2 Ekim 2016 Pazar

2 Ekim 2016 - Astrolozi


Dün gerçekleşen Yeniay ardından Ay, bugün de Terazi burcundaki seyri ile yeni güne merhaba diyor. İlişkilerimizde sosyal, uyumlu ve diplomatik olabilmek önem kazanacak görünmekte. Gelişen olayları her yönü ile ele almak isteyebilir, danışarak ilerlemek isteyebiliriz. Estetik ve adalet konuları öne çıkabilir, karışıklıklar karşısında ise huzursuzluk yaşayabiliriz.

06:22'de Merkür ve Chiron karşıtlığı kesinleşecek; aslında dünden beri etkili olan bu transit bugün de gün boyu kendini hissettirecek görünüyor. Sağlık konusunda rahatsızlıkları tetikleyebilir. Hatalarımız, eksiklerimiz, olumsuz özelliklerimizle ilgili olarak etrafımızdakilerle iletişim yoluna gidebiliriz. Diğerlerine fikirlerimizle yardımcı olmak sonucunda, ihtiyacımız olan cevaplara bizler de daha kolay ulaşabiliriz.

08:42'de netleşecek Ay ve Uranüs karşıtlığı sabaha biraz huzursuz, aceleci hisler içinde uyanmamıza neden olabilir. Rutin dışı programlar yapmak, grup çalışmaları oluşturmak, problemlere yaratıcı ve standart dışı çözümler uygulamak adına çok uygun. Ancak bu görünüm altında emir almak istemeyebilir ve özgürleşme dürtüsü içinde olabiliriz. Ani, hızlı gelişecek olaylar bizleri şaşırtabilir. Ay, bu açının ardından 22:42'de Akrep'e geçene kadar boşlukta kalacak, dolayısı ile Uranüs'ün zorlayıcı etkileri bu saate kadar aktif olabilir.

22:42'de Ay'ın Akrep burcuna geçişi ile üzerimizde derin bir duygusallık etkili olabilir, güç ve irade gerektiren konuları rahatlıkla ele alabiliriz.


Zerrin Zindancıoğlu, ASA, MAPAI


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder