3 Temmuz 2016 Pazar

3 Temmuz 2016 - Astrolozi


Ay, haftanın son gününe İkizler burcunda ilerleyerek girmekte; bilginin, iletişimin öne çıkabileceği etkiler denebilir. 06:42'de Ay ve Uranüs ılımlı açısı ise sabah erken saatlere yaratıcı zihin faaliyetleri olarak damgasını vurabilir. Buluncuğumuz ortamlarda değişiklik, canlanma yaratma açısından oldukça olumlu. Her zamankinden farklı bir sabah geçirmek isteyebiliriz. Ay, bu açının ardından boşluğa girecek ve 16:21'de Yengeç burcuna geçene kadar da açısız kalacak. Mümkünse bu tatil gününü, dinlenmeye ya da elimizde bitirilmeyi bekleyen işlerimize ayırmak çok doğru olabilir.

08:23'te Ay ve Chiron karesi netlik kazanacak; hastalıklar açısından tetikleyici saatler olabilir. Geçmiş tecrübelerin, bazı eksikliklerin, imkansızlıkların bu saatlere kafamızı yorması muhtemel. Bunu enerjimizi düşürecek şekilde karamsarlık oluşturmak için değil, farklı bakış açıları, çözüm yolları oluşturucu motive edici kullanmak en doğrusu olacabilir. 

14:01'de Güneş ve Neptün üçgen açısı kesinleşiyor; son birkaç gündür etkili olan bu görünüm bugün ve yarın da tümüyle hissedilebilir. İdeallerinizi canlandırarak bunları hem daha derin hem de daha gerçekçi bir boyutta anlama isteği uyandırır. Gerek duygusal gerek akıl yönüyle birbirine destek verebilir. Bu günleri, yaşamlarımızın neresinde olduğumuzu anlamak ve gerçek ihtiyaçlarımızı ne şekilde karşılayabileceğimizi düşünmek için kullanabiliriz. Ruhsal çalışmalar yapmak, kendi başımıza kalıp tefekküre dalmak, yardıma ihtiyacı olanlara el uzatmak, karşılıksız yardımlar yapmak adına çok uygun olabilir. İlişkilerde romantizm yaratabilir ve çevremizdeki dünyayı daha net algılayabiliriz. Mistik bazı tecrübeler yaşanabilir. Sezgilerimiz, medyumik yeteneklerimiz son derece aktif çalışabilir. Sanatsal becerilerle ilgili olarak yaratıcılık ve üretkenlik ise tavan yapabilir.

Ay, 16:21'de Yengeç burcuna geçiş yapacak; bu etki altında ev, aile, emlak ya da vatan, ülke ile ilgili olaylar da öne çıkabilir. Etrafımızdakileri korumacı davranışlar içine girebilir, anaçlık gösterebiliriz. Kasıtlı bir söz ya da harekete maruz kalmasak da hassasiyetimiz nedeniyle sert çıkışlar yapmamız bu akşam mümkün..


Zerrin Zindancıoğlu, ASA, MAPAI


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder