9 Temmuz 2016 Cumartesi

10 Temmuz - 16 Temmuz 2016 Haftası ve Burçlar - Astrolozi

Koç Burcu ve Yükselen Koç
Hafta genelinde aile içi iletişim, ev, emlak konuları, aile büyükleri ile ilgili ve ev bakım, onarım konuları sizi yorabilir. Araştırma, soruşturma ya da ev, aile ile ilgili konularda yoğunlaşma sağlayabilir, yeni bakış açıları oluşturabilirsiniz. Güç ve çözülmesi zor konularda özellikle ortaklaşa gelir, kredi, borç, vergi, sigorta, burs, prim, miras ya da nafaka gibi alanlarda ilerlme sağlanabilir. Yaratıcılığınız son derece aktif çalışacak. Taşınma, farklı bir yaşam tarzı oluşturma konusunda değişim dürtünüz yoğun çalışabilir. Ev ya da aile ilgilili düzen değiştirici durumlar oluşabilir. Onarım bakım gibi konular gündeme gelebilir. Evde yalnız bakit geçirmek size huzur sağlayabilir. Huzursuz ve aceleci davranışlar içinde olmak ev içi kazalara davetiye çıkarabilir.  Yaratıcı zekanızı kullanarak, bazı bağımlılıklarınızdan kurtulabilir, aile içinde ya da hane ile ilgili problemlere çözümler bulabilirsiniz. Aile büyükleri ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Salı günü önce Venüs, 5 Ağustos'a kadar, ardından Perşembe günü Merkür, 30 Temmuz'a kadar kalmak üzere 5. evinizdeki Aslan burcuna yerleşecekler; aşk yaşamınız, çocuklarınızla ilişkileriniz, yaratıcılık ve yetenek gerektiren hobileriniz, cesaret ve kararlılık gerektiren girişimler ve eğlence alanlarında ilişki ve iletişim trafiğiniz artabilir. Abartılı düşünceler kafanızı yorabilir. Bu süreçte diğerlerini dinlemek oldukça zor gelebilir ve eleştiriler ise sizi sinirlendirebilir. Sanatsal işlerinizde ise üretkenlik ve yaratıcılığınız artabilir. Şakacı ve eğlenmeye meyilli olacağınız bir süreç başlamakta. Ancak hafta sonu aile üyeleri ile ilgili ilişkilerinizde ve evinizle ilgili konularda dikkatli olun; sizi şaşırtabilecek terslikler oluşabilir..











Boğa Burcu ve Yükselen Boğa
Hafta genelinde, kardeşleriniz, komşularınız ve yakın çevreniz ile birlikte ortak çalışmalar, uğraşlar içinde olabilirsiniz. Ticaret, eğitim, seyahat, nakliye, ulaşım ve eğitim ile ilgili fikir birlikleri, ortaklıklar hızlı gelişebilir; bazı imzalar atılabilir. Hedefleriniz, idealleriniz hızlı bir biçimde değişebilir. Kafanızın içi bir arı gibi çalışacağından uykusuzluk da çekebilirsiniz; zihinsel yaratıcılığınızı olumlu ve üretken kullanmaya dikkat edin. Sizi şaşırtacak bazı gizlerden, dedikodulardan, sırlardan haber alabilirsiniz. Bazı tekliflere açık olun; projelerinizin teknik detayları ile ilgili ise akıl danışmayı, yardım almayı ihmal etmeyin. Kararlarınız, fikirleriniz diğerlerinin üzerinde etki bırakıcı olacaktır. Her türlü görüşme, toplantı doğru anlatım ve anlama, kavrama sayesinde hızlı ilerleyebilir. Seyahatlerinizde, trafikte acelecilik sakın yapmayın, kazalara açık bir haftadasınız. Özellikle seyahat sırasında teknolojik eşyalarınızı korumaya alın; beklenmedik ani iletişim ve trafik problemleri, arızaları ile karşılaşabilirsiniz. Yakın çevrenizle birlikte ortak aktiviteler, organizasyonlar hazırlayabilirsiniz. Salı günü, önce Venüs, 5 Ağustos'a kadar, ardından Perşembe günü Merkür, 20 Temmuz'a kadar kalmak üzere 4. evinizdeki Aslan burcuna yerleşecekler; eviniz, aileniz, emlak konularınız, ailevi ilişkileriniz ve tabii ebeveyniniz ile olan iletişiminizde yoğunluk oluşabilir. Evinizde daha fazla vakit geçirmek isteyebilir, davetler organize edebilirsiniz. Onarım, bakım ya da evinz, aileniz için alışverişler yapılabilir. Aile gibi gördüğünüz kişilerle birarada olmak isteyebilirsiniz. Anılar hatıralar ise sohbetlerin ana konularını oluşturabilir. Ancak haftasonu özellikle yakın çevreniz ile ilişkilerinizde, iletişimde ve trafikte çok dikkatli olun; sizi zorlayabilecek, şaşırtacak gelişmeler yaşayabilir, haberler alabilirsiniz..

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler
Hafta genelinde maddi değerleriniz, parasal gelirinizle ilgili olarak görüşmeler, toplantılar ya da kısa seyahatler projelendirebilir, müşteri ve iş arkadaşlarınızla birlikte hareket edebilir ve çok çalışabilirsiniz. Maddi alanda pratik, yaratıcı fikirler üretecek, kararlar alabilecek hatta otorite figürlerinden destekler görebileceksiniz. Kariyerinizle ilgili tereddütlerinizi giderebilme fırsatı bulacaksınız. Güvendiğiniz kişilerden yardım alabilirsiniz. Çalışkanlığınız, maddi olarak destek görmenize ya da konum olarak yükselmenize neden olabilir. Seminerler, eğitim programları size fayda sağlayabilir, eksiklerinizi tamamlayabilirsiniz. İş başvurusu yapabilir, bölüm değiştirebilirsiniz. Bazı sağlıkla ilgili işlerinizde ilerleme sağlayacak; kişisel bakım konularında daha pratik önlemler alabileceksiniz. Bunun yanında davetler, organizasyonlar derken harcamalar artabilir, üyesi olduğunuz grup ve derneklerle ilgili ödemeler oluşabilir. Dostlarınızla para alış verişlerinde bulunmayın; harcamalarınıza dikkat edin. Maddi değerlerinizle ilgili olarak hedef değişimleri oluşabilir. Kariyerinizden elde ettiğiniz gelirde ise ani değişimler oluşabilir. Salı günü önce Venüs, 5 Ağustos'a kadar, ardından da Perşembe günü Merkür, 30 Temmuz'a kadar kalmak üzere 3. evinizdeki Aslan burcuna yerleşecekler; kardeşleriniz, komşularınız, yakın çevreniz, zihinsel aktiviteleriniz ve bunların yanında ticaret, eğitim, tatil, seyahat, yayıncılık ve nakliye, ulaşım işlerinizle ilgili olarak ilişki ve iletişim trafiğinizde farkedilir bir artış olabilir. Konuşmalarınız biraz emir verici bir hal alabilir; dikkat. Kendinizi daha rahat ifade etme fırsatı bulacaksınız. Sevgiyi anlatma, diğerlerini anlama yetiniz artabilir; tatil ya da eğitim programları yoğunlaşabilir. Mail ve telefon trafiğiniz artabilir. Çevrenizi güzelleştirme, iyileştirme çalışmaları yapabilirsiniz. Ancak hafta sonu hızlı gelişebilecek bazı durumlar sonucu maddi olarak zarar görebilirsiniz; dikkat. Ani davetler, organizasyonlar oluşabilir ya da iptalleri karşısında şaşırabilirsiniz. Değişik topluluklar içinde yer almanız yeni tanışmalar yaşamanız da olası..












Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeç
Hafta genelinde fikirleriniz, kararlarınız, kendinizi ifade gücünüz ile çevrenizdekiler tarafından farkedilece, öne çıkacaksınız. Aşk yaşamınızda teklifler söz konusu olabilir. Çocuklarınızla ilişkilerinizde hızlı gelişmeler oluşabilir.  Hobileriniz, spor faaliyetleriz artabilir; günleriniz hızlı ve eğlenceli geçebilir. Etrafınızdakileri rahatlıkla kontrol edebileceksiniz. Sanatsal faaliyetler, uğraşlar başlangıçları beraberinde getirebilir; konserler, sergiler artabilir. Mücadeleci, cesaret içeren kararlar vermek, yatırımlar yapmak adına hareket geçebilirsiniz. Karalarınızı lendiniz vermek isteyeceksiniz. Sorumluluk ve görevler ise maalesef sizi sıkacak görünmekte. Etiketlerden, toplumsal görevlerden kaçıp kurtulmak isteyebilir, hatta bazılarınız işlerindenistifa etmeye kalakabilir. İş değiştirenler de tabii bu süreçte görülebilir. Değişik tecrübeler, alterantif hayat görüşleri, bilinmeyene seyahat kararları rahatlıkla alınabilir. Farklı olana anlayış göstermeniz kolaylaşacak; farklı kültürleri, inanç modellerini araştırmak isteyebilir, seyahate çıkabilirsiniz. Salı günü önce Venüs, 5 Ağustos'a kadar, ardından da Merkür, 30 Temmuz'a kadar kalmak üzere 2. evinizdeki Aslan burcuna yerleşecekler; maddi konularda hissedilir bir hareketlenme yaşayacaksınız. Toplantılar, görüşmeler, iş seyahatleri ya da eğitim programları yapılabilir. Maddi açıdan olumlu etkiler altında olacaksınız. Fırsatları dikkatle inceleyin ve pratik kararlar oluşturun. İş başvurusu, zam talebi açısından olumlu bir süreç. Ancak haftasonu otorite figürleri ve büyüklerinizle ilişkinizde sizi şaşırtacak, zorlayıcı durumlar içine girebilirsiniz; ego içerecek çıkışlar yapmayın. Kariyeriniz ve mesleki alanlarda sürpriz gelişmeler yaşanabilir; acele kararlar vermeyin..











Aslan Burcu ve Yükselen Aslan
Hafta genelinde aileniz ya da kendinizle yalnız kalmak isteyebilir, evinizde, aileniz için yorulabilirsiniz. Bu alanlardaki bazı isteklerinizi gerçekleştirmek adına harcamalar yapılabilir. Yaratıcılığınız, üretkenliğiniz oldukça aktif olabilir.. Psikolojik ve bilinçaltı çalışmaların faydasını görebilirsiniz. Geçmiş, hatıralar kafanızı yoracağa benzer. Aile büyükleriniz için yorulabilir, hizmet verebilirsiniz. Bazı alışkanlıklarınızı, bağımlılıklarınızı rahatlıkla geride bırakabilir, alternatif yollar deneyebilirsiniz. Ancak seyahatlerinizde, medya, hukuk, eğitim, yurt dışı alanlarında sizi şaşırtabilecek, kontrol dışı gelişmelere hazır olun. Seyahat programlarınız sürpriz bir şekilde alt üst olabilir. İnançlarınızda, yaşam anlayışınızda farklılıklar oluşabilir; daha özgür düşünmeye meyil gösterebilirsiniz. Sürpriz gelişmeler, önemli haberler sizi şaşırtabilir. Bazı zorluklar, problemler, krizlerle yüzleşmeler ise işlerin gerçeklerini gösterebilir. Zorlansanızda psikolojik olarak kendinizi tamamlanmış, dönüşmüş hissedebilirsiniz. Ortak gelir, vergi, sigorta, burs, prim gibi kamusal olumsuzluklarda düzelmeler oluşabilir. Bazı şifa çalışmalarında akıcı enerjinizi rahatlıkla kullanabilirsiniz. Salı günü önce Venüs, 5 Ağustos'a kadar, ardından Perşembe günü Merkür, 30 Temmuz'a kadar kalmak üzere burcunuza yerleşecek; tüm ikili ilişkilerinizde ve sağlığınızla ilgili konularda iletişim trafiğiniz ve gücünüz, estetik değerleriniz daha aktif çalışabilir. Hızlı akacak bir sürece giriyorsunuz; gel-git trafiğiniz,  mail ve telefonlarınız oldukça aktif olabilir. İlişkilerinizde diğerlerini kontrol etmeye daha yatkın olabilir, estetik bazı girişimlerde daha cesaretli hareket edebilirsiniz. Görüşlerinizi dışarıya aktarmaya meyilli olabilir, tatil ya da eğitim programları organize edebilirsiniz. Ancak hafta sonu fikir çatışmalarından, seyahatlerinizde, hukuksal işlerinizde, eğitim, medya konularında acele kararlardan uzak durmakta yarar var; bazı gizliliklerden, düşmanlıklardan haber alabilir ve şaşırabilirsiniz. 











Başak Burcu ve Yükselen Başak
Hafta genelinde arkadaş çevrenizde, grup çalışmalarında, birlikte üretilen projelerde fikirlerimizle liderlik yapabilmeniz mümkün. Ortak yapılacak çalışmalar için öncülük yapılabilir. Dostlarla tatil ya da eğitim organizasyonlar, toplumsal, hümanist aktiviteler oluşturabilirsiniz. Yakın çevrenizle, kardeşleriniz, komşularınızla ileriye dönük hedefler, ticaret, eğitim, yayıncılık, nakliye, ulaşım konulu işlerle ilgili olarak projeler üretilebilir. Ancak bu çalışmalar masrafları arttırabilir. Bazı dostalarınızla inatlaşma, hırs gibi sorunlar yaşanabilir; dostluklarınıza zarar gelebilir. Davetler, organizasyonlar maddi anlamda problem oluşturabilir. Gelirinizde bazı kesintilere karşı önlem almakta yarar var. Dost çevrenizden üzücü haberler alabilirsiniz. Bu hafta güvendiğiniz kişilere, uzmanlara akıl danışın; ortak ve fikir birliği oluşturarak hareket edin. Yalnız karar almaktan daha yarar getireceği kesin.. Salı günü önce Venüs, 5 Ağustos'a kadar, ardından Perşembe günü Merkür, 30 Temmuz'a kadar kalmak üzere 12. evinizdeki Aslan burcuna yerleşecekler. Yükselen ilgi ve sevgi ihtiyacınız, içsel kendinize sakladığınız bazı düşünceleriniz bu süreçte oldukça aktif olabilir. Dedikodulardan, gizli saklı işlerden, sırlardan uzak durmakta yarar var. Hastaneler, yardım kuruluşları gibi yerlere ziyaretleriniz artabilir. Mistik ve manevi, psikoljik, ruhani çalışmalar yapmak, fayda görmek açısından oldukça olumlu bir süreç. Sanatsal konulard beceriklilik, yaratıcılık ve üretkenlik artabilir. Hafta sonu şaşırtıcı, şok edici bir haber, içinde bulunduğunuz dost çevrenizden gelebilir; kazalara karşı da dikkatli olmayaa, aceleye ve telaşa mahal vermemeye önem verin..

Terazi Burcu ve Yükselen Terazi
Hafta genelinde kariyeriniz, mesleki işleriniz, otorite figürleri ve büyüklerinizle ilişkileriniz konusunda mücadeleci ve liderlik özelliklerinizi aktif kullanabilirsiniz. İş müracatları, zam talepleri açısından harekete geçilebilir. Mesleğinizle ilgili yatırım yapmak isteyebilirsiniz. Bazı projeler, toplantılar, seminerler harcama gerektirebilir. Ancak hukuksal bazı sorunlar şaşırtıcı bir şekilde kendini gösterebilir, dikkat. İkili ilişkilerinizde sorumluluk ve görevleriniz konusunda emir almak sizi sıkabilir; özgürleşme dürtünüz yoğun olabilir. Ortaklıklar, evlilik gibi konularda bazı ayrılıklara bu dönemde rastlanabilir. İşbirliklerinizi bozulması muhtemel. Yorulduğunuz, kendinizi zorladığınız konulara bu şekilde çareler üretmeye çalışacaksınız. Üzerinize binen işlerden kurtulma konusunda projeler üretebilirsiniz. Sağlıkla ilgili olarak her şey yolunda; kişisel bakım ve kendinizi ödüllendirme amacıyla bazı kürler uygulayabilirsiniz. Salı günü önce Venüs, 5 Ağustos'a kadar, ardından Perşembe günü Merkür, 30 Temmuz'a kadar kalmak üzere 11. evinizdeki Aslan burcuna yerleşecekler; sosyal olarak oldukça aktif bir süreç. Yeni tanışmalar, dost gruplarınızla planlar, aktiviteler, davetler bu süreçte oluşabilir. Grup çalışmalarında yarar sağlayabilir, rahatlayabilirsiniz. Arkadaşlarınızla artan iletişim ve ilişki trafiği sayesinde yarar sağlayabilirsiniz. Ancak hafta sonu hızlı gelişen olaylar sürprüz bir şekilde yol ayrımları yaratabilir; acele ve telaşla karar vermemeye, sözlerinize dikkat etmekte yarar var..











Akrep Burcu ve Yükselen Akrep
Hafta genelinde yabancı kültür, hukuk, eğtimi, medya ve seyahatlerle ilgili olarak ürettiğiniz projelerle yorulabilir, hızlı bir hafta geçirebilirsiniz. Yurt dışı ile ilgili işleriniz hızlanabilir; size yabancı konularla, değişik tecrübelerle daha fazla ilgilenebilir, efor sarfedebilirsiniz. Öğrenme ve bilgiye olan merakınız için daha cesaretli, atak ve kararlı olacaksınız. Fikirlerinizi, görüşlerinizi etkili bir şekilde paylaşabilirsiniz; daha araştırmacı olabilirsiniz. Ancak detaylar sizi bu hafta fazlaca sıkabilir; emir almak istemeyebilirsiniz. Bazı sağlık problemleri oluşabilir. Hastalıklarla ilgili olarak alternatif yollar deneyebilirsiniz. Çalışma ortamında detaylar şaşırtıcı sürpriz aksiliklere neden olabilir; yurt dışı, pasaport, gümrük işlerinde ani problemler oluşabilir. Pratik çözümler konusunda ise yaratıcılığınız son derece aktif çalışabilir, çareler oluşturabilirsiniz. Çocuklarınızla iletişimde, aşk yaşamınızda anlayış ve olgunluk size destek verebilir. Sergi, konser gibi sanatsal aktiviteler yapılabilir. Salı günü, önce Venüs, 5 Ağustos'a kadar, ardından Perşembe Merkür, 30 Temmuz'a kadar kalmak üzere 10. evinizdeki Aslan burcuna yerleşecekler; kariyeriniz, mesleki projeleriniz, otorite figürleri ve büyüklerinizle ilişkileriniz konusunda ilişki ve iletişim trafiğiniz artabilir. İş seyahati, eğitim, seminer programları, işinizle ilgili davetler bu süreçte gündeme gelebilir. Detaylarla, sıradan işlerle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. İş girişimleri açısından olumlu bir süreç. Büyüklerinizle ilişkileriniz ise bu dönemde uyumlu ve destekleyici olabilir. Ancak hafta sonu özellikle yurt dışı seyahatlerinizde, hukuk, eğitim, medya konulu işlerinizde daha dikkatli olmaya özen gösterin; sürpriz gelişmeler sizi aniden zor durumda bırakabilir.












Yay Burcu ve Yükselen Yay
Hafta genelinde duygusal dürtüleriniz, iç sesiniz yoğun çalışabilir. Olumsuzluk içeren, ortaklaşa gelir, borç, kredi, vergi, sigorta, burs, prim, miras ya da nafaka gibi kamusal konularınız için tekrar mücadele etme fırsatları yakalayabilirsiniz. Krizlerle mücadele adına psikolojik ve ruhsal olarak kendinizi daha kuvvetli hissedeceksiniz. Çözümsüz bazı ortak konularda gelişemeler yaşanabilir; ruhsal ve psikolojik yardım almak, çalışmalar başlatmak adına çok uygun bir hafta. Çocuklarınızla ilişkileriniz, aşk yaşamınız ise ani sürpriz olumsuzlukları beraberinde getirebilir. Çocuklar, eğlence, hobiler ya da riskli yatırımlar, acele kararlar neticesinde önemli harcamaları beraberinde getirebilir. Kalp sağlığınız bugünlerde dikkat edin; spor adına kendinizi fazla zorlamayın. Pahalı ve lüks alışverişler adına da uygun bir hafta değil. Aile üyeleri ile bir arada olmak, eviniz, emlağınızla ilgili işlerinizde ortaklaşa hareket etme sayesinde iyileşme görülebilir; aile desteği arkanızda. Kriz içeren konularda ise sona yaklaşma sayesinde duygusal olarak kendinizi dengeye oturtabilirsiniz. Salı günü önce Venüs, 5 Ağustos'a kadar, ardında Perşembe günü Merkür, 30 Temmuz'a kadar kalmak üzere 9. evinizdeki Aslan burcuna yerleşecek. Yurt dışı, hukuk, eğitim, medya, seyahat, din, felsefe ya da hayat görüşünüzle ilgili olarak iletişim ve ilişki trafiğiniz artabilir. Uzun seyahatler, yeni tecrübeler planlanabilir. Doğada vakit geçirmek, bilgiye olan merak ve derinleşme isteği, yabancı kültürler ve bakış açıları, inançlara ilgi duyma görülebilir. Gümrük, pasaport işlemleri, yargı ile ilgili projeler harekete geçebilir. Yurt dışı misafirleri ya da ziyaretleri sizi meşgul edebilir. Ancak haftasonu özel ilişkilerinizde ani kriz içerebilecek gelişmeler sizi zor durumda bırakabilir; yaşamla kumar oynamayın ve ihtiras, inat, agresyon içerecek tartışmalardan uzak durun...









Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlak
Hafta genelinde sosyal yaşamınız, davetler, grup çalışmaları oldukça hareketli günleri beraberinde getirebilir. Dostlarınızla ortak projeler oluşturabilir; bazı dernek, klüp üyelikleri, anlaşmaları imzalayabilirsiniz. Ortak verilecek kararlar kariyerinizden elde ettiğinizle gelir üzerinde olumlu etki bırakabilir. Güvendiğiniz kişilerden destek alın. Ortaklık ya da evlilikle ilgili beraber hedefler oluşturalabilir ya da idealler yolunda harekete geçilebilir. Ancak ev, aile, emlak konularında bazı huzursuz edici problemler oluşabilir; hızlı taşınma işleri bazılarınız için gündeme gelebilir. Aile üyeleri ya da ebeveyn ile ilişkinizde ani kopuşlar, dürtüsel özgürleşme çıkışları yüzünden görülebilir. Eviniz, emlağınızla ilgili bir anlaşma bir ortaklık, bozulabilir. İşlerinizi acele ve telaşla halletmemeye özen gösterin, sonradan şartlar terse dönebilir. Yakın çevreniz, kardeşleriniz, komşularınız bu sorunlarla ilgili olarak fikirleriyle size destek olabilirler. Ortaklaşa üretilecek projeler size fayda sağlayabilir. Kararsızlık çektiğiniz konularda yardım alabilirsiniz. Salı günü önce Venüs, 5 Ağustos'a kadar, ardından da Merkür, 30 Temmuz'a kadar kalmak üzere 8. evinizdeki Aslan burcuna yerleşecekler. Üzerinde çalıştığınız konularda derinleşme sağlayabilirsiniz. Ortaklaşa gelir, kredi, borç, vergi, sigorta, burs, prim, miras ya da nafaka gibi kamusal işlerinizde ilerleme şansı bulabilir, bütçenizle ilgili çalışmalar yapabilirsiniz. Ortak işlerde gelir şansı bulabilir, üzerinde görüşmeler yapabilirsiniz. Yaşayacağınız bazı yüzleşmeler sonucu gerçek nedenlere ulaşmanız mümkün. Haftasonu mümkün olduğunca ailevi ilişkiler kırıcı davranmamaya özen gösterin. İkili ilişkilerinizde sürpriz huzursuzluklar önemli problemlere neden olabilir. Ayrılıklar oluşabileceğinden acele, sinir içinde ve düşüncesiz kararlardan uzak durun. Emlak ya da aile ile ilgili hukuksal problemler aniden oluşabilir..











Kova Burcu ve Yükselen Kova
Hafta genelinde günlük ve çalışma yaşamınızda çalışkanlığınız, pratik ve akılcı yaklaşımlarınız sayesinde dikkat çekebilirsiniz. Büyüklerinize yardımcı olmak, otorite figürlerine hizmet etmek konusunda efor sarfedebilirsiniz. Mesleki konularda, iş yaşamınızda, müşterileriniz ve iş arkadaşlarınızla ilişkilerinizde atak ve cesaretli girişimlere hazırsınız. Bazı başvurular, randevu talepleri, terfi istekleri yapılabilir. Yorucu bir hafta var önünüzde. Ancak günlük işlerinizde bazı iletişim sorunları, hızlı gelişen aksilikler sorun yaratabilir. Özellikle iletişim cihazlarınız, ulaşım araçlarınız konusunda dikkatli olmakta yarar var; arızalar, kazalar oluşabilir. Ani bazı rahatsızlıklara, sağlık problemlerine açık günlerdesiniz; omuz ve kol bölgesine dikkat. Bunun yanında maddi problemlerinize çözüm oluşturma, iş fırsatları oluşturma konusunda ise fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Check up, sağlık kontrolleri, testleri konusunda akıcı ve olumlu etkiler altındasınız; tıbbi konularda şans sizinle. Salı günü önce Venüs, 5 Ağustos'a kadar, ardından da Merkür, 30 Temmuz'a kadar kalmak üzere 7. evinizdeki Aslan burcuna yerleşecekler. İkili ilişkilerinizde, sosayl yaşamınızda ilişki ve iletişim trafiğiniz, karşılıklı anlayış açısından olumlu bir görünüm. Ortak girişilecek işlerde, projelerde başarı sağlanabilir. Bazı teklifler, anlaşmalar, sözleşmeler açısından hızlanma görülebilir. Partnerinizle ilişkinizde karşılıklı anlayışi romantizm ve iletişim sayesinde uyum yakalanabilir. Haftasonu özellikle trafikte, ulaşımda ve iletişimde çok dikkatli olun; kazalara, aksiliklere bazı iptaller ve arızalara çok açıksınız. Ani verilecek kararlar, hızlı ve telaşla yapılacak her hareket sorun yaratabilir. 











Balık Burcu ve Yükselen Balık
Hafta genelinde aşk yaşamınız ya da çocuklarınızla iletişiminizin yanı sıra hobileriniz ve yeteneklerinizle ilgili olarak daha derinleşme, ileriye dönük planlar organize edici projeler üretme, yabancı kültürler, kanunlar, eğitimsel ve değişikle bakış açıları ile değişik tecrübeler edinme konusunda yoğunluk yaşayabilirsiniz. Sanansal konserler, sergiler geziler yapılabilir. Ancak bu keyifli aktiviteler ve bazı lüks, eğlence giderleri harcamalar konusunda sizi sarsabilir; sürpriz ödemeler oluşabilir. Spekülatif yatırımlara pek girmemeniz bu hafta en doğrusu; maddi açıdan pek şanslı değilsiniz. Pahalı alış verişler can yakabilir. Sanat yeteneği olanlar için oldukça verimli bir hafta. Yakın dostlarla sohbetler, çocuklarınızla ya da sevgilinizle üreteceğiniz projeler bir süredir sizi yoran endişelerden de uzaklaşmanıza yardım edebilir. Bazı sağlık problemlerinde ya da kendinizi yetersiz gördüğünüz yanlarınızda, cesaret ve özgüven sayesinde ilerleme sağayabilirsiniz. Salı günü önce Venüs, 5 Ağustos'a kadar, ardından da Merkür, 30 Temmuz'a kadar kalmak üzere 6. evinizdeki Aslan burcuna yerleşecekler; duygusal hazlardan çok daha görev ve hizmet odaklı bir süreç. Diğerleri için yararlı olma isteği sizi daha fazla tatmin edebilir. Mükemmelliyetçilik hem kendinizle hem çevrenizle ilgili olarak titizlik öne çıkabilir. Sağlık açısından olumlu bir dönem; kişisel bakım ya da kontroller yoğunluk kazanabilir. Ancak hafta sonu aşırı cesaret, özgüven ve diğerlerinin tavsiyelerine kulak asmama nedeniyle yanlış yatırımlar sizi üzebilir. Kalple ilgili sorunları olanlar mümkünse kendilerini fazla yormasınlar. Kendinizi aşırı ispat etme dürtüsünden öne çıkarmanız nedeniyle yanlış kararlar verebilirsiniz. Egosal tartışmalardan uzak durun. Çocuklarınızla ilgili hızlı gelişebilecek maddi problemler oluşabilir. Hamile olanların da kendilerine özen göstermeler bu haftasonu önemli. .




Zerrin Zindancıoğlu, ASA, MAPAI


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder