22 Temmuz 2016 Cuma

22 Temmuz 2016 - Astrolozi


Ay, yeni güne Kova burcundaki seyahati ile girmekte; insanları, toplumları yakından ilgilendiren bir görünüm. Grup çalışmaları, yaratıcı zihin gerektiren konular adına girişimleri kullanabilmek mümkün. Sezgilerimizi de uğraşlarımızla harmanlayabilir, ileriye dönük sıra dışı hedefler belirleyebiliriz. Bizlerle aynı fikirde olan kişilerle bir arada olmak, bize haz verecektir.

04:55'te Ay ve Mars karesi netleşecek; ufacık detayların bile bizleri agresyona sürüklemesi muhtemel. Acele, fazla atak, hesapsız girişilecek her iş sonradan pişmanlıklara neden olabilir. Kazalara ve enfeksiyonlara açık olacağımız bir erken sabah. Mücadeleci öfke halini bastırmakta zorlanabiliriz.; özellikle ilişkiler konusundan dikkatli ve sakin olmak önemli. Ay, bu açının ardından boşluğa girecek ve 11:35'te Balık burcuna geçene kadar da açısız kalacak. Dolayısı ile Mars ile yaptığı son kare açının zorlayıcı etkileri öğle saatlerine kadar aktif olabilir. Girişimler, başlangıçlar yerine elde biriken konuları tamamlamaya çalışmak adına fiziksel gücümüzü rahatlıkla kullanabileceğimiz, sportif faaliyetlerde sınırlarımızı zorlayabileceğimiz bir zaman denebilir.

11:35'te Ay, Balık burcuna geçiş yapıyor; son bir kaç günün yaratıcı enerjisi yerini tefekküre, yalnız kalma isteğine belki tembelliğe itebilir. Daha geri planda kalmak isteyebiliriz. Ancak bunun yanında artan duygusallık, merhamet ve affedicilik ilişkilerimizde bazı durumlarda aldanışlara da neden olabilir. Duygusal iniş çıkışlar, ağlama krizlerine dönüşebilir. Sanatsal konularla ilgili olarak ise yaratıcılık ve üretkenlik ise aktifleşebilir. Yardımlaşma, karşılıksız yapılacak destekler adına da uygun günler.

12:30'da Güneş, 1 ay boyunca kalmak üzere, yöneticisi olduğu Aslan burcuna geçiş yapacak; bu konum Güneş'in en rahat ettiği pozisyon, tüm özelliklerini rahatlıkla sergileyebilir. Güneş burada hayat iksiri gibi mutluluk ve canlılık verebilir. Önceliklerimizi ele almak, zevki sefa arzu etmek, ilişkilerde açık ve net davranmak kolaylaşabilir. Yeteneklerimizi ve yaratıcılığımızı cesaretle ortaya koyabilir daha fazla göz önüne çıkabiliriz. Risk gerektiren konularda girişken davranışlar dikkat çekebilir. Olumlu olarak merkezde olmayı, yönetmeyi seven, bunu iyi başaran, organizasyon kabiliyeti, cömert, sıcakkanlı, sağduyulu, lider, kral gibi, asil ve tutkulu, vizyon sahibi, zevkleri gelişmiş ve popüler hallerin yanı sıra; olumsuz olarak, çocuksu, bencil, küstah, hep "ben" diyen ama sonuç üretmeyen, kişilik çatışmaları içinde, baskıcı, aptalca riskler alan ve sürekli dikkat çekmek isteyen davranışlar içinde de girebiliriz.


Zerrin Zindancıoğlu, ASA, MAPAI


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder