10 Temmuz 2016 Pazar

10 Temmuz 2016 - Astrolozi


Haftanın son gününe Ay'ın Başak burcunda ilerleyişi ile merhaba diyoruz. Mükemmelliyetçilik, titizlik ve analizci bir zihin ile yeni güne başlıyoruz. 02:01'de Ay ve Chiron arasında oluşacak karşıtlık sağlık konusunda bazılarımızı zorlayabilir. Bunun yanında ise bu saatlerde ayakta olanlarımız için de sonuçlardan tatmin olmamaya, eksiklikler yüzünden eleştirel yanımızda yoğunluğa sebep olabilir. Karamsarlığa mahal vermeden ve olayları fazla didiklemeden dinlenmeye özen göstermekte yarar var.

06:27'de ise Ay son açısını Venüs ile olumlu olarak gerçekleştirecek; ilişkiler açısından olumlu bir görünüm. Çevremizdekilerle ılımlı iletişim kurabilir; bulunduğumuz ortamları güzelleştirmeye çalışabilir, kişisel bakıma ve temizliğe önem verir davranışlar içinde olunabilir sabah erken saatlerde. Yeme içme ve güzel olan şeylerle uğraşma açısından olumlu bir erken sabah. Bu açının ardından Ay boşluğa girecek ve 11:32'de Terazi burcuna geçene kadar da açısız kalacak. Dolayısı ile günün ilk bölümüne Venüs açısının etkileri yayılabilir. Bitirilmeyi bekleyen işlerimizi rahatlıkla elden geçirebilir ve dostlarımızdan da destek görebiliriz.

08:41'de dünden beri etkili olan Güneş ve Jüpiter ılımlı etkileşimi netleşiyor; iyimserlik ve cömertlik içeren bu transitin enerjisi gün boyu üzerimizde etkil olacak.  Cesaret, güven ve şans getirebilecek bir görünüm; dostlarla birlikte grup içinde uyum yakalamak, ilişkilerde denge oluşturmak adına çok olumlu. İdeallerimiz, gelecekle ilgili hedeflerimiz konusunda ise yoğunlaşabilir ve kontrol sağlayabiliriz. Otorite figürleri ve saygı duyduğumuz kişilerle ilişkiler açısından da oldukça olumlu. Egoizmi abartmadan kendimizi geliştirme açısından yabancı kültürler, hukuk, medya, eğitim ve farklı bakış açıları ile yurt dışı işlerimiz konusunda konsantrasyon sağlayabiliriz.

11:32'de Ay, Terazi burcuna yerleşecek; tüm ilişki tiplerinde karşılıklı anlayış, uyum, denge ve konuları objektif ele alma açısından olumlu bir görünüm. Bazılarımızda kararsızlıkları da beraberinde getirebileceği gibi, problemleri tarafların yararına orta yolu bularak halledebilme olanağı da sağlayacaktır. Diğerlerinin fikirleri, tepkileri her zamankinden bizler için daha önemli hale gelebilir ve ikili ilişkiler değer kazanabilir.


Zerrin Zindancıoğlu, ASA, MAPAI


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder