15 Temmuz 2016 Cuma

15 Temmuz 2016 - Astrolozi


Cuma gününe Ay'ın Akrep burcundaki hareketi ile merhaba diyoruz. Tutkularımızda ısrarlı olmak, ser verip sır vermemek, kriz içerebilecek durumlar karşısında bile kontrolü bırakmamak günün ilk yarısında mümkün. 01:21!de yaşanacak Ay ve Mars kavuşumu ise oldukça kuvvetli etkili. Kendimizi her an kızmaya hazır oldukça ters hissedebiliriz. Bu enerji altında içsek dengemizi korumak zorlaşabilir; hatta öfkelenmek daha bile kolay gelebilir. Vücudumuzdaki potansiyel rahatsızlıklar bu etki altında aktive olması ise mümkün. Plansız, düşünmeden girişimler yapmak oldukça tehlikeli olabilir Kendimizi zor olanı yapma konusunda gücümüz ve irademiz açısından tartmak istiyorsak bu transiti rahatlıkla kullanabiliriz. Kazalara, yangınlara, kesici alet yaralanmalarına karşı dikkat etmekte yarar var. Ay bu açının ardından 12:14'te Yay burcuna geçene kadar açısız kalacak; dolayısı ile Mars kavuşum etkisi öğrle saatlerine kadar etkin olabilir.

02:30'da ise Ay ve Chiron üçgeni ruhsal olarak kendimizi daha rahat hissetmemize yardım edebilir. Birilerine rehberlik etek tavsiyeler vermek, aslında bizlerin ihtiyacı olan cevapların, dengelerin de yerine oturmasına vesile olabilir. Hatalarımızı, eksikliklerimizi, yaşamlarımızda eksik gördüğümüz değerleri daha rahat tesbit etmek mümkün olabilir.

12:14'te Ay, Yay burcuna geçiş yapacak; son bir kaç güne göre kendimizi daha neşeli daha iyimser hissedebilir, dış dünyaya daha rahat adapte olabiliriz. Değişik tecrübeler, farklı kültürler, farklı bakış açıları, yaşam felsefeleri açısından ilgi çekici, merak uyandırıcı bir transit. Olaylara bütünüyle yaklaşmak isteyebilir, detaylarla sıkılabiliriz. Yurt dışı, hukuk, medya, seyahat ve etğitim alanlarında işlerimiz öne çıkabilir. Bilgide derinleşmek, araştırmalar yaparak kendimizi geliştirmemiz mümkün görünmekte.

18:42'de önce Ay ve Merkür, ardından 20:46'da Ay ve Venüs arasındaki üçgen açılarla Merkür ve Venüs kavuşumunu önceden hissedeceğiz. İlişkilerde problemler iletişim kurabilme sayesinde halledilebilir hale gelebilir. Sosyal yaşamımızda hareketlenme olacağı gibi, iletişim tarzımızda barışçıl ve anaç etkiler kendini gösterebilir. Sevgimizi, duygularımızı rahatlıkla ifade edebiliriz. Tatil, seyahat, iletişim, dost sohbetleri açısından olumlu bir Cuma akşamı var önümüzde.


Zerrin Zindancıoğlu, ASA, MAPAI


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder