna geçene kadar da açısız kalacak; devam eden işlere yönelmek yeni başlangıçlardan daha fazla tavsiye edilebilir.

18:08'te Ay'ın Koç burcuna geçişi ile birlikte akşama son bir kaç güne nazaran çok daha yüksek bir enerji ile girmek mümkün görünüyor. Daha kararlı, atak, cesaretli ve mücadeleye açık hareketler içinde olmak isteyebilir, hızlı kararlar verebiliriz. Liderlik özelliklerimizi rahatlıkla sergileyebilir, yeni olana ilgi duyabiliriz.

21:46'da ise Merkür ve Satürn arasında oluşacak ılımlı etkileşim bugün ve yarın tümüyle kendini hissettirebilir. Düşüncelerimize ağırbaşlılık, ciddiyet katan, olgunluk verici, yararrlı deneyimler yaşatıcı, kritiklerimizi yapıcı yönde kullandırıcı ve çevremizdekileri hatalarıyla değerlendirme, iyileri geliştirme, kötüleri iyileştirme kapasitesi verici bir transitç Yazı yazmak, bilimsel araştırmalar yapmak, zeka çalışması isteyen matematik, mühendislik, bilimsel konulara akıcılık kazandırabilir. Mesleki amaçlı kısa geziler ya da eğitim programları, toplantılar, seminerler, dengeli tartışmalar açısından da olumlu etkiler verir. Saygın insanların deneyimlerinden yararlanabilir, fikir danışabilir, görüş bildirebilir ya da sorunlu yakın ilişkilerde sağlamlık elde edebilirsiniz.


Zerrin Zindancıoğlu, ASA, MAPAI


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder