1 Ağustos 2016 Pazartesi

1 Ağustos 2016 - Astrolozi


Ağustos ayına bugün ile birlikte giriş yapıyoruz; biraz sert ve rekabetçi, kısıtlayıcı etkiler bu aya damgasını vuracak görünüyor. Hepimiz için hayırlara vesile olmasını dilerim..

Ay, tümüyle Yengeç burcunda bugün; güç ve irade gerektiren, hızı gelişmelere maruz kalabiliriz. Ev, aile, vatan konularının sıkça öne çıkması muhtemel. Koruyuculuk, anaçlık ve duygusallık gündeme gelecektir. İniş çıkışlı ruh halleri bazılarımızı sulu gözlü bir hale sokabilir. Alışkanlıklarımızdan kolay vazgeçememek, anılar, hatıralar, bizleri zorlayan alanlar olabilir.

03:02'de Ay ve Pluto karşıtlığı netleşiyor; ayakta olanlarımız için derin duygusallığa mahal verebilir. Bir fikri kafamıza takarak uykumuzu kaçırabilir, üzerimizde baskı kurulduğu düşüncelerine kapılabiliriz. İnatçılık, restleşme, yüksek tutkular ve ihtiras bazı ilişkilerde sorun oluşturabilir.

07:08'de dünden beri aktif olan Venüs ve Uranüs arasındaki üçgen açı bugün de tümüyle hissedilecek. Hızlı arkadaşlıklar, yeni tanışmalar, ilişkilerimizde yaratıcılık, yeni bir soluk geliştirme açısından olumlu. Bu etki altında bazı aşk ilişkileri start alsa da ileride aynı hızla bitebilir; aman dikkat. Ani, sürpriz gelişecek maddi şanslar, heyecan yaratabilir. Çağdaş, enteresan, kaliteli ve cezp edici dostluklar, sohbetler, organizasyonlar oluşabilir. Evlilik, para ve ortaklık ilişkilerinde sürprizler oluşabilir. Ortak yapılacak her çalışma hızlı sonuçları beraberinde getirebilir. 

14:24'te ise Ay ve Jüpiter olumlu açısı da birlikte yapılacak işlerde destekleyici bir etki; yardımlaşmaya özen göstermek gerek. Eğitim, medya, yurt dışı, hukuk konularında destekler bulabilir, ilerleme sağlayabiliriz. Daha iyimser, adil davranışlar içinde olmamız kolaylaşabilir. İleriye dönük hedefler konusunda önemli kararlar alınabilir. Diğerlerinin haklarını da en az bizimkiler gibi koruyup kollamak kolaylaşabilir.

18:31'de Ay ve Uranüs karesi netleşecek; anlamsız bir huzursuzluk ve telaş yaratabilir. Dikkatli olunmaza, hızlı gelişen konular karşısında elimiz ayağımız dolanabilir. Üzerimizde baskı olduğunu düşünmek ve herşeyden özgürleşme arzusu duymak mümkün. Yaratıcılık ve zeka gerektiren konularda güzel bir motivasyon kaynağı da olabilir bizler için.

18:53'te Ay ve Chiron üçgeni sayesinde olgunluk gerektiren konular rahatlıkla ele alınabilir. Geçmişten dersler çıkarabilir hatta etrafıızdakilere de rehber olabiliriz. Eksiklik hissettiğimiz, hata olarak gördüğümüz yanlarımız adına kolayca çözümler oluşturulabilir. Rahatsızlıklar açısından da olumlu ilerlemeler kaydedilebilir.

20:49'da Güneş ve Satürn üçgeni , bu haftanın aslında yarısına etki edecek güçte. Enerjimizi elde etmek istediğimiz konulara yöneltmek kolaylaşabilir. Alışkanlıklarımızı, pozisyonumuzu, yaşamımızı gözden geçirebiliriz. Kendimiz için sistemli ve pratik şekilde planlar oluşturabilir, organize olabilir, önemli kararlara varabiliriz. iyi bir konsantrasyon ve dikkat isteyen, titizlik, disiplin gerektiren teknik ve zihinsel her konu için çok uygun bir konum. Vereceğimiz kararlar Satürn sayesinde uzun soluklu olabilir.


Zerrin Zindancıoğlu, ASA, MAPAI


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder