24 Temmuz 2016 Pazar

24 Temmuz 2016 - Astolozi


Ay, haftanın son gününe, Balık burcunda giriyor; duygusallığın çekingenliğin, merhametin burcu denebilir. Göz önünde olmak istemeyebilir, yetenek gerektiren işlerimizde üretkenliğimizi kullanabiliriz. Tembellik etmek için de uygun bir enerji denebilir; her söylenene inanabilir, her ihtiyacı olana da koşmak isteyebiliriz.

06:51'de Ay ve Chiron kavuşumu netleşecek; hatalarımız, içimizi acıtan tecrübeler, erken uyananlar için uyku kaçırıcı olabilir. Geçmiş daha fazla kafamıza takılabilir ve karamsarlık, endişe gibi duyguları besleyebilir. Bunlardan dersler çıkararak ileriye dönük farklı bakış açıları ile şekilldendirebileceğimiz idealler belirleyebiliriz. Yapacağımız yardımlar, sevgi ve merhamet hissi, belki içimizde kanayan bazı yaralara da merhem olabilir.

10:06'da Ay ve Mars arasında üçgen açı kesinleşecek; kendimizi enerjik hissedebilir, hayallerimizi gerçekleştirmek adına motive olabiliriz. Potansiyellerimizi, özelliklerimizi rahatlıkla kullanabilir çevremizdekilere öncü olabiliriz. Nerede, nasıl ne yapmamız hakkında daha net fikirlerimiz olabilir. Ay, bu açının ardından boşluğa girecek ve 15:32'de Koç burcuna geçene kadar da açısız kalacak. Bu saate kadar bitirilmesi gereken işlerimiz varsa, gereken enerjiyi Mars bize rahatlıkla sağlayacaktır.

15:32'de Ay'ın Koç burcuna geçişi ile üzerimizde bir iki gündür bulunan sisli belirsizlik havası dağalacak. Daha kararlı, daha özgüvenli ve daha enerjik saatler başlamakta. Cesaret ve kararlılık eşliğinde, hızlı ve korkusuzca etkiler altında yeni olana ilgimiz artabilir. Acelecilik ve hazırlıksızlık ise tabii sonradan pişman olunabilecek hatalara da sürükleyebilir; dikkat. Kendimizi öne çıkarabilir, yeteneklerimizi rahatça sergileyebiliriz.

19:16'da ise Ay ve Güneş arasında oluşacak üçgen açı, tüm ilişki tipleri için olumlu etkiler barındırmakta. Liderlik özelliklerimiz, cesaretimiz, kararlılığımız eşliğinde sorunlu olan ilişkilerde düzelmeler sağlanabilir. Mantık ve duygular arasında rahatlıkla bir denge oluşturabilir; bunu da ilişkilerimize, grup aktivitelerine yansıtabiliriz.


Zerrin Zindancıoğlu, ASA, MAPAI




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder