31 Temmuz 2016 Pazar

31 Temmuz 2016 - Astrolozi


Yeni güne boşlukta ilerleyerek girecek olan Ay hemen 00:08'te Yengeç burcuna geçiş yapıyor. Duygusallık, sezgisellik ve anaçlık açısından son derece güçlü bir konum.. Çevremizdekileri en az kendimiz kadar koruyup kollamak isteyebilir, ev, aile, vatan başlıklı konularla daha iç içe olabiliriz. İnandığımız değerleri savunmak, onlara sahip çıkmak açısından da olumlu bir transit.

00:29'da ise Ay ve Merkür arasında oluşacak ılımlı etkileşim sayesinde duygularımızla mantık arasında daha kolay denge oluşturabileceğiz. Aile sohbetleri yakınlarımızla iletişim içinde olmak ve bilgiye merak duymak bu transitin etkileri arasında.

19:50'de ise Ay ve Neptün üçgeni kesinlik kazanacak; sezgilerimiz son derece aktif olabilir ve çevremizdekilerde empati kurabiliriz. Dua, meditasyon ve manevi her türlü çalışma açısından çok uygun. Çevremizdekilere ve gelişen olaylara merhamet duymak, diğerlerine kolay inanmak akşamüstü saatlerinde mümkün.  Sanatsal aktiviteler açısından ise yaratıcılığımız yoğunlaşabilir ve üretkenlik gösterebiliriz.

22:40'da Ay ve Kuzey Düğüm arasında oluşacak diğer olumlu bir görünüm ise ilişkiler ve yardımlaşma açısından son derece uygun. İleriye dönük hedefler oluşturabilir, olayları daha iyimserlikle ele alabilir ve ihtiyacımız olan desteği diğerlerinden bulabiliriz. Olumlu enerjilerin akışı açısından güzel etkiler denebilir.


Zerrin Zindancıoğlu, ASA, MAPAI


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder