25 Temmuz 2016 Pazartesi

25 Temmuz 2016 - Astrolozi


Ay, haftanın ilk gününde tümü ile Koç burcundaki seyahatine devam edecek; kendimizi enerjik, kararlı, atak ve cesaretli hissedebileceğimiz bir gün. Fiziksel enerji gerektiren tüm işlerimizi rahatlıkla ele alabileceğiz; hafta başı için ideal bir transit. Yeni olana ilgimiz daha fazla olabilir; ancak dikkatli olmak da yarar var, hevesimiz de çabuk kaçabilir. Üzerind hazırlıkları yaptığımız işler adına başlangıçlar bu görünüm altında gerekli motivasyonu kolayca sağlayabilir. 

08:46'da Ay ve Satürn arasında oluşacak üçgen açı ile sabır ve metanet gösterilmesi gereken konularda başarı sağlayabiliriz. Sistemli, pratik ve çalışkan olmak ile birlikte kendi kendimize yetebileceğimizi de kolayca düşünebiliriz. Bizlerden olgun, otorite figürlerinden destekler rahatça alınabilir. Sorumluluk ve görevlerin farkında olmak ve daha iradeli, kararlı hareket etmek açısından sabah saatleri oldukça uygun.

18:29'da ise Ay ve Pluto arasında netleşecek kare açı, bazı fikirleri kafamıza takmamıza ve derin duygusallıklara davetiye çıkarabilir. Düşünceler ya da duyguların esiri olmamaya dikkat etmekte yarar var.  Çevremizdekilerle güç mücadelelerine girmeden, irademizi orantılı kullanmaya özen göstermek uygun olur. Fırsat aradığımız öndemli düzen değişiklikleri için bu güçlü enerjiler ayrıca kullanılabilir. Önemli radikal kararlar almak bu saatlerde mümkün.

19:48'de Ay ve Venüs arasında kesinleşecek üçgen açı ise tüm ilişki türleri, davetler, alış verişler, keyif verecek aktiviteler adına olukça olumlu. Sorun içeren ilişkileri rahatlıkla ele alabilir; düzelmeler sağlayabiliriz. Dostlarla bir arada olmak hoş sohbetler yapmak adına uygun etkiler.


Zerrin Zindancıoğlu, ASA, MAPAI


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder