4 Ekim 2016 Salı

4 Ekim 2016 - Astrolozi



Ay bugün de tümüyle Akrep burcunda seyrediyor; duygularımızın derin ve güçlü olmasına neden olacağı gibi, başkalarının da desteğini hak ettiğimize inanmakta hiç zorlanmayacağız. Bu da diğerlerinden ve kendimizden beklentilerimizin yüksek olmasını sağlayabilir. Kontrolcü yanımız kişilerin zayıf ve güçlü yanlarını kolayca anlayabilmemize ve bunu bazı durumlarda kendi çıkarlarımız yönünde kullanmamıza neden olabilir. Genelde sessiz kalmayı ve gözlemlemeyi bugün tercih edebiliriz.

04:54'te netleşecek Ay ve Pluto ılımlı görünümü duygusallığımızı ve sezgiselliğimizi daha da yükseltebilir. Odaklanma, konsantrasyon gerektiren konular adına çok olumlu olan bu transit, bir fikri kafamıza takmamıza da neden olabilir.

19:20'de Ay ve Chiron arasında üçgen bir açı kesinleşecek; şifalandırıcı rahatlatıcı bir etki. Bizleri rahatsız eden yönlerimiz, hatalarımız konusunda hem kendimize hem de diğerlerine yardımcı olabiliriz. Olgunlukla bazı problemler çözülebilir; sağlık açısından da iyileştirici enerjiler aktif olacaktır.

19:58'te ise haftasonundan beri aktif olan Güneş ve Satürn olumlu etkileşimi netleşiyor; 2 gün daha bu enerji hissedilir olacaktır. Güneş'in enerjisi ile Satürn'ün disiplininin güçlü bir enerji yaratacağı bu görünüm başarıya iten bir güçtür. Herşeyi iyi düşünebilme, somut görebilme ve disiplinli bir şekilde uygulayabilme kolaylığı verir. Eğer çok fazla dikkat ve konsantre gerektiren işleriniz varsa, bugünlerde halletmeye bakın. Kenid başımıza zorlanıyorsak, tecrübesine güvendiğimiz ya da bizlerden olgun kişilerden tavsiye alabilir, çıkar yol bulabiliriz. Bugünler eğlenmek ve dinlenmek adına uygun günler değil gibi; çalışmak ve ciddi konularla haşır neşir olmad adına ideal.


Zerrin Zindancıoğlu, ASA, MAPAI

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder