18 Temmuz 2016 Pazartesi

18 Temmuz 2016 - Astrolozi


Ay, birkaç gün gerçekleşecek Dolunay burcunda artık; Oğlak burcunda. İstikrar ve kalıcılık isteğimiz, herşeyi bir görev gibi algılamamız, çalışkanlığımız, duygularımıza set vurabilmemiz ve çevremizdekilerden de bunları talep edişimiz öne çıkabilecek etkiler. Olayları mantık çerçevesinden ele almaya özen gösterebilir, akılcı çözümlerde pratiklik gösterebiliriz. Bir sistem oluşturmak, düzen getirmek amacı ile olumlu kullanabileceğimiz etkiler de var.

20:35'te Ay ve Neptün arasında oluşacak ılımlı etkileşim sayesinde yalnız kalmak isteyebilir, hayal dünyamıza dalabiliriz. Çevremizde gelişen olayları merhamet ve anlayışla ele almak kolaylaşabilir. Dua, meditasyon ve sanatsal çalışmalar adına uygun enerjiler var bu akşam. Karamsarlık ve depresifliğe mahal vermeden, şartlara daha kolay ayak uydurabileceğiz.

Gece yarısının hemen ardından 00:08'te netleşecek Ay ve Düğümler arasındaki üçgen açının etkilerini gecenin ilerleyen saatlerinde hissediyor olacağız. Geleceğe dönük çalışmalar, beraber, yardımlaşarak halledeceğimiz konular açısından akıcılık yakalayabiliriz. Gelecekteki hedefler açısından bir sistem geliştirme, düzen oluşturma yolunda hareket edilebilir.


Zerrin Zindancıoğlu, ASA, MAPAI


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder