14 Temmuz 2016 Perşembe

14 Temmuz 2016 - Astrolozi


Ay gün boyu Akrep burcunda; duygularımızı kontrol altında tutmak pek zor olmayabilir; içimizdekileri dışarıya belli etmeyebiliriz. Ortak gelirler, konsantrasyon gerektiren derin konular, güç ve irade gerektiren işler adına olumlu bir gün denebilir.

03:46'da Merkür, 30 Temmuz'a kadar kalmak üzere Aslan burcuna geçiyor. Düşüncelerimizi sanatsal bir tarzda hem kend kendimize hem de diğerlerine dürüstçe açabileceğimiz bir dönem. Zihinsel beceriklilik, yaratıcılık gerektiren konuları ele alabilir drama yeteneğimizi rahatlıkla kullanabiliriz. Şakacı, eğlenceye meyilli davranışlar içinde olabilir, diğerlerinin ihtiyaçlarına taleplerine karşı daha tepkisiz ve duygusuz olabiliriz. Fikirlerimizin eleştirilmesi ise bu süreçte hiç hoşumuza gitmeyebilir. Olumlu olarak, güçlü komuta edici konuşmalar, kararlı ve sağlam, dikkat çeken duruş, yaşam enerjisini ve iyimserlik dolu düşünceler, büyük projeleri olan, liderlik ve etkileme yeteneği, güçlü organizasyon becerisi etkileri altında olacağımız gibi, olumsuz olarak da, küstah düşünceler, antidemokratik, sürekli başkaları üzerinde otorite kurmak isteyen ve objektiviteden uzak haller içine girmemiz mümkün.

04:35'te Ay ve Kuzey Düğüm arasında olumlu bir görünüm netleşecek; imkanı olanlar için yeni tanışmalara, çevreden destek almaya, ileriye dönük hedefler oluşturmada zorlanmamaya yarayabilir. Daha iyimser olabilir ve olayları bütünüyle ele alabiliriz. Geçmiş tecrübelerden dersler çıkararak yeni bakış açıları sağlayabiliriz.

08:19'da ise Ay ve Pluto, ılımlı bir etkileşim içinde olacak; güçlü ve tutkulu duygular oldukça aktif. Bir fikri kafaya takabilir, diğerleri üzerinde kontrol sağlayack şekilde güç ve irade kullanabiliriz. Derin araştırma ve konsantrasyon gerektiren her iş için uygundur. Derin hissedişler, medyumik yetenekler de artış gösterebilir.

14:22'de Ay ve Jüpiter olumlu açısı ile karamsar düşünceleri kafamızdan atabilir, kişilerle yardımlaşma içine girebiliriz. Eğitimi seyahat, hukuk ve medya ile ilgili işlerimizde diğerleri ile işbirliği yapabilir; geleceğe dönük planlar üretebiliriz. Olumlu ve akıcı enerjiler iyimser duyguları besleyecektir.

21:44'te Ay ve Güneş üçgeni sayesinde arkadaş, aşk türü her türlü ilişki açısında olumlu etkiler altındayız. Duygularımızla mantığımız arasında oluşturacağımız denge ile liderlik gerektiren tüm işlerde öne çıkabiliriz. Karşı cinsle ya da otorite figürleri ile olan ilişkilerimizde rahatlıkla ilerleme kaydedilebilir.


Zerrin Zindancıoğlu, ASA, MAPAI


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder