30 Ağustos 2016 Salı

30 Ağustos 2016 - Astrolozi


Gençler! Geleceğe Güvenimizi Güçlendiren Ve Sürdüren Sizsiniz. Siz, Almakta Olduğunuz Eğitimle, Bilgi Ile, Insanlıkta Üstünlüğün, Yurt Sevgisinin, Düşünce Özgürlüğünün En Değerli Örneği Olacaksınız. Ey Yükselen Yeni Kuşak! Cumhuriyeti Biz Kurduk, O’nu Yükseltecek Ve Yaşatacak Sizlersiniz.. MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

30 Ağustos 1922 Zaferi, Tarihimizin en önemli dönüm noktalarından biri olmasının yanında, yalnızca bizim değil; tüm ezilmiş ulusların, hatta tüm insanlığın, özgürlüğe, kurtuluşa, başı dik ve onuruyla yaşama kararlılığına yönelişinin ve bu doğrultuda atılmış tarihi bir adımın bayramıdır. 30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsunn..

Ay, dün 11:11'den beri Aslan burcunda ilerlemekte; bugün de tümüyle aynı burçta kalacak. Aslan burcu etrafındaki olayları, ilgisi olsun olmasın kontrol etmeyi sever. Yaşamdan keyif almayı, etrafındakilerin onaylamasını pek sever; sanatsal yetenekleri drama özellikleri vardır. Yaratıcılık ve yetenek gerektiren işlerimizi ele alabilir; içimizdeki çocukla bağlantıya geçebiliriz. Eğlence ve keyif verici organizasyonlar, aktiviteler için de oldukça olumlu bir gün.

05:06'da Venüs, 24 Eylül'e kadar kalmak üzere Terazi burcuna geçiş yapıyor; Venüs'ün en rahat ettiği 2 burçtan biri. Dolayısı ile olumlu özelliklerini öne rahatlıkla çıkaracaktır. Tüm sosyal ilişkilerde havanın yumuşaması, anlayış, nezaket, sevgi ve romantizmin öne çıkması mümkün. Aşk ilişkilerinde karşılıklı olarak açık ve objektif olmak kolaylaşabilir. Dargınlıklar için barışma dönemi denebilir. Yasal konularda, sorunları mahkeme dışında çözebilmek mümkün olabilir. Ortaklıklarda işbirliklerinde ve evliliklerde karşımızdakilerin ihtiyaçlarını kolaylıkla anlayabilir, ortak bir çizgi oluşturabilir ve ahenk içinde çalışabiliriz. Olumlu olarak zevk sahibi, zarif, ince, düşünceli ve barışçıl, gelişmiş estetik zevkler, aşkta ve evlilikte şanslı, ilişkiler ve evlilik yoluyla kazançlı çıkabilen, sosyal alanda ve birebir ilişkilerde etkin, söz sahibi, organizasyon kabiliyeti, eğlenceli, keyifli, güzelliklerden zevk almayı bilen ve kibar özelliklerinin yanı sıra; olumsuz yerleşimlerde abartılı ve sadece zevkleri düşünen, tembel ve kararsız özellikler verebilir.

05:20'de Ay ve Satürn, ardından da 10:50'de Ay ve Mars arasında üçgen açılar gerçekleşecek; Satürn ve Mars beraberliği tekrar vurgulanacak. Hedeflerimiz konusunda odaklanabilir, fiziki güç, disiplin gerektiren konuları rahatlıkla ele alabiliriz. Liderlik ve sistem geliştirme konusunda yeteneklerimizi kolayca kullanabiliriz. Ancak bazı engeller, kısıtlamalar açısından da oluşa izin verebilecek bu transitin etkili olduğu saatler tembellik yapmaya pek uygun değil.

16:03'te Merkür, 22 Eylül'e kadar sürdüreceği geri hareketi için start alıyor; fikirsel zenginlik organize olma, iletişimi kullanma, verimli çalışma teknikleri, konuşabilme, kendimizi ifade edebilme, doğaçlama kabiliyeti, bazı projelerde, elektronik cihazlar ya da ulaşım araçları ile ilgili detayları hesaplamada sorun çıkarabilecek bir retro. Sağlık alanında bazı konularla tekrar ilgilenmek durumunda kalabiliriz. Endişeler, artabilir. Zekasal ve hareketsel enerjimizi kullanamamaktan ötürü huzursuzluklar ve kararsızlıklar oluşabilir. Can sıkıntısı gereksiz şovlara, dedikodulara ve eleştirilere davetiye çıkarabilir. Eskiye dönük bitirilmeyi bekleyen işlerimizi bizlere net olarak hatırlatacak bu geri harekek; bu konular üzerinde pratiklikle, sistemli ve analizci bir şekilde uğraşmamızı isteyecek. Üzerimize düşen sorumluluk ve görev bilincinde eksiksiz hareket edersek, bu geri hareket Jüpiter ve Venüs beraberliği ile başlamış olduğundan dolayı, ödüllerine de ulaşabiliriz.


Zerrin Zindancıoğlu, ASA, MAPAI










Hiç yorum yok:

Yorum Gönder