16 Temmuz 2016 Cumartesi

17 Temmuz - 23 Temmuz 2016 Haftası ve Burçlar - Astrolozi

Koç Burcu ve Yükselen Koç
Hafta başında, ev, aile, gayrimenkul alanlarında olan sorunları çözebilmek, bazı vergi, sigorta, burs, prim, miras, nafaka, kredi gibi konularda yoğunlaşmak, duygusal olarak daha kuvvetl, hissetmek mümkün. Emlak alış verişleri haftanın ikl günü kar bırakabilir. Bazı konularda derinleşmek ise, gerçeğe ulaşmanıza ve rahatlamanıza yardım edebilir. Hatıralar, anılar kafanızı meşgul edebilir. Çarşamba günü, 10. evinizdeki Oğlak burcunda Dolunay gerçekleşecek; kariyeriniz, mesleki konular, otorite figürler ve büyüklerinizle iletişim alanları ile direkt bağlantılı. Ani huzursuzluk, telaş oluşturabilecek haberler alabilirsiniz. Büyüklerinizle tartışmalara girmemeye, dürtüsel davranışlar içinde olmamaya dikkat edin. Bunun yanında sorumluluklarınız ya da hedefler konusunda diğerlerinden destek almaya açıksınız. Bazılarınız emeklilikle ilgili konularla ilgilenebilir. Bazı kamusal uğraşlar oluşabilir. Çocuklarınız, aşk yaşamınız, sanatsal yeteneklerinizle ilgili olarak bazı kararlar verebilir, çocuklarınızı eğitimi, sevgilinizle uzun bir tatil ya da sergi, konser gibi aktiviteler organize edilebilir. İyimserlik ve eğlenceli bakış açısı oluşturabilir, çevrenizdeki ünlü kişilerden yardım alabilirsiniz. Cuma günü Güneş'in de 1 ay kalmak üzere 5. evinize geçeceğini düşünürsek yaşamın keyifli ve eğlenceli yanının bu süreçte daha önem kazanacağını söyleyebiliriz.  Spor, sanat, liderlik özellikleriniz, hobileriniz, çocuklar gibi olma dürtünüz artabilir. Riske girmek daha kolaylaşabilir; cesaret dolu hissedebilirsiniz. Aşk yaşamınız oldukça hareketlenebilir. Lüks ve pahalı objeler daha fazla dikkatinizi çekebilir; ancak egosal davranışlardan ve kibirden uzak durmakta yarar var..











Boğa Burcu ve Yükselen Boğa
Hafta başı sosyal yaşamınız oldukça aktif olabilir; dost çevrenizle ortak organizasyonlar paylaşabilir, beyin fırtınaları oluşturabilirsiniz. Tekliflere, anlaşmalara açık olun. Partnerinizle bazı tartışmalar bile işinize yarayabilir. Kardeşleriniz, komşularınız ve yakın çevrenizle beraber çalışmalar, fikir birlikleri yoğun günler yaşamanıza neden olabilir. Dostlarınız dertleşmeler bile, hedeflerinizle ilgili ortak kararlara neden olabilir. Güvendiğiniz kişilerden rahatlıkla destek alabilirsiniz. Tatil ya da eğitim, yayıncılık alanlarında yoğunluk yaşanabilir. Çarşamba günü 9. evinizdeki Oğlak burcunda Dolunay gerçekleşecek; yurt dışı, hukuk, medya, seyahat ve eğitimle ilgili konularınızda bazı maddi konular daha belirginleşebilir. Evinizden, ailenizden, gayrimenkul konularından destek bulabilir, kar elde edebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde ileriye dönük hedefler belirleyebilir, hukuksal konularda rahatlıkla destek bulabilirsiniz. Kontrolünüz dışı gelişebilecek bazı aksilikler ise huzursuzluklara ve endişelere sebep verebilir; uykusuzluk çekebilirsiniz. Hastane tarzı kapalı yerlerde bulunmanız gerekebilir. Seyahatlerinizde dikkatli olmaya özen gösterin, kazalara açık bir süreçtesini. Cuma günü ise Güneş 1 ay kalmak üzere 4. evinizdeki Aslan burcuna yerleşecek; aile, ev, gayrimenkul konuları daha da gündeme taşınacak. Aile ortamında huzur bulmak, evde daha fazla vakit geçirmek, dış dünyadan kopma eğiliminde olmanız mümkün. Duygusal güvenlik ihtiyacınız artabilir. Eviniz içinde bazı dekorasyon, onarım, güzelleşme, estetik dokunuşlar da bu dönemde uğraşlarınız arasında olabilir..

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler
Hafta başı maddi konularla ilgili olarak yorulabilir, projeler üretebilir, mücadele ve girişimler içinde olabilirsiniz. İş başvurusu yapmak isteyenler için kullanılabilecek etkiler var. Sağlıkla ilgili konularda, fiziksel bakım konularında ise harcamalar artabilir. Otorite figürleri ve büyüklerinizle olan ilişkilerinizde bu görünümleri desteklemekte. Sorumluluk ve görevleri üzerinize alabilir, büyüklerinizdek destek görebilirsiniz. Mesleki konularda kariyerinizi yükseltmek, terfi almak da bu listeye eklenebilir; söz sahibi olabilirsiniz. Çarşamba günü 8. evinizdeki Oğlak burcunda Dolunay gerçekleşecek; ortaklaşa gelirler, kredi, borç, vergi, sigorta, burs, prim, miras ve nafaka alanlarındaki işlerinizle ilgili gelişmeler yaşanabilir. Bazı rahatsızlıklar önümüzdeki 15 günlük süreçte ameliyat gerektirebilir; psikolojik olarak huzursuzluk hissedebilirsiniz. Ani kararlar sizi krize sürükleyebilir; araştırmadan hareket etmeyin. Özgürleşme dürtüsü acele davranışlara neden olabilir. Ortaklı konularda sağlam kararlar, iş birlikleri söz konusu. Partnerinizle tatil, eğitim kararı alabilir; problemlerinize kalıcı çözümler oluşturabilirsiniz. Güvendiklerinize danışarak adım atın. Bazı detay gerektiren konularla ilgilenebilirsiniz. Titizlik gerektiren işlerinizde pratiklik gösterebilirsiniz. Hızlı gelişebilecek durumlar dotstlarınızla ilgili bazı gerçeklerle yüzleştirebilir. Arkadaş çevrenizle para alış verişleri yapmayın; gelirinizde bazı kesintiler oluşabilir. Cuma günü ise Güneş 1 ay boyunca kalmak üzere 3. evinizdeki Aslan burcuna yerleşecek; kardeşleriniz, komşularınız, yakın çevreniz bu süreçte öne çıkabilecek konular. İletişim, eğitim, ulaşım, nakliye, ticaret, yayıncılık ve seyahat alanlarında ise yaratıcılığınızı, yeteneklerinizi öne çıkarabilir, düşüncelerinizi etkili bir şekilde belirtebilirsiniz..












Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeç
Haftanın ilk günleri ilişkilerinize ve kendinize vereceğiniz önem ileriye dönük farklı hedefler oluşturmanıza destek verebilir. Ego, kibir, biraz da problemleri küçümseyici iyimser davranışlar içinde olabilirsiniz. Eğlenceli, hareketli, risk alabileceğiniz enerjiler hafta başı sizleri ele geçirebilir. Konser, sergi gibi sanatsal aktiviteler yoğunlaşabilir; hobileriniz doğrultusunda özgüven arttırıcı eğitimler, değişik tecrübeler gündeme gelebilir, seyahat ya da araştırma içeren organizasyonlar yapılabilir. Çocuklarınızla bağlantılı ya da aşk yaşamınızla ilgili ileriye dönük hedeflerde ilerleme sağlayabilirsiniz. Çarşamba günü 7. evinizdeki Oğlak burcunda Dolunay gerçekleşecek; ikili ilişkiler, ortaklıklar, evlilik alanlarında bazı konularda belirsizlik içeren konular netleşebilir. Çalışma hayatınız, günlük işleriniz ya da sağlık konulardında risk alabilir, güvendiğiniz kişilere akıl danışabilirsiniz. Ortak fikir birliklerine bağlı kalmanız daha olumlu sonıçlar doğurabilir. Tekliflere açık olun. Yürüttüğünüz projelerden bu şekilde gelir elde etme şansı bulacaksınız. İş ya da kariyer durumunuzda ani gelişebilecek değişiklikler yaşanabilir. Otorite figürleri ile ilişkileriniz, sorumlumluk ve görevlerinizle de ilgili olarak sürpriz gelişmeler oluşabilir. Dedikodulardan, gizli düşmanlıklardan haber alınabilir. Cuma günü ise Güneş, 1 ay boyunca kalmak üzerfe 2. evinizdeki Aslan burcuna yerleşecek; maddi alanlarda özgüveniniz sayesinde kendinizi öne çıkarabilir, etkin kararlar alabilirsiniz. Parasal gelirinizle ilgili olarak yeteneklerinizi, yaratıcılığınızı kolaylıkla kullanabilirsiniz. Ancak bu etki harcamaları da arttırabilir, dikkat..











Aslan Burcu ve Yükselen Aslan
Hafta başı evinizde vakit geçirmek, yalnız kalmak, ailenizle bir arada kalmak, sezgilerinizi, iç dünyanıza odaklanmak isteyebilirsiniz. Ailenizle ilgili konularda bazı hastane, doktor ziyaretleri oluşabilir. Sorunlu aile ilişkilerini da çözümlemek adına ele alabilirsiniz. Sizi rahatsız eden bağımlılıklarınızdan kurtulma adına bazı çalışmalar yapılabilir. Bilinçaltı çalışmaları, psikolojik destek, ezoterik, manevi, ruhani çalışmalar açısından olumlu etkiler var. Diğerleri ile paylaşmak yerine, sorunlarınızı kendi içinizde halletme gücünü kendinizde bulabilirsiniz. Çarşamba günü 6. evinizdeki Oğlak burcunda Dolunay gerçekleşecek; çalışma ortamınız, gülük işleriniz, müşterileriniz ve iş arkadaşlarınızla ilişkileriniz, sağlık ve varsa evcil hayvanlarınızla ilgili konularınızda netleşmeler yaşayabilirsiniz. Ortak ve grup çalışmaları, dostlarınızla yapacağınız bilgi alış verişleri size yardımcı olabilir. Hobilerinizle ilgili olarak kendinizi geliştirebileceğiniz, yeteneklerinizi arttırabileceğiniz kararlar alabilir, kendinizi öne çıkarabilecek kararlar alabilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullanabilir, çocuklarınızla ilgili alanlarda kalıcı hedefler oluşturabilirsiniz. Bazılarınız uzun süreli bir aşka adım atabilir. Olgunluk ve görev bilinci özel ilişkilerinizde başrolde olacak. Günlük işlerinizde ailenizden destek alabilir; eviniz, emlağınız, ailenizle ilgili halledilmesi gereken konularla uğraşabilir, hatta biraz para harcayabilirsiniz. Yurt dışı, hukuk, seyahat, medya ve eğitim alanlarında ise ani gelişebilecek sorunlar çıkabilir; farklı tecrübeler ve özgürleşme adına huzursuzluk yaşayabilirsiniz. Sağlığınıza bu aralar dikkat; bazı hızlı gelişebilecek sorunlar oluşabilir. Cuma günü ise Güneş, 1 ay kalmak üzere burcunuza yerleşecek; özgüveniniz tavan yapabilir. Bu etkiler altında yaşamın merkezi kendiniz olabilirsiniz. Diğerlerini dinlemede sorun yaşanabilir, egonuz yükselebilir. Girdiğiniz ortamlarda dikkat çekebilir, yaratıcılığınızı, yetenekleriniz çok rahatlıkla kullanabilirsiniz. İkili ilişkilerde ise bazı sorunlar oluşabilir; olayları sadece kendi yönünüzden ele almamaya özen gösterin.











Başak Burcu ve Yükselen Başak
Hafta başında gruplarla, arkadaş çevreleri ile bazı ortak kararlar alınabilir; yakın çevreniz, kardeşlerini ve komşularınızla da bazı hedefler konusunda yoğun ilişkiler içinde olabilirsiniz. Tatil, eğitim, yayıncılık, ulaşım ve nakliye bu başlıklar altında öne çıkabilir. Yeni tanışmalar yaşanabilir. Bilgi alış verişleri yoğunlaşabilir. İleriye dönük kararlar alabilirsiniz. Güvendiğiniz kişilerden destek almayı ihmal etmeyin. Fikir birliği oluşturmakta zorlandığınız konularda ilerleme kaydedebilir; iletişim yoğunluğu yaşayabilirsiniz. Taşınma gerektiren bir probleminiz varsa, bir karara rahatlıkla bağlanabilir. Bazı alanlarda avukatlar, doktorlara fikir sorabilirsiniz. Çarşamba günü 5. evinizdeki Oğlak burcunda Dolunay gerçekleşecek; aşk yaşamınız, çocuklarınızla ilişkileriniz, hobileriniz, risk ve cesaret gerektiren işleriniz, ayrıca yetenekleriniz ve yaratıcılığınızla ilgili olarak bazı konular önümüzdeki 15 günlük süreçte netleşebilir. Otorite figürleri ya da büyüklerinizden alacağınız haberler ile sorun yaşayabilirsiniz. Aileniz,haneniz ya da emlağınızla ilgili bazı problemleri çözümleme şansı bulabilirsiniz. Duygusal olarak kendinizi güvende hissetme ihtiyacını evinizde ve ailenizle daha fazla vakit harcamanıza neden olacak; yalnızlık keyif verebilir. Çocuklarınız veya sevgilinizle olan iletiminizin yoğunlaşacağı gibi kendinizi daha kararlı ve cesaretli ifade edebileceksiniz. Ancak kıskançlık, inatlaşma gibi nedenlerle ani koğuşlar görülebilir. Spor yaparken kendinizi fazla zorlamayın; kaslarınız, kan basıncınız problem yaratabilir. Hızlı kararlar, ani ayrılıklara zemin hazırlayabilir. Cuma günü Güneş, 1 ay kalmak üzere 12. evinizdeki Aslan burcuna yerleşecek; bu süreçte kendinizi geri plana çekebilir, bazı fikirlerinizi kendinize saklayabilirsiniz. Egoya sarılmak yerine, iç analizler yapabilir, kendinize itiraflarda bulunabilir, eksiklikleri, hataları tespit edebilir ve çözüm oluşturmak için kararlar alabilirsiniz..

Terazi Burcu ve Yükselen Terazi
Hafta başı, kariyerinizde, mesleki alanlarda, maddi kazancınızla ilgili mücadele vermek, girişimci olmak adına uygun enerjiler altındasınız; yatırım yapmak isteyebilirsiniz. Büyüklerinizle ilişkilerinizde daha talepkar davranılabilir. Otorite figürlerinin sağlıkla ilgili konularında yardımcı olmak, çalışma yaşamınızda bazı şartları iyileştirmek, belki yeni bir müşteri ya da bir yardımcı ile olumlu ilişki kurmak, yoğun çalışmak sayesinde hareketli bir hafta başı geçirebilirsiniz. Yaşamınızda maddi bazı gerçeklerin görünür olması ve sizin fırsatlar konusunda girişimci hareketleriniz başarıyı beraberinde getirebilir. Çarşamba günü 4. evinizdeki Oğlak burcunda Dolunay gerçekleşecek; ev, aile, emlak alanlarında önümüzdeki 15 günlük süreçte bazı netleşmeler yaşanabilir. Yurt dışı, medya, hukuk, eğitim, seyahat bağlantılı işleriniz hareketlenebilir. Dost çevrenizle bilgi alışverişleriniz, klüp, dernek çalışmalarınız, bazı kararlarınızı kalıcı hale getirebilir. Eğitim ve seyahat konusunda hedefler oluşturabilir, değişik tecrübeler edinebilir ve sağlam temeller elde edebilirsiniz. Davet ve organizasyonlar oluşacağı gibi, aileniz, emlağınızla ilgili kazanç elde etmek, evde çalışarak kazanç sağlamak, ailenizin size maddi destek vermesi mümkün. Ancak bu olumlu gelişmelerin yanı sıra bazı ani fikir ayrılıkları, anlaşma ve sözleşme iptallerine ve ayrılıklara neden olabilir. Hızlı gelişmeler taşınma gerektirebilir. İçsel huzursuzluk, telaş ikili ilişkilerde sürpriz gelişemelere neden olabilir. Cuma günü Güneş, 1 ay kalmak üzere 11. evinizdeki Aslan burcuna yerleşecek; sosyal ilişkiler, arkadaş grupları, dernek, klüp çalışmalarında yaratıcılığınızı, yeteneklerinizi öne çıkarabilir, dikkat çekebilirsiniz. Ünlü kişilerle bir araya gelebilir, hümanist uğraşlar içinde olabilirsiniz. Amaçlarınıza, hedeflerinize ulaşma hevesiniz artacağı gibi, ideallerinizin farkına varabilirsiniz. Birlikten kuvvet doğar fikri tam da bu süreç için söylenmiş sanki....











Akrep Burcu ve Yükselen Akrep
Hafta başı ufkunuzu genişletmek, yeni farklı tecrübeler edinmek, yeteneklerinizi ve yaratıcılığınızı genişletmek amaçlı, eğitim seyahat organizasyonu, bilgide derinleşme, sanatsal alanda konserler, sergiler ziyaret etme, medya yoluyla geniş kitlelere ulaşma adına girişimlerde bulunmanız mümkün. Fiziki gücünüzde önemli bir artış gözlemlenebilir. Değişik aktivitelerde gücünüzü ispat etmeye çalışabilirsiniz. Çarşamba günü 3. evinizdeki Oğlak burcunda Dolunay gerçekleşecek; kardeşleriniz, komşularınız, yakın çevrenizle ilişkileriniz, seyahat, ticaret, ulaşım, nakliye ve iletişim bağlantılı işlerinizde netleşmeler yaşayabilirsiniz. Bazı rahatsızlıklar derin araştırma gerektirebilir; müdahale gerektirebilir. Maddi gelirinizle ilgili bazı projelerin sorumluluklarını üstlenebilir, kazanç alanında kalıcı çözümler oluşturabilirsiniz. Çalışkanlığınızın ekmeğini yiyeceksiniz; değerlerinizle ilgili sorumluluklar artabilir. Otorite figürleri ile ilişkilerinizi sağlamlaştıracaksınız ve büyüklerinizden destekler bulabileceksiniz. Hızlı gelişebilecek seyahatler, eğitim programları ile yoğunluk kazanabilir, düşüncüklerinizi cesaret ve ataklıkla ifade edebilirsiniz. Günlük yaşamda bazı detaylar sizi sıkabilir, görevlerinizden özgürleşme ihtiyacınız yoğunlaşabilir. Hızlı gelişebilecek sağlık problemlerine dikkat. Trafikte, iletişimde ani aksiliklere, arızalara açıksınız. Cuma günü Güneş, 1 ay kalmak üzere 10. evinizdeki Aslan burcuna yerleşecek; göz önünde olmak, bazı sırların açığa çıkması, kariyer alanında başarı ile yaratcılığınızı ispat etmek, sorumluluk ve görevleri rahatlıkla kontrol altında tutmak bu süreçte mümkün. Terfi alabilir, büyüklerinizden önemli onaylar alabilirsiniz. Yaşamınızın kontrolü bu dönemde elinizde olacak..












Yay Burcu ve Yükselen Yay
Hafta başında, ümitsizlik içinde olduğunuz alanlardan, kriz yaşadığınız konulardan yana daha olumlu etkiler alabileceksiniz. Eviniz, aileniz, emlağınızla ilgili eksikliğini hissettiğiniz, genelde tekrarlayan güvensizlik oluşturan bir konuyu çözebilme fırsatı yakalayabilirsiniz. Bütçenizde denge oluşturma şansı bulacak; ev, aile bağlantılı kredi, vergi, sigorta, miras, nafaka alanlarında akıcılık yaşayabileceksiniz. Psikolojik olarak hafta başı kendinizi rahatlamış hissetmeniz mümkün. Çarşamba günü 2. evinizdeki Oğlak burcunda Dolunay gerçekleşecek; maddi kazanımlarınızla ilgili , ortak konularınızda netleşmeler önümüzdeki 15 gün içinde oluşabilir; kontratlar, anlaşmalar, fikir birlikleri güç sağlayabilir. Gelirinizle ilgili güvendiğiniz kişilere danışabilirsiniz. Yurt dışı, eğitim, hukuk, medya, seyahat bağlantılı işlerinizde istikrar sağlayabilecek, yeni sistemler geliştirebileceksiniz. İnançlarınızı, gelecek hedeflerinizi şekillendirebilecek; projeler üretebileceksiniz. Farklı tecrübeler yaşamınızda kalıcı hale gelebilir. Aksayan, ertelenen gelirler elinize geçebilir. Maddi alanda rahatlama ise özellikle, eğlence, çocuklar, spekülatif yatırımlar ve lüks harcamalar nedeniyle maalesef masrafları arttırabilir; hobileriniz ve riskli yatırımlar maddi tehlike yaratabilir. Cuma günü ise Güneş, 1 ay kalmak üzere, 9. evinizdeki Aslan burcuna yerleşeek; yurt dışı, hukuk, eğitimi medya, seyahat, din ve felsefe ile ilgili konularda entellektüel bilgi dağarcığınızı genişletebilir, daha cömert ve dürüst davranışlar içinde olabilir, kanunlarla ilgili kendinizi net ifade edebilir ve değişik yaşam felsefeleri oluşturmak adına farklı görüşlere ılımlı yaklaşabilirsiniz. Uzun seyahatler, akademik kariyerle ilgili girişimler oluşabilir; alternatif yaşam programları projelendirilebilir. Detaylar yerine hedef odaklı olacaksınız..









Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlak
Hafta başı yoğun bir sosyal yaşama hazır olun. Dostlarınızla ortak kararlar alabilir, fikir birlikleri ortaklıklar oluşturabilirsiniz. Partnerinizle davetlere, aktiviteler katılacak, yeni tanışmalar yaşayacaksınız. Gelir hedefli ortaklıklar, anlaşmalar imzalanabilir. İletişim ve gel-git trafiğiniz artacağı gibi, kararsızlık çektiğiniz alanlarda, net karar verme fırsatı bulacaksınız. Yakın çevrenizle ilgili sorunlara, danışarak çözüm oluşturacaksınız. Düşüncelerinizi net ifade edebilme şansı yakalayabilirsiniz. Çarşamba günü, burcunuzda Dolunay gerçekleşecek; önümüzdeki 15 günlük süreçte çalışma yaşamınızda, sağlık konularınızda, günlük ilişkilerinizde netleşmeler oluşabilir. Titizlik gerektiren konular daha belirgin hale gelebilir. Görünenin ardını araştırmak, derinleşmek, bazı yüzleşmeler yaşamak, kamusal bazı detaylarla yoğunlaşmak mümkün. Ortaklaşa gelir elde ettiğiniz işlerde iyileşme sağlayabilirsiniz. Ancak eviniz, aileniz ya da emlakla ilgili işlerinizde ani gelişebilecek yol ayrımları, taşınmalar, iptaller ve bazı onarımlar, revizyonlar çaba ve çalışma gerektirebilir. Kendiliğinden oluşan başlangıçlar, içsel huzursuzluklara neden olabilir. Cuma günü, Güneş 1 ay kalmak üzere 8. evinizdeki Aslan burcuna yerleşecek; tutku, ihtiras ve inatçılık türü duygular bu dönemde sizi zorlayabilir; bazı konuları takıntı haline getirebilirsiniz. Kamusal alanda bazı başvurular yapmak, bütçenizde denge oluşturmaya çalışmak açısından olumlu etkiler. Krizlerle yüzleşme, olayların derinine, gerçeklerine ulaşma şansı oluşturacaktır; maddi destek de kendiliğinden oluşabilir..











Kova Burcu ve Yükselen Kova
Hafta başında çalışma ortamında, günlük yaşamınız, sağlıkla ilgili konularınızda, müşteri ve iş arkadaşlarınızla ilişkilerinizde daha girişken, atak ve mücadeleci enerjiler altındasınız. Maddi bazı problemleri çözme konusunda, ürettiğiniz projeler ve çalışkanlıkla, detayları kontrol altına alarak ilerleme sağlayacaksınız; bazı başlangıçlar yaşanabilir. Çarşamba günü 12. evinizdeki Oğlak burcunda Dolunay gerçekleşecek; önümüzdeki 15 günlük süreçte biraz depresif, karamsar hissedebilirsiniz. Aşk yaşamınızda, çocuklarınızla ilişkilerinizde, yaratıcılığınızı öne çıkarmada bazı şartlar kontrol dışı gelişebilir; güvensizlik duyumsayabilirsiniz. Gizli sayılabilecek her girişimden uzak durun. Güvendiğiniz kişilere hedefleriniz ile ilgili akıl danışabilir, tavsiyeler alabilirsiniz. İlişkilerinizde iletişim oldukça önem kazanacak; fikirlerinizi saklamak yerine, ılımlı ve politik paylaşımlar içinde olmanızı öneririm. Gruplarla, derneklerle çalışmalar yapılabilir. Kariyerinizle ilgili bazı ideallerinizi sağlam temellere oturtmak için sistemler geliştirebilirsiniz. Ancak düşünmeden, hesapsız kararlar zarar verebilir. Trafikte, ulaşımda, iletişimde kazalara, arızalara açıksınız. Yakın çevrenizle ilişkilerinizde ani kopuşlar, şok edici haberler, istemeden sarfedilen kelimeler sizi şaşırtabilir. Cuma günü, Güneş 1 ay kalmak üzere 7. evinizdeki Aslan burcuna yerleşecek; ikili ilişkiler, ortaklıklar ve evlilik ile ilgili yaratıcılığınızı kullanabilir, sorunları kontrol altına alabilirsiniz. Bu süreçte çalışmalarınızı tek başınıza değil de, fikir alarak, el sıkışarak, ortak yürütmeniz sizlere başarı sağlayabilir. Fikir birliği ile oluşturulacak kararlar daha iyi sonuçlar verebilir.. 











Balık Burcu ve Yükselen Balık
Hafta başında yeteneklerinizi ve yaratıcığınızı geliştirmek, hobilerinizle uğraşmak, farklı kültür ve inançlarla entellektüel bilgi dağarcığınızı geliştirmek amacı ile farklı tecrübelere daha açık olacaksınız. Sanatsal girişkenliğiniz, yaratıcılığınızı geniş kitlelerle paylaşma fırsatı oluşturacak. Kendinize olan güveniniz bu etkiler altında yüksek olabilir. Olgun ve kendini bilir davranışlarla dikkat çekebilir, ayrdımlaşma içinde olabilirsiniz. Çarşamba günü, 11. evinizdeki Oğlak burcunda Dolunay gerçekleşecek; sosyal ilişkileriniz, arkadaş çevreniz, üyesi olduğunuz klüp ve derneklerle ilgili konularınızda önümüzdeki 15 günlük süreçte bazı endişeler oluşabilir, sorunlarda netleşmeler yaşanabilir. Birilerine yararlı olma isteği, hizmet anlayışı, mesleki alanlarda ve büyüklerinizle ilişkilerinizde olumlu gelişmeleri beraberinde getirebilir. Çalışma yaşamınızda sağlam temeller oluşturabilirsiniz. Büyüklerinizin sağlıkla ilgili işlerinizde olumlu gelişmeler, sorumluk ve görevlerinizin farkında olmanız sayesinde sizi sevindirebilir. Ancak maddi alanda bazı hızlı gelişmeler sizi zor durumda bırakabilir; ani kararlar vermeyin. Sağlık ya da kişisel bakım ile ilgili hızlı ödemeler oluşabilir; bütçe dengenizi korumaya özen gösterin. Cuma günü ise Güneş, 1 ay kalmak üzere 6. evinizdeki Aslan burcuna yerleşecek; yorulmaya hazır olun. Görev ve sorumluluk bilincin ile isteklerinizi arzularınızı rahatlıkla kontrol altına alabileceksiniz. Hoşa giden şeyleri yapmanın vereceği haz, özverinin getirdiği eksikliği dengeleyecek. Sağlıkla ilgilenme, bedensel ihtiyaçlarınız her zamankinden daha fazla ilgi isteyebilir. Yaşam için gerekli olanlar ve çalışma tekniklerini zenginleştirme, çevre koşullarının iyileştirilmesi bu süreçte mümkün. .




Zerrin Zindancıoğlu, ASA, MAPAI


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder