6 Temmuz 2016 Çarşamba

6 Temmuz 2016 - Astrolozi


Şeker Bayramı'nın 2. günü Ay bütünüyle Aslan burcunda ilerliyor; cesaret, mağrurluk, gurur ve ilgi çekme dürtüsü günün ana özellikleri. Çevremizin bizi pohpohlayan kişilerle çevrili olması, potansiyel yeteneklerimizi ortaya sermekte bize destek verecektir.Olumsuz eleştiriler ise kendimizi geri çekmemize neden olabilir. Drama yeteneğimiz son derece aktif çalışacağı gibi sıkıcı detaylarla uğraşmak istemeyebiliriz. Estetik anlayışı ile birlikte yaratıcılığımızı sergileyeceğimiz alanlara ilgi gösterebiliriz.

03:19'da Güneş, ardından da 17:50'de Merkür, Kuzey Düğüm'e olumlu dokunuşlar yapacak; dünden beri etkili ve bugün de tümüyle aktif bir görünüm. Mantığımızı kullanmak, duyguları biraz olsun geride tutmak, geçmiş tecrübelerden dersler çıkararak ileriye dönük hedefler konusunda kararlar verebilmek mümkün. Yeni tanışmalara, yeni tecrübelere müsait transitler. Yardımlaşma ve çevremizdekilerle birlikte hareket edebiliriz. Merkür, yanık pozisyonda olduğundan fikirler egomuzdan etkilenebilir, abartıların önüne geçmekte yarar var. Anılar, hatıralar gün boyu hatırlanabilir.

14:42'de Ay ve Satürn, üçgen açı içinde olacak; sorumluluk ve görevlerin farkında olarak bilinçli ve çalışkan hareket etme imkanı bulabiliriz. Akılcı davranışlar ve güçlü irade gösterebilme sayesinde kendi başımıza, kimseye ihtiyaç duymadan sonuçlara ulaşma etkisi verebilir. Bizlerden büyük, saygı duyduğumuz kişilerden ise yardım görmek mümkün.

23:16'da Venüs ve Mars üçgen açısı kesinleşiyor; dişil ve eril enerjinin denge oluşturması tüm ilişki çeşitleri açısından mümkün. Yaratıcılık ve yetenek gerektiren her konu için güçlü motivasyon sağlayabilir. Bugün ve yarın etkisi altındayız. Sanatsal aktivitelerde üretken olabilir, kendimizin ve diğerlerinin ihtiyaçları arasında güçlü bir denge oluşturabiliriz. Sevgi ve romantizm yönü güçlü bir etkileşim; aşk konusunda tatminleri beraberinde getirecektir. İlişki kurmaya dürtü hissedebilir, güzellikler uğruna harekete geçmeye hazır hissedebiliriz.

Güneş bugün tam olarak 01:27 ile 01:51 arasında Sirius sabit yıldızı ile partil aynı boylamda olacak. Dua, meditasyon, ya da inancınıza göre içselleşmek adına kullanılabilecek ve ezoterik anlamda 1 yıllık kaderin oluşmasına neden olabilecek etkiler barındırmakta. Gün boyu etkili de olsa, 14 derece 18 dakikada bulunan yıldızın enerjisi en kuvvetli olarak bu dakikalar arasında yüksek çalışmakta.


Zerrin Zindancıoğlu, ASA, MAPAI


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder