5 Ekim 2016 Çarşamba

5 Ekim 2016 - Astrolozi

Fotoğraf: Philippe Sainte-Laudy
'Love Me Again'
https://500px.com/naturephotographie
poppies+colors +light+delicate+pastel


Ay, yeni güne Akrep burcunda ilerleyerek merhaba diyor. Öğleden evvel saatlerde konsantrasyon ve derinlik isteyen konuları rahatlıkla ele alabileceğiz. 11:26'da ise Yay burcuna geçiş yapacağından, son bir kaç gündür üzerimizde etkili olan karamsar etkiler biraz dağılabilir, dışa açılma isteğimiz yükselebilir. Daha yardımlaşmaya açık ve neşeli olmak mümkün göründüğü gibi adil olma dürtüsü de artabilir. Yurt dışı, hukuk, eğitim, medya, seyahat, din ve felsefe gibi konular ilgimizi çekebilir; değişik tecrübeler edinmek isteyebiliriz.

04:04'te Ay, Akrep burcundaki son açısını Merkür ile ılımlı şekilde gerçekleştirecek; sabahın erken saatlerinde imkanı olanlar için iletişim yoğunluğu ve zihinsel aktivitelerde artış görülebilir. Kendimizi ifade etme isteğimiz diğerleri ile iletişimde olmamıza neden olabilir. Bu açının ardından Ay, 11:26'da Yay burcuna geçişe kadar açısız kalacak.

22:55'te ise Ay ve Jüpiter arasında netleşecek diğer bir olumlu etkileşim etrafımızdakilerle yardımlaşma, karşılıklı çıkarların korunarak iş birliği içinde olmamızı kolaylaştıracaktır. İleriye dönük hedeflerimiz konusunda daha iyimser düşünceler içinde olabilir, andan keyif alabiliriz. Değişik tecrübeler, bilgide derinleşme adına bilinmeyene merak, farklı bakış açılarına uyum ve anlaşyış bu gecenin öne çıkan davranışlar olabilir.

Gece yarısının ardından netleşecek Venüs ve Pluto ılımlı açısı bugün de gün boyu kendini hissettirecektir. İlişkilerimizde ihtiras ve tutku, bazı ilişkilerde daha derinleşme ve sağlamlaşma, ilişkilerin form değitirmesi özelliklerine sahip. Diğer yandan da Mars ve Jüpiter karesi de aynı şekilde bugün tümüyle aktif; yüksek seviyeli bir enerji. Çok dikkatli olmak şartı ile başarı verebileceği gibi acele davranmamaya, tüm faktörleri düşünmeden harekete geçmemeye, rayına oturmadan oldu sanmamaya dikkat etmekte yarar var. Kendimizi aşırı güçlü ve kuvvetli hissetmemiz, sınırlarımızı aşmamıza neden olabilir.


Zerrin Zindancıoğlu, ASA, MAPAI

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder