13 Temmuz 2016 Çarşamba

13 Temmuz 2016 - Astrolozi


Ay, bugün tümüyle Akrep burcunda; krizlerle mücadelede olumlu bir etki. Duygusal dünyamızda derinleşeceğimiz, tutku ve ihtiras duyumsayabileceğimiz problemli ya da düşmanca ortamlarda ise kalkanlarımızı kullanabileceğimiz bir gün. En zor durumlarda dahi kontrolümüzü kaybetmeyebilir, diğerlerinin ilgisini, onaylarını hakettiğimizi düşünebiliriz. Gizliliğe önem vereceğimizden, sakladığımız düşünceler olabilir. Kendimize güvenimiz yoğun olacağı gbi içimizde fırtınalar esse bile, dış dünyaya bunu belli etmeyebiliriz.

01:38'de oluşacak Ay ve Venüs karesi nedeniyle; ilişkilerde çıkarcılık ve kendine yontma durumları oluşabilir. Karşımızdakilerin görüşlerine önem vermeden kendi fikirlerimizde ısrar edebilir, inatçılık yapabiliriz. Geç saat olmasına rağmen, yeme içme isteğinde artış olabilir; imkanı olanlar için para harcama dürtüsü yoğunlaşabilir. Özellikle diyabet hastalarının bu saatlerde dikkatli olmasında yarar var.

23:45'te ise Ay ve Neptün üçgeni netleşecek; hayallere daldıran, düşler kurduran bir transit. Gerçek dünyadan uzaklaşmak, tefekküre geçmek, iç dünyamızda analizler yapmak, sezgilerimizi çalıştırmak adına ideal. Sanatsal üretkenlik artabilir. Çevremizdekilere karşı mermametli ve anlayışlı olmak kolaylaşabilir. Manevi, ruhani çalışmalar yapmak adına da ideal bir saat dilimi. 


Zerrin Zindancıoğlu, ASA, MAPAI


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder