18 Ekim 2016 Salı

18 Ekim 2016 - Astrolozi


Ay, yeni güne Boğa burcunda boşlukta giriyor; günün büyük bölümünde de bu seyahatini devam ettirecek. Boğa burcu etkisiyle maddi güvenlik, rahatlık ve istikrar ihtiyacımız yüksek olabilir. Sabır, istikrar ve çalışkanlık gerektiren konuları ele alabiliriz.

04:02'de yaşanacak Ay ve Chiron karşıtlığı nedeniyle ayakta olanlarımız için elde edilemeyen unsurlar olumsuz ve depresif duygulara neden olabilir. Çevremizdekilere verdiğimiz tavsiyeleri belki hatırlamak ve kendimizde uygulamak olumlu etki yapabilir. Eksiklikler, hatalar uyku kaçırabilir, bazı rahatsızlıklar sağlık açısından olumsuzluk verebilir.

10:00'da Venüs, 11 kasım'a kadar kalmak üzere Yay burcuna geçiş yapacak. Sevgi ve güzellikler üzerine yepyeni deneyimler yaşamak, çeşitli olaylarla karşılaşarak zengin bilgiler elde etmek mümkün olacaktır. Ön yargılı görüşleri değiştirmek için çeşitli sanat etkinliklerine katılabilir, değişik müzik konserlerine gidebiliriz. Ufkumuzu genişleteceğimiz seyahatler, eğitim ve akademik programlar gündeme gelebilir. Yabancı kişilerin değişik tecrübelerinden, bilgilerinden farklı yaşam tarzlarından faydalanmak, değişik inançlara, bakış açılarına ve felsefelerine ilgi duymak adına olumlu bir süreç. Hukuksal konularda karşılıklı anlayış ve objektif bakış tarzı etkili olacaktır. Olumlu olarak, maceradan, riskten hoşlanan, açık ve dürüst, spontan, neşeli, eğitimden ve seyahatten yana şanslı, sıcak ve inandırıcı, geniş yürekli davranışların yanı sıra; olumsuz olarak ise, aşkta tutarsız ve ne aradığını bilmeyen, güvenilir olmayan, sadece anlık fırsatlar peşinde koşan, aşırı bağımsız ve daldan dala konan, parasını tutamayan ve abartılı hareketler içine girebiliriz.

17:29'da ise Ay, İkizler burcuna geçi yapacak; iletişim, bilgiye olan merak ve kişilerle konuşarak kendimizi ifade etmeye çalışmamız açısından hareketli saatler başlıyor. Bir anda bir kaç konuyla ilgilenmek isteyebilir, gözümüzün takıldığı her konuyu merak edebiliriz. Bazen sohbetler dedikodulara varacak şekle gelebilir; ancak derinleşmekte sorun yaşayabiliriz. Hızlı zihinsel aktiviteler zamanın da sanki hızlı akmasına neden olabilir.

18:09'da ise Ay ve Venüs karşıtlığı kesinleşecek; ilişkilerde çıkarcı hareketler bazı sorunları beraberinde getirebilir. Değişen duygular anlamsız yeme içme isteğine, alış veriş ve para harcama dürtüsüne neden olabilir. İlişkilerde dengesizlik yaratabilecek bu durum, bazı ufak problemleri büyümesine neden yaratabilir. Özellikle diyabet hastalarının diyetlerine dikkat etmeleri gereken bir saat. dilimi.


Zerrin Zindancıoğlu, ASA, MAPAI

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder