27 Ağustos 2016 Cumartesi

27 Ağustos 2016 - Astrolozi


Ay, yeni güne halen İkizler burcunda seyrederek giriyor; günün ilk saatlerine iletişim ve hızlı zihinsel aktiviteler damga vurabilir. 06:06'da ise Yengeç burcuna geçiş yapacak; bu etki altında evimiz, ailemiz, milli konularımız, aile büyüklerimizle ilgili konularda günün ana başlıklarını oluşturabilir. Korumacı ve anaç yanımız daha öne çıkabileceği gibi anılarımız, hatıralarımız ve geçmiş, duygusallık yaratıcı olarak rol alabilir. Duygusal iniş çıkışları, duygu ve mantık dengesizliği nedeniyle yaşayabiliriz. Etrafımızdakileri, ailemizi en az kendimiz kadar koruyup kollama dürtümüz ise yoğun çalışabilir.

01:09'da Ay ve Jüpiter, 03:30'da Ay ve Merkür kareleri ile Merkür / Jüpiter ve Venüs kavuşumu aktif olabilir. Genelde Jüpiter'in Venüs ile beraberlikleri transitlerin en güzeli olarak adlandırılabilir. Ancak bu kez, Venüs'ün en zayıf olduğu 27 derece Başak söz konusu olduğundan maalesef beklentilerimizi düşük tutmak en doğrusu olacak. Evet çoğumuz için genişleme, geleceğe dönük olumöu hedefler oluşturma, mutluluk ve şans vaadetse de, derecesi nedeniyle bu fırsatları sanki koşullara bağlayacak ve daha çok uğraşma, çalışma talep edecek görünüyor. Merkür'ün de Salı günü geri hareketine geçişini hatırlarsak; bu üçlü kavuşumum, geriye dönük bitirilmeyi bekleyen işlerimizde titizlik, pratiklik ve analitik çalışma tarzı ile çalışkanlık sayesinde önemli başarıları vaadedeceğini söyleyebiliriz. Önemli bir görünüm ancak dikkatli ve titiz davranmak çok ama çok önemli.Geceyarısının ardından iletişim trafiğinde bazı hızlanmalar oluşabilir; sözlerin ve davranışların üzerinde fazla durmamaya, problemleri gereğinden fazla küçümsememeye ve ilişkilerimizde çıkarcı olmamaya dikkat etmekte yarar var.

14:07'de ise Ay ve Güneş arasında oluşacak ılımlı etkileşim sayesinde ilişkilerde daha olumlu enerjiler yakalayabilir, liderlik özelliklerimizi yansıtabiliriz. Bazı organizasyonlar, davetler ve birlikte yapılacak çalışmalar açısından uygun kullanılabilecek bir transit.

Geceyarısının ardından netleşecek Ay ve Neptün üçgeni ise hayalleri, idealleri besleyecek bir etkileşim; nacak Neptün'ün sert açıları nedeniyle beklentilerimizi yüksek tutmamaya özen gösterelim.



Zerrin Zindancıoğlu, ASA, MAPAI


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder