23 Ağustos 2016 Salı

23 Ağustos 2016 - Astrolozi


Yeni güne boşlukta giren Ay, 00:19'da Boğa'ya geçiş yapacak. Hemen ardından dün geç saatlerde oluşan Ay ve Güneş üçgeni ise günün ilk saatlerinde aktif olacak;; enerjimizi denge içinde kullanmamız açısından uygun akıcı bir enerji.. Ay, tüm gün Boğa burcunda bugün; renkler, kokular, tatlar daha fazla ilgimizi çekebileeği gibi yaşamın keyif veren güzelliklerine daha odaklı olabiliriz. Maddesel değerlerimiz daha öne çıkabilir. Gözümüz güzellikleri daha fazla arayabilir; ilişkilerimizde de daha ılımlı olabiliriz. İleriye dönük hedeflerimizde uzun vadeli idealler konusunda sabır ve metanet ise daha kolay duyumsanabilir.

18:51'de oluşacak Ay ve Neptün ılımlı etkileşimi ise çevremizdekilere duyduğumuz merhamet hissini besleyecek bir görünüm. Sezgilerimiz daha fazla çalışabileceği gibi, yalnız kalmak, hayallere dalmak, sanatsal yaratıcılığımızı kullanmak, manevi ve ruhani özelliklerimizi aktive etmek adına oldukça uygun. İçsel analizler yapabilir, belki endişe ve şüphelerimizin kaynağına ulaşabiliriz.

21:39'da ise Ay ve Kuzey Düğüm arasında gerçekleşecek üçgen açı sebebiyle, akşamın ilerleyen saatlerinde beraber yapılacak çalışmalar, sohbetler belki organizasyon, aktiviteler bizlere destek verici nitelikte olacaktır. Grup çalışmalarında yardımlaşma, karşılıklı olarak yarar sağlama daha kolay olabilir. Uyum ve denge ilişkiler açısından onarıcı rol oynayabilir.


Zerrin Zindancıoğlu, ASA, MAPAI


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder