27 Temmuz 2016 Çarşamba

27 Temmuz 2016 - Astrolozi


Ay, tümüyle Boğa burcundaki seyahatini sürdürecek bugün.. Bu etki altında sabır ve metanet göstermemiz daha kolaylaşabileceği gibi pratiklik ve uzun soluklu hedefler oluşturmak çok daha kolay olacak. Yediğimiz yemek, giydiğimiz giysi, burnumuza gelen hoş bir koku gün içinde ayrı bir zevk verebilir; zira Boğa burcu 5 duyumuzu temsil eder ve maddesel değerlerimizle direkt bağlantılıdır. Kolay sinirlenmeyebiliriz ancak sınırlarımız zorlandığında ise bizi tutmak güçleşebilir.

01:59'da Ay ve Güneş arasındaki kare açı netleşecek; Yeniaya'a doğru ilerlerken kapanan kare etkisiyle özellikle ilişkilerimizde mücadele gerektiren durumlar oluşabilir. Duygular ve mantık arasında denge oluşturmak kolay olmayacağı gibi bunu kolaylıkla dışarıya da aksettirebiliriz. Yükselen duygusal tansiyon nedeniyle alınganlık, kapris, inatlaşma türü hareketler içinde girmemiz de hiç zor değil.

10:44'te hafta başından beri etkili olan Merkür ve Uranüs üçgen açısı netleşecek; zihinse uyanış, fiziksel canlılık vererek rutinden kurtaran bir transit denebilir. Yarın da tümüyle aktif. Yaşamımıza orijinallik, kalite ve heyecan katar. Yaratıı düşünceler, bir oluşun önemli püf noktasını yakalama, telepatik özellikler akıcı çalışabilir. İletişime heyecan duyabilir, konuşmak, tartışmak ayrı bir zevk verebilir. Beklenmedik haberler alabilir, bacı yenilikçi keşifler yapabiliriz. Eğitim ve seyahat alanında yeni fenomenler ilgi çekebilir ve fırsatlar oluşabilir. Çevremizde olağanüstü iletişimsel gelişmeler yaşanabilir. Yabancı bilinmedik geziler, eğitim konuları medya ve sosyal ağlarla bilinmedik, daha önce denenmemiş konular çok daha fazla ilgimizi çekebilir.

14:10'da Ay ve Neptün ılımlı açısı ile karşılıksız yardımlarda bulunabilir, söylenenlere kolay inanabilir, değişen şartlara daha kolay ayak uydurabiliriz. Sevgi ve merhamet konulu gelişmeler yaşanabilir. Manevi ve ruhani çalışmalar açısından da uygun bir görünüm olduğundan bazılarımız yalnız kalarak tefekkür haline geçebilir. Sanatsal üretkenlik ve diğerlerinden yardım alabilmek, yaratıcılığımızın aktifleşmesi bu transitin etkileri arasında.

17:13'te ise Ay ve Kuzey Düğüm arasındaki üçgen açı sayesinde yardımlaşma ve bilgi alışverişleri hatta yeni tanışmalar gündeme gelebilir. Aile ya da arkadaş çevresi ile güç birliği oluşturulabilir ve ileriey dönük hedefler konusunda iletişime geçilebilir. Olumlu ve akıcı bu transit kendimizi daha iyimser ve ilişkilerde destek almaya açık bir hale getirecektir.

21:12'de ise Ay ve Pluto üçgen açısı kesinleşiyor; derin duygusallık ve sezişlerin artması ile direkt bağlantılı. Güç ve irade isteyen konularda derinleşmek bu akşam hiç zor değil. Önemli, keskin kararlar alınabilir ve kafamızdaki bir düşüncenin üzerine kararlılık ve konsantrasyon ile gidilebilir. Fanatik etkiler de barındırdığından mantıksız kararlarda inatçılık edilmemesi daha uygun olacaktır.


Zerrin Zindancıoğlu, ASA, MAPAI


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder