9 Ağustos 2016 Salı

9 Ağustos 2016 - Astrolozi


Yeni bir güne Ay'ın Terazi burcunda ilerlemesi ile giriyoruz; 07:51'de ise Akrep burcuna geçiş yapacak. Akrep etkisi ile bazı düşüncelerimizi kendimize saklamak, ser verip sır vermemek, zorlu koşullar karşısında güçlü ve iradeli bir asker gibi davranmak mümkün. Konuların derinine inerek, gerçeklere ulaşmak isteyebilir, nedenlere ulaşabiliriz. Bir konu üzerinde rahatça konsantre olabilir, uzun saatler harcayabiliriz. Ortaklaşa gelir, kamusal bazı işlemlerle ilgili işlerimiz gün içinde öne çıkabilir.

02:12'de dünden beri etkili olan Merkür ve Kuzey Düğüm kavuşumu kesinleşeceğinden, gün boyu iyimserlik içeren düşünceleri fikirleri yoğunlaştırabilir. Birlikte yapılacak her türlü proje için harika bir etki; yardımlaşma, karşılıklı alış veriş hem bize hem de diğerlerine fayda getirebilir. Eğitim, seyahat, medya, yayıncılık, hukuk ve her türlü iletişim, ulaşım açısından ileriye dönük hedefler belirlenebilir, üzerinde çalışılabilir. Geçmiş olumsuz tecrübelerden dersler çıkarabilir farklı yöntemlere başvurabiliriz.

17:43'te ise Ay ve Venüs arasında ılımlı bir görüm netlik kazanacak. Arkadaşlık, dostluk, davetler, organizasyonlar açısından olumlu. İlişkilerimizden destekler bulabiliriz. Maddi değerlerimizle ilgili olarak düşünceler, çözümler oluşabilir. Sorunlu dostluklarda, düzelmeler sağlanabileceği gibi tembellik hissi de artabilir. Bunun yanında yeme içme ve alışveriş ise gündeme gelebilir.


Zerrin Zindancıoğlu, ASA, MAPAI



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder