5 Ağustos 2016 Cuma

5 Ağustos 2016 - Astrolozi


Ay haftanın son iş gününde tümüyle Başak burcunda kalacak; sistemliliğin, pratikliğin, analizciliğin ve tabii titizliğin burcu. Hizmet etmek konusu öne çıkabileceği gibi, sağlıkla ilgili konuları da ele alabiliriz. Maddesel değerler bizler için önemli hale gelebilir. Herşeyi listeleyebilir, bir düzen içine oturtmaya çabalayabiliriz. çalışkanlık göstermek de bu etki altında gün sonunda yorgunluktan yakınmamıza neden olabilir.

00:44'te Ay ve Merkür kavuşumu netleşeceğinden bilgi alışverişleri ve iletişim trafiği yoğunluk kazanabilir. Olayları nmantık çerçevesinden ele almak isteyebiliriz. Duygularla mantık arasında dengesizlikler sonucu ise bazı ilişkilerde problemler oluşabilir; dedikoduya varan konuşmalar oluşabilir.

05:92'de ise Ay ve Satürn arasında kare açı oluşacak; sabahın erken saatlerinde kendimizi baskılanmış, onaylanmıyormuş ve engelleniyormuşcasına karamsar duygulara kaptırabiliriz. Bardağın boş tarafını görmek daha kolay olacaktır. Mümkün olduğu kadar geçmiş başarısızlıklara kafa yormamak, enerjimizi düşürmemek en doğrusu olacaktır; önemli kararları bu etki altında almamaya özen gösterelim

07:56'da  Ay ve Neptün karşıtlığı yaşayacağız; bu görünüm de yanıltıcı etkiler barındırıyor. Özgüvensizlik, endişe ve korkulara, şüphelere neden olabilir. Hayal kırıklıklarına yol açabilecek bu görünüm çevremizdekilere karşı yükselen merhamet duygularına neden olabilir; vicdan muhakemesi oluşturabiliriz. Aldanmalara, yanlış kararlara neden olabileceğinden bu sabah saatlerinde önemli girişimler pek tavsiye edilmemekte.

10:49'da ise Ay ve Kuzey Düğüm kavuşumu sayesinde olaylara geniş bir çerçeveden ele alabilir; birlikte yapılacak çalışmalarda ilerleme sağlayabiliriz. İyimserlik üzerimizde daha etkili olacağından yeni tecrübelere de açık olacağız. Detayları atlamadan, işleri bir sisteme sokarak, çalışkanlık göstereceğimiz işlerde güzel sonuçlar bizleri sevindirebilir.

15:53'te Ay ve Pluto üçgeni netleşecek; derin duygusallık ve iç sezişler, iç görüler yoğunlaşabilir. Konsantrasyon gerektiren işlerde güç ve irade gösterebilir, önemli dönüşümler sağlayabiliriz. Görünenin ardındaki gerçeklere ulaşmak, bir konunun köküne inmek açısından güçlü bir transit. Ortaklaşa girişilen işlerde de başarı verebilir.

18:26'da Venüs, 30 Ağustos'a kadar kalmak üzere Başak burcuna geçecek; Venüs bu pozisyonda pek rahat değildir ve potansiyellerini göstermekte zorlanabilir. Eğlence, rahatlık, keyif gibi konuları bir tarafa bırakıp günlük gereksinimlerin peşine düşmemiz muhtemel. Çalışma şartlarında iyileştirici düzenlemeler yapılabilir. Beklenmedik yardımlar görebilriiz. Fantezileri bir kenara koyup, gerçek dünya ile ilgilenebiliriz. Sağlık açısından olumlu olan bu görünüm, lezzetli, besleyici yiyeceklere karşı artan tutkudan kaçınmak zorlayabilir bizleri. Beden sağlığına, temizliğe, giyim kuşama olan ilgimiz artabilir. Olumlu açıdan, aşkta ve dostluklarda titiz, ince düşünen, hizmet etmekten hoşlanan, becerikli, maddenin değerini bilen, aklıyla kazanabilen ve uzlaşmacı davranışların yanı sıra; olumsuz olarak, sevgide aşırı eleştirel, aşktan anlamayan, dırdırcı ve huzursuz, sevgi konularında beceriksiz ve kendini gösteremeyen, aşırı düzenli ve sönük, sosyal alanda ise çekingen ve içe dönük davranışlar içinde olmak muhtemel..



Zerrin Zindancıoğlu, ASA, MAPAI




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder