29 Temmuz 2016 Cuma

29 Temmuz 2016 - Astrolozi


Ay, tümüyle İkizler burcunda bugün; değişen şartlara ayak uydurmamız gerekebilir. İletişim günün önde çıkan konularından biri olabileceği gibi bilgiye olan merakımız da artacaktır. Yakın çevremizle sohbet etmek, konuşmak ihtiyacı, dedikoduları da beraberinde getirebilir. Bir anda bir kaç şeyle uğraşabilmek ve bazı konularda kararsızlıklar içinde olmak da mümkün tabii.

08:16'da Ay ve Güneş arasında oluşacak ılımlı açı ile Ay, Yeniay fazına doğru hızla ilerliyor. Bazı konuları tamamlamak yolunda diğerlerinden destek bulabilir, ilişkilerimizde uyum sağlayabiliriz. Duygular ve mantık ise uyumlu çalışacağından, bu çevremizde de olumlu etkileri beraberinde getirebilir. Potansiyet yeteneklerimizi, liderlik özelliklerimizi sergilemek zor olmayacak.

14:05'te yaşanacak Ay ve Satürn karşıtlığı karamsar ve endişeli duyguları beraberinde getirebilir. Depresif bünyelerde etkisi farkedilecek bu transit sırasında mümkünse önemli kararlar vermemek en doğrusu. Engelleniyormuş, onaylanmıyormuş, sevilmiyormuş hissedişleri yanlış yargılara sebebiyet yaratabilir. Hemen 16:14'te Ay ve Neptün karesi ile Satürn ve Neptün arasındaki uzun soluklu kare de aktif hale gelebilir. Gerçekleştirmesi zor hayaller peşinde olanlar, yüksek beklenti içindekiler açısından zorlayıcı. Kuşkular ve endişeler kendimizi bile sorgulamamıza neden olabilir. Aldanmaya açık bir etki olacağından, iş bitirici girişimleri ertelemek en doğrusu olabilir zira beklentilerimizi gerçekleştirmekte zorlanabiliriz. Alkol, ilaç, yeme içme gibi konularda dikkatli olmakta yarar var; alerji ve zehirlenmelere neden olabilecek etkiler de mevcut.

19:43'te ise Ay ve Düğümler arasında bir kare oluşacak; bu da karamsarlık ve olumsuz düşünceleri besleyebilecek bir etkileşim. Geçmiş tecrübelerin kafamızı meşgul etmesi, olumsuz hatıraların kafamızı yorması ve yakın çevremizdekilerle sorun yaşamamız muhtemel. Bu etkiyi kendimizi geçmişten dersler çıkarmak ve yeni farklı bakış açıları oluşturarak değişim yaratmak yolunda kullanmak en doğrusu olabilir. 

23:48'te gün boyu ve yarın tüm gün etkisini hissedeceğimiz Mars ve Merkür arasındaki kare kesinleşecek; öfkeyi, gerginliği, ulaşımda ve iletişimde kazaları tetikleyebilecek bir transit.  Sözler, alay ve küstahlığa varabilir. Mesleki, sosyal ve çeşitli finansal aktivitelerde güçlükler yaratabilir. Bu alanlarda riskli şanssızlıklarla karşılaşılabilir. Tüm bu olumsuzluklar sağlık üzerinde de negatif etki verebilir. İletişimde, ulaşımda, seyahatlerde, eğitim konularında, ticarette oldukça dikkatli olmakta yarar var; istenmeyen durumlar oluşabilir.

Geceyarısının hemen ardından da 00:06'da 30 Aralık 2016'ya kadar sürecek olan Uranüs geri hareketi start alacak; http://astrolozibyzizi.blogspot.com/2016/07/uranus-retrosu-baslyor-30-temmuz-30.html adresinde bu konu ile ilgili bilgi bulabilirsiniz.


Zerrin Zindancıoğlu, ASA, MAPAI




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder