27 Ağustos 2016 Cumartesi

28 Ağustos - 3 Eylül 2016 Haftası ve Burçlar - Astrolozi

Koç Burcu ve Yükselen Koç
Salı günü Venüs, 24 Eylül'e kadar kalmak üzere 7. evinizdeki Terazi burcuna yerleşecek; sosyal ilişkiler, ortaklıklar, evlilik ile ilgili oldukça olumlu bir görünüm. Çeşitli nedenlerle oluşmuş olan anlaşmazlıkları karşıklık olarak çözümleme, olaylara objektif ve tarafsız yaklaşabilme, anlayış gösterebilme açısından oldukça olumlu. İlişkilerde nezaket artabilir; beraber yapılan işlerde başarı şansı büyük olabilir. Yasal konular ise fikir birliği oluşturularak çözülebilir. Karşınızdakilerin ihtiyaçlarını daha kolay anlayabilir, kendinizi daha net ifade edebilirsiniz. Aynı gün Merkür de, 22 Eylül'e kadar sürdüreceği geri hareketine 6. evinizde start verecek; çalışma ortamı, günlük yaşam, yardımcılar, iş arkadaşları ve sağlık alanında yarım kalmış işlerimizi tamamlama açısından olumlu etkiler verebilir. Perşembe günü yine 6. evinizde Güneş Tutulması gerçekleşecek; az önce saydığımız, çalışma ve günlük yaşam, müşteriler, yürütülen projeler, iş arkadaşları ve yardımcılar, sağlık ve varsa evcil hayvanlarla ilgili konularda gelişmeler yaşatabilir. Önümüzdeki 6 aylık süreçte, özellikle yurt dışı, hukuk, eğitim, medya, seyahat, din ve felsefe alanlarında sizi detaylarla ilgili olarak zorlayabilir ve yüksek beklentileriniz konusunda hayalkırıklıkları ile yüzleştirebilir. Kamusal bazı konular, bütçe ve banka ile ilgili işlerde bize sorunlar yaratabilir. Sağlık açısından daha derin araştırma ya da operasyon gerektirebilecek gelişmeler yaşanabilir. Devletle ilgili sorumluluklarınızı yerine getirdiğinizden emin olun. Seyahatlerinizde kontrol dışı gelişmeler sizi yorabilir. Yabancı kültürler ve yurt dışı bağlantılı işlerinizde çok daha fazla çalışmak, sabır ve disiplin göstermek durumunda kalabilirsiniz. Fiziksel ve psikolojik olarak yorulacağınız bir süreç var önünüzde. İnançlar konusunda farklı fikirlere anlayışla yaklaşmak, değişen şartlara uyum gösterebilmek bu süreçte oldukça önemli. Farklı tecrübeler açısından, yeni bakış açıları oluşturmak, disiplin ve istikrarlı çalışmak, hayaller ve gerçekler arasında denge oluşturmanız şart görünmekte. Yürüttüğünüz projelerde titizlik göstermeniz, beklentileri yüksek tutmamanız size başarı sağlayabilir..











Boğa Burcu ve Yükselen Boğa
Salı günü Venüs, 24 Eylül'e kadar kalmak üzere 6. evinizdeki Terazi burcuna yerleşecek; günlük ve çalışma yaşamınız, iş arkadaşlarınız, müşterileriniz ve yardımcılarınızla ilişkileriniz, sağlık ve kişisel bakımınız, varsa evcil hayvanlarınızla ilgili olarak olumlu etkilere sahip. Titizlik ve kişisel bakıma önem verme sayesinde kürler uygulayabilir, iş arkadaşlarınızla ve müşterilerinizle uyumlu bir denge sayesinde birlikte yapılacak işlerde başarı sağlayabilirsiniz. İşinizle ve görevlerinizle daha fazla ilgilenebilir, çalışma şartlarında iyileştirici düzenlemeler yapabilirsiniz. Fantazileri bir kenara koyup gerçek dünya ile ilgilenmek isteyebilir, çevrenize hizmet konusunda istek duyabilirsiniz. Aynı gün Merkür de 5. evinizdeki Başak burcunda geri hareketine başlayacak; aşk yaşamınız, çocuklarınızla ilgişkileriniz, yetenek, yaratıcılık ve sanatsal konularınızla ilgili bitirilmeyi bekleyen işlerinizi ele almanız için size fırsatlar sunabilir. Perşembe günü yine 5. evinizdeki Başak burcunda Güneş Tutulması gerçekleşecek; önümüzdeki 6 aylık süreçte çocuklarınız, aşk yaşamınız,  ve risk gerektirecek girişimlerinizle ilgili olarak sizi zorlayabilecek etkiler var. Harcamalarınız artabilir; önemli yatırımları ertelemekte ya da üzerinde derin araştırmalar yapmakta yarar var. Aşk yaşamınızda geriye dönük bazı problemler önemli ayrılıkları, kıskançlık, inatlaşma mücadelelerini beraberinde getirebilir. Spor yapıyorsanız, özellikle kalbinize ve kaslarınıza dikkat ederek bu dönemde kendinizi fazla zorlamamaya özen gösterin. Pahalı lüks alış verişler konusunda hataya düşebilir ve gereksiz para harcayabilirsiniz. Çocuklar ve aşk konusunda beklentileri yüksek tutmamak, hamile olanlarınızın kendilerine özen göstermeleri önemli. Bazı yüzleşmeler özgüven kırıcı ve şüphe yaratıcı zorlukları beraberinde getirebilir. Danışarak hareket etmeye, fikir birliği oluşturmaya dikkat edin. Eski aşklar tekrar yolunuza çıkabilir ve kafa karıştırabilir. Rekabet enerjisi, ilişkilerinizde sorun çıkarabilir. Sanatsal konularda ve hobilerinizle ilgili yoğunlaşmak, ileriye dönük hedefler, idealler konusunda sabır ve istikrar göstermek, başarıyı da beraberinde getirebilir. Geleğe dönük umutlarınız konusunda ayaklarınızı yere basmanız gerekecek bir süreç..

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler
Salı günü Venüs, 24 Eylül'e kadar kalmak üzere 5. evinizdeki Terazi burcuna yerleşecek; aşk ilişkileriniz, çocuklarınızla iletişiminiz, yetenekleriniz, hobileriniz ve sanatsal yaratıcılığınız, yaşamdan keyif alıcı aktiviteler açısından oldukça olumlu bir süreç. Bazılarınız yepyeni aşklar ya da bebek sürprizleri ile karşılaşabilir. Çocuklarınız ve sevgilinizle dengeli iletişim kurabilir, karşılıklı anlayış temaları ile sorunları rahatlıkla çözebilirsiniz. Lüks ve pahalı objeler her zamankinden daha fazla ilginizi çekebilir. Kendinizi ifade edebilecek faaliyetler özellikle sanat alanında konser, sergi, galeri ziyaretlerini arttırabilir. Aynı gün Merkür de, 22 Eylül'e kadar sürdüreceği geri hareketini 4. evinizdeki Başak burcunda başlatacak; ev, aile, gayrimenkul alanlarında bitirilmeyi bekleyen işlerinizi ele almak açısından size fırsatlar sunabilir. Perşembe günü yine 4. evinizdeki Başak burcunda Güneş Tutulması gerçekleşecek; önümüzdeki 6 aylık süreçte az önce saydığım ev, aile, gayrmenkul alanlarında bazı fikir ayrılıklarına, engellere, mücadelelere neden olabilir. Bazı hukuksal konular sizi zor durumda bırakabilir. Günlük yaşam ya da çalışma yaşamı, ailevi ilişkilerde sizi yorabilir, aile büyükleri ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Geçmiş bazı konular, hatıralar, şimdi tartışma konusu olabilir. Disiplin ve sabır göstermeniz gereken bazı arızalar, onarımlar yüzünden zor durumda kalabilirsiniz. Her zamankinden daha detaylı, titiz çalışmanız sayesinde bu zor süreci atlatabilirsiniz. Ancak yorgunluk bağlantılı fiziksel ya da ruhsal sağlık sorunlarına karşı önlem almanızda fayda var. Ev ya da emlak bağlantılı konularda bazı anlaşmalarda, sözleşmelerde detayları gözden kaçırmamaya ve üzerinize düşenleri pratiklikle hareket etmeye, sistemli olmaya özen gösterin. Otorite figürleri, aile büyükleri ya da adaletle ilgili kavramlarda dikkat ve titizlik göstermeniz bu dönemde oldukça önemli. Güç birliği oluşturmaya, ilişkilerinizde yapıcı olmaya meyilli olanlar kalıcı başarılar elde edebilir..












Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeç
Salı günü Venüs, 24 Eylül'e kadar kalmak üzere, 4. evinizdeki Terazi burcuna yerleşecek; bu süreçte daha sakin bir yaşam isteyebilir, aile ilişkilerinde uyum ve denge oluşturabilirsiniz. Eviniz, emlağınızla ilgili güzelleştirme, onarma amaçlı alışverişler, çalışmalar yapabilir, evinizde davetler, organizasyonlar düzenleyebilirsiniz. Ailevi ilişkilerde sıcaklık ve anlayış esas olabileceği gibi evinizin şık, renkli ve estetik görünümü  için harekete geçebilirsiniz. Evinize yeni bir düzen verebilirsiniz. Sorunlu aile ilişkilerinde karşılıklı anlayış sayesinde problemler çözülebilir. Aynı gün, Merkür de 22 Eylül'e kadar sürdüreceği geri hareketini 3. evinizdeki Başak burcunda başlatacak; yakın çevreniz ve ticaret, yayıncılık, nakliye, ulaşım, eğitim, iletişimle ilgili işlerinizde bitirilmeyi bekleyen konuları ele almak için sizlere fırsatlar oluşturabilir. Ancak bazı arızalara karşı da önlem almakta yarar var. Perşembe günü, aynı bölgede, 3. evinizdeki Başak burcunda Güneş Tutulması gerçekleşecek; önümüzdeki 6 aylık süreçte yukarıda sağdığımız konularda detaylar, günlük yaşam bazı aksiliklerin oluşmasına neden olabilir. Bazı kazalara ve rahatsızlıklara karşı da açık olacağınız bir süreç olacağından gerekli kontrolleri yaptırmanızda yarar var. Kardeşleriniz, komşularınız ve yakın çevrenizle ilişkilerinizde bazı hayalkırıklıkları, görüş farklılıkları oluşabilir; yakın ilişkiler form değiştirebilir. Geçmişe dönük konular tekrar gündeme gelerek sorun oluşturabilir. Kararsızlık çekmek, bilgi eksikliği nedeniyle sorun yaşamak, farklı düşünce ya da görüş tarzları konusunda problem oluşması sizi zorlayabilir. Eğitimle ilgili olarak detaylar, görevler, disiplin ve çalışkanlık gerektirecektir. Kararlarınızda aşırı hayalperest davranışlar zarar getirebilir; realist hareket etmeye dikkat edin. Dosyalarınızı yedeklemeniz, araçlarınızın gerekli bakımlarını yaptırmak oldukça önemli; sistemli hareket etmek durumunda kalabilirsiniz. Yakın çevrenizde bazı rahatsızlıklar sizi üzebilir. Bazı hırsızlıklar, eşya kayıpları sizi zor durumda bırakabilir. Risk almamaya dikkat. Aşk yaşamınız ya da çocuklarınız nedeniyle yakın çevrenizde bazı sorunlar yaşanabilir. Yaratıcılığınızı kullanmak, olayları kontrol altına alabilmenizde size yardımcı olacaktır. Önceden fırsat bulamadığınız hobilerinize zaman yaratmak isteyebilirsiniz ancak görevlerinizi ihmal etmemeye ve fazla alana dağılmamayı özen göstermeniz gereken bir süreçtesiniz. Oldukça yoğun ve mücadele gerektiren bir sürece giriyorsunuz; günlük yaşam sizi zorlayabilir.











Aslan Burcu ve Yükselen Aslan
Salı günü Venüs, 24 Eylül'e kadar kalmak üzere, 3. evinizdeki Terazi burcuna yerleşecek; yakın sosyal çevreniz, kardeşler, komşular ve yakın akrabalarınızla ilişkileriniz çok daha uyumlu ve dengeli bir hale gelebilir, olan problemler karşılıklı anlayışla çözülebilir. Sözsel iletişim ve duyguları kelimelere aktarmak kolaylaşabilir. Eğitim, yayıncılık, seyahat, ticaret, nakliye ve ulaşım alanlarında başarı şansı yükseleceği gibi bazı anlaşmalar, sözleşmeler yarar sağlayabilir. Bazı teklifler alınabileceği gibi yakın çevrenizi güzelleştirme çalışmaları, yakın çevre ile ortak aktiviteler, tatil organizasyonları, araç ve cihazlar konusunda donanımsal girişimler rahatlıkla yapılabilir. Aynı gün, Merkür de geri hareketini, 2. evinizdeki Başak burcunda başlatacak; maddi konularda tekrar ele almanız gereken, bitirilmeyi bekleyen konularla ilgili olarak geriye dönük fırsatlar sunabilir. Perşembe günü yine aynı bölgede, 2. evinizdeki Başak burcunda Güneş Tutulması gerçekleşecek; önümüzdeki 6 aylık süreçte harcamalarınızla ilgili olarak bütçe dengenizde beklenmedik aksilikler oluşabilir. Özellikle bu dönemde riskli yatırımlardan uzak durmakta yarar var. Lüks ve pahalı yatırımlarda, alışverişlerde sınırlarımızı iyi bilmeli ve çok daha dikkatli hareket etmeniz önemli. İdeallerinizi, beklentilerinizi düşük tutmanız gereken bu dönemde özellikle maddi olarak geriye dönük bazı konuları tekrar ele almak, düzeltmeler sağlamak, iyileştirmek açısından odaklanabilir ve çalışmalar başlatabilirsiniz. Çocuklarınızın eğitim konuları ile ilgili ödemeler hesaplarınızı bozabilir. Beklediğiniz burs, prim, vergi, sigorta, kredi, miras, nafaka gibi konularda hayalkırıklıkları oluşabilir. Eğlence ve lüks dürtüsü hesaplarınızı bozabileceği gibi aşk yaşamınızla ilgili de bazı manevi değerler sorun yaratabilir. Maddi konular açısından ev, aile bağlantılı etkiler sizi yorabilir; mücadele gerektirebilir. Duygusal olarak güvensizlik, şüphe ve endişeler sizi yorabilir; ancak bazı projeleri sonlandırmak açısından oldukça uygun etkiler altındasınız, sadece maddi planlarınızda beklentilerinizi yüksek tutmamanız önemli...











Başak Burcu ve Yükselen Başak
Salı günü Venüs, 24 Eylül'e kadar kalmak üzere 2. evinizdeki Terazi burcuna yerleşecek; maddi değerleriniz konusunda yeni fırsatlar oluşturma, yeni düzen geliştirme, şartları iyileştime açısından ilişkilerinizden destek bulabileceksiniz. Bazı anlaşmalar, sözleşmeler  ya da güvendiğiniz kişilerden fikir almak sayesinde başarı elde edilebilir. Her türlü mali konuyu bu dönemde ele alabilir, uyum ve denge sayesinde uzlaşma yoluna gidebilirsiniz. İsabetle seçilmiş alanlarda bazı yatırımlar yapılabilir; ancak şartlatı iyi araştırmalı ve hukuksal konularda fikir birliği oluşturmalısınız. Aynu gün Merkür de, burcunuzda 22 Eylül'e kadar sürdüreceği geri hareketine başlayacak; ilişkilerinizle ve sağlığınızla ilgili olarak bitirilmeyi bekleyen bazı konuları ele almak konusunda size fırsatlar sunabilir. Ancak bu süreçte kendinizi ifade etmekte ve kararsızlıklarla ilgili sorun yaşayabilir ve tekrarlayan rahatsızlıklarınız canınızı sıkabilir. Perşembe günü yine burcunuzda Güneş Tutulması gerçekleşecek; önümüzdeki 6 aylık süreçte duygusal güvenlik hislerinizi zorlayıcı, endişelere, şüphelere, hayalkırıklıklarına neden olabilecek bazı durumlarla karşılaşabilirsiniz. İletişim konusunda aksilikler yaşamanız sizi ilişkilerinizle ilgili sınayabilir; yanlış kararlar, hatalı ifadeler ailevi ilişkilerde münakaşalara neden olabilir. Ev, emlak alanlarında beklentilerinizi bu dönemde yüksek tutmamak önemli. Bazı aile, ev bağlantılı sözleşmelerde, anlaşmalarda problemler oluşabilir; mümkünse bu alanlarda önemli girişimlerde bulunmayın. Ailenizle fikir birliği oluşturmada sorunlar olabileceği gibi emlak, aile bağlantılı bazı hukuksal problemler vukuk bulabilir. Yakın çevrenizle işbirliği yapmanız, kardeşleriniz, akrabalarınızla beraber çalışmanız gerekebilir. Kararsızlık size zarar verecek gibi. İmza atmadan önce kılı kırk yarmanız, tüm detaylar üzerinden 2 kez geçmenin önemi oldukça büyük. Sinirli ve gergin olmanız, günlük yaşamınızda yoğunluk oluşması sağlık açısından sizi zorlayabilir; kontrollerinizi ihmal etmemeye ve sağlığınıza önem vermeye dikkat edin. Duygularınızı ifade etekte zorlanacağınızdan ikili ilişkileriniz sorun yaratabilir; bazı fedakarlıklar yapmak durumunda kalabilirsiniz. Mantıklı olmaya, zihin aktiviteleri nedeniyle aksilik yaşamamak adına özen göstermekte yarar var. İletişim ve günlük yaşam bu dönemde zorlanabileceğiniz alanlar; dikkatsizlik nedeniyle oluşabilecek kazalara da dikkat...

Terazi Burcu ve Yükselen Terazi
Salı günü Venüs, 24 Eylül'e kadar kalmak üzere burcunuza yerleşecek; daha sakini anlayışlı, politik ve objektif olabileceğiniz bir süreç. İlişkiler konusunda oldukça olumlu etkilere sahip bu görünüm sorunlu ilişkilerde de düzelme şansı verecektir. Fiziksek estetik konuları daha fazla ilginizi çekebileceği gibi tatil, dostluk, eğlence, organizasyonlar daha fazla gündeme gelebilir. Sevilme ve beğenilme dürtünüz bugünlerde yükselebilir; dış görünüme itina edilir. Salı günü de Merkür, 22 Eylül'e kadar sürdüreceği geri hareketini 12. evinizdeki Başak burcunda başlatacak; bu süreçte fikirlerinizi iyiden iyiye kendinize saklayabilirsiniz. Ancak dedikodular, arkadan eleştiriler zarar getirebilir; sonradan gün ışığına çıkabilir. Bu günleri ruhani, manevi, psikolojik çalışmalarla değerlendirmek, kalıplaşmış düşünce modelleri konusunda titizlikle çalışmak, sanatsal alanda ya da yaratıcılık gerektiren konularda bitirilmeyi bekleyen işler konusundan şans yakalamak açısından olumlu kullanabilirsiniz. Bazı kronik rahatsızlıklar uyanabilir; olumsuzlukları belirlemek açısından yarar sağlayabilir Perşembe günü ise yine 12. evinizdeki Başak burcunda Güneş Tutulması gerçekleşecek; önümüzdeki 6 aylık süreçte yakın çevreniz, kardeşleriniz, komşularınızla ilgili kontrolümüz dışı gelişebilecek aksilikler yaşayabilirsiniz. Duyacağınız bazı haberler sizi tahrik edebilir; yayıncılık, ticaret, eğitim, seyahat ve ulaşımla ilgili sorunlar oluşabilir. İçten gelen agresyonu kolayca dışa vuracağınızdan, yakın ilişkilerde mücadeleler, tartışmalar oluşabilir. Bu günleri eğitim, ticaret, iletişim, yayıncılık konusundan odaklanma ve yaratıcılığınızı bu alana kanalize etme sayesinde önemli başarılar de elde edebilirsiniz. Ancak fiziki gücünüz düşük olacağından, yoğun çalışmak istemeyebilirsiniz. Özellikle maddi konularda fikirler üretmek, kararlar almak, kendinizi zihinsel olarak zorlamak ve disipline etmek durumunda kalabilirsiniz. Karamsarlık üzerinizde etkili olacağından psikolojik sorunlar varsa aktive olabilir. Özdeğer eksikliği, hayalkırıklıkları oluşmaması için beklentileri düşük tutmakta yarar var. Projeler oluşturmak, parasal konularda yeni sistemler geliştirmek mümkün. Kafa dağınıklıklarına ve olumsuz düşünceye yer vermemeniz, konsantrasyon çalışmaları yapmanız, sağlık açısından da size yarar sağlayabilir. Çalışma ortamında ya da sağlık alanında oluşabilecek endişe yaratan durumlar konusunda geçmişe değil geleceğe ve yeni hedeflere yönelmek, geçmişten dersler çıkarmak en doğrusu....











Akrep Burcu ve Yükselen Akrep
Salı günü Venüs, 24 Eylül'e kadar kalmak üzere 12. evinizdeki Terazi burcuna yerleşecek; sevgiye, anlayışa her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyabilirsiniz. Yaratıcılık gerektiren sanatsal çalışmalarda üretkenlik gösterebilir, manevi, ruhani çalışmaların yararını fazlasıyla görebilirsiniz. Yalnızlık problemini kafaya takanlar ise ruhsal olarak dengelerini bozabilir, platonik duyguların oluşmasına neden olabilirler. Temelleri atılmış bazı beraberlikler daha da sağlamlaşabilir. Gizli sevgi ilişkileri yaşanabilir. Kendinizle barışık olmak, mistizme, güzel duygulara, sanat ve sevgiye yönelik konularla ilgilenmek yarar sağlayabilir. Aynı gün, Merkür 22 Eylül'e kadar sürdüreceği geri hareketini 11. evinizdeki Başak burcunda başlatacak; amaçlarınızı, umutlarınızı ele almak, gerekli düzenlemeleri yapmak ve yeni form kazandırmak açısından olumlu bir süreç. Bazı eski dostlarla tekrar bir araya gelmeniz ya da dostlarınızla eski projelerin ele alınması muhtemel. Perşembe günü yine aynı bölgede 11. evinizdeki Başak burcunda Güneş Tutulması gerçekleşecek; yukarıda saydığım sosyal içinde bulunduğunuz çevre, dost gruplarınız, üyesi olduğunuz dernek ve klüpler, bazı davetler ve organizasyonlar önümüzdeki 6 aylık süreçte önemli gelişmelere neden olabilir. İdeallerinizi özellikle mali konularda tekrar ele alabilir yeni bir form oluşturabilirsiniz. Ancak bazı aktiviteler, ödemeler, bu süreçte ödemeler açısından sizi zorlayabilir, dostlarınızla maddi konularda uyumsuzluklar yaşayabilirsiniz. Yatırımlar açısından pek uygun bir süreç değil. Bireysel yükselecek ego nedeniyle bazı lüks ve pahalı alış verişler, riskli yatırımlar yapmak adına hissedeceğiniz dürtünüzle ilgili beklentileri yüksek tutmamakta yarar var.. Yanılabilir ve aldanabilirsiniz; hayalkırıklıkları oluşabilir. Grup çalışmaları, üyelikleri, bazı dernekler ile ilgili elinizden para çıkabilir. Çocuklarınız ya da aşk yaşamınız, eğlence ve lüks merakı nedeniyle oluşacak masraflar endişe yaratabilir. Pahalı objelerinize bu süreçte dikkat edin; kaybedebilir, bazı hırsızlıklar duyabilirsiniz...












Yay Burcu ve Yükselen Yay
Salı günü Venüs 24 Eylül'e kadar kalmak üzere 11. evinizdeki Terazi burcuna yerleşecek; yeni sosyal gruplar, tanışmalar, organizasyonlar, dostlarla aktiviteler açısından uyum ve denge yakalayabileceğiniz bir dönem. Bazı arkadaşlıklar sevgiye dönüşebilir ya da bazı sevgiler, dostluğa. Umutlar konusunda dost çevrenizden destek bulabilirsiniz ve haksızlığa uğrayanları koruma hissi yoğunlaşabilir. Yardım amaçlı organizasyonlara, sanatsal aktivitelere katılabilirsiniz. Yine aynı gün, Merkür 22 Eylül'e kadar sürdüreceği geri hareketini 10. evinizdeki Başak burcunda başlatacak; enerjiniz mesleki konulara yönelecektir. Geriye dönük olarak kariyerinizle ilgili projelerinizi, otorite figürlerine onaylatılacak işlerinizi ele almak adına uygun bir süreç. Eski patronlarla, amirlerle karşılaşmanız mümkün. Ancak bazı konularda gecikmeler, erteleyici aksilikler yaşanabilir. Yaptığınız işleri 2 kez kontrol etmek en doğrusu olacaktır; bazı gereksiz ayrıntılar asıl önemli işlerinizi yapmanıza zaman bırakmayabilir. Oldukça yoğun ve titiz çalışmanız gereken bir döneme giriyorsunuz. Pratiklik ve zeka bu süreçte oldukça önemli hale gelecektir. Perşembe günü ise aynı bölgede yani 10. evinizdeki Başak burcunda Güneş Tutulması gerçekleşecek; bazılarınıza kariyer alanında yeni gelişmelere neden olabilir. Aile büyükleri ile ilgili olarak bazı rahatsızlıklar, hayalkırıklıkları ve endişeli durumlar sizi yorabilir. Eviniz ve işiniz arasında kalacağınız gelişmeler önümüzdeki 6 aylık dönemde oluşabilir. Emlak, aile bağlantılı hukuksal konularda beklentilerinizi düşün tutmakta yarar var. Bazı gelişmeleri kontrol etmekte zorlanabilir, özellikle mesleki konularda geçmişe dönük konularla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Disipline edici, mücadele gerektirici konuları pratiklik, çalışkanlık ve sistemli çalışma ile düzen oluşturmak, kalıcı başarıları beraberinde getirebilir. Yaratıcılığınızı kullanarak değişen şartlara direnmemek en doğrusu...









Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlak
Salı günü Venüs, 24 Eylül'e kadar kalmak üzere 10. evinizdeki Terazi burcuna yerleşecek; mesleki konularda yaratıcılığınız artabilir ve yeni atılımlara girişebilirsiniz. İş görüşmeleri, anlaşmalar, sözleşmeler fikir birliği oluşturabilir. Hukuki konularda fırsatlar olumlu değerlendirilebilir, başarı sağlanabilir. Otorite figürleri, büyüklerinizle olan ilişkilerinizde uyum ve denge esas olabilir. Çok yoğun çalışmalar için uygun olmasa da iyileştirme çalışmaları yapılabilir. Aynı gün Merkür de, 24 Eylül'e kadar sürdüreceği geri hareketini 9. evinizdeki Başak burcunda başlatacak; yurt dışı, hukuk, eğitim, medya, seyahat ve medya gibi alanlarda geçmişten gelen konuları ele almak adına uygun bir süreç. Ancak yeni başlangıçlar konusunda aksiliklere, gecikmelere, engellere neden olabilir; bu tarz işlerinizi 2 kez kontrol etmeyi ihmal etmeyin. Kanun ve yasalarla ilgili bazı problemler tekrar gündeme gelebilir. Yüksek öğrenim konusunda ise belki önceden adım atmış olduğunuz bir konu tekrar gündeme gelebilir; daha önce ziyaret ettiğiniz bir ülkeye tekrar gitmek isteyebilirsiniz. Perşembe günü aynı bölgede, 9. evinizdeki Başak burcunda Güneş Tutulması gerçekleşecek; önümüzdeki 6 aylık süreçte yukarıda sıraladığım konularda yanlış anlaşılmalar, yanlış ifadeler ya da hatalı haberler alabilirsiniz. Seyahatlerde, hukuk ve adalet sistemi ile ilgili işlerinizde, yabancı kültürlerle ilgili konularda kontrolünüz dışı gelişebilecek aksiliklere karşı önceden önlem almakta yarar var. Yakın çevrenizden üzücü haberler alabilir, bazı alternatif tıp tecrübelerine başvurabilirsiniz. İdealleriniz, umutlarınzıa ilgili olarak yeni yollar, farklı bakış açıları oluşturmanız gerekebilir. Yolculuklarda hırsızlıklara, dikkatsizlikten dolayı sakarlık tipi kazalara karşı dikkatli olun. Uçak kaçırabilir, bilet ya da pasaport kaybedebilirsiniz. Dedikodulardan, gizli söylemlerden uzak durun. Bazı kronik rahatsızlıklar bu süreçte uyanabilir, önceden önlem alın. Yaratıcılık gerektirebilecek inançlar, felsefe, tarih ya da yayıncılık, yazarlıkla ilgili konularda yardımlaşma içinde olabilir, yeteneklerinizi disiplinle aktive edebilirsiniz. Enerjinizi, bilginizi tek bir konuya kanalize etmenin, gruplarla çalışmanın yararlarını bu dönemde bulacaksınız...











Kova Burcu ve Yükselen Kova
Salı günü Venüs, 24 Eylül'e kadar kalmak üzere 9. evinizdeki Terazi burcuna yerleşecek; yurt dışı, yabancı kültürler, hukuk, eğitim, medya, yolculuklar, medya, ve inançlarınızla ilgili olarak olumlu etkiler altında olacağınız bir dönem. Mimarlık, moda ya da danışmanlıkla ilgili yeni tecrübeler, yeni deneyimler kazananlarınız olabilir. Hukuksal problemleri fikir birlikleri sayesinde çözme imkanı bulabilirsiniz. Sanat etkinlikleri, sergiler, konserler, fuarlar ziyaret edilebilir. Yolculuklarda aşk tecrübeleri yaşayacaklar olabilir. Ön yargılı görüşlerinizi değiştirebileceğiniz bir sürece giriyorsunuz. Aynı gün, Merkür de 22 Eylül'e kadar sürdüreceği geri hareketini 8. evinizdeki Başak burcunda başlatacak;  geçmişe dönük kredi, vergi, borç, sigorta, burs, prim, miras, nafaka gibi konular tekrar gündeme gelebilir. Emeklilik işlerinizle uğraşmanız gerekebilir. Bütçe dengenizi oluşturmak bu dönemde önemli hale gelebilir. Beklediğiniz bazı ortak ya da kamusal gelirlerle ilgili gecikmeler, engeller oluşabilir. Harç ve çeşitli ödemelerle ilgilenmek resmi dairelere gidip gelmek, zorlanmak mümkün. Çok titiz, sistemli, derin çalışarak halletmeniz gereken problemlerle yüzleşebilirsiniz. Perşembe günü aynı bölgede, 8. evinizdeki Başak burcunda Güneş Tutulması gerçekleşecek; önümüzdeki 6 aylık süreçte gelirinizde bazı kesintiler ya da yatırımlarınızda bazı aksilikler oluşabilir. Maddi olarak hayalkırıklıkları ve endişe oluşturacak gelişmeler buku bulabilir. Yukarıda sıraladığım konulardaki beklentilerinizi en azda tutmak en doğrusu. Bazı organizasyonlar, dernekler, klüp üyelikleri, toplumsal aktiviteler, davetler harcamaları arttırabilir; dostlarınızla maddi anlaşmazlıklar, huzursuzluklar yaşayabilirsiniz. Bazılarınız hastalıkları ile ilgili operasyon deneyimleyebilir. Otorite figürleri, devlet makamları, kamusal otoriteler ve büyüklerinizle ilişkileriniz bu süreçte yoğunlaşabilir. Uğraşlarınız takdir görebilir ancak krizlerle baş etme konusunda titiz ve sistemli olmak zorunda olduğunuz bir sürece giriyorsunuz. Hukuksa bazı davalarda ödeme yapmak durumunda kalabilirsiniz. Eski banka borçları, kamusal ödemelerle ilgili olarak geçmişe dönük sorunları pratiklik ve çalışkanlıkla halledebilirsiniz...











Balık Burcu ve Yükselen Balık
Salı günü Venüs, 24 Eylül'e kadar kalmak üzere 8. evinizdeki Terazi burcuna yerleşecek; bazı ilişkilerinizde derinleşme yaşayabilirsiniz. Yakın ilişkilerde bazı fark edilmeyen faktörler bu süreçte görünür olabilir ve uyum, denge ile çözebileceğiniz sorunlar yaşayabilirsiniz. Kredi, borç, vergi, sigorta, harç, burs, prim, miras, nafaka gibi alanlarda politik yaklaşımlar size başarı sağlayabilir; geliriniz dışındaki ortak gelir hanesinde fırsatlar yakalayabilirsiniz. Danışarak, fikir alarak ilerlemek en doğrusu olacaktır. Bazılarınız estetik amaçlı operasyonlarla ilgilenebilir. Aynı gün Merkür de 22 Eylül'e kadar sürdüreceği geri hareketine 7. evinizdeki Başak burcunda girecek; ikili ilişkiler, ortaklıklar, evlilik gibi konularda bazı eski konular, anlaşmalar, sözleşmeler tekrar gündeme gelebilir. Bazı ertelemeler, iptaller, gecikmeler oluşabilir. Önceden taşınmayı düşündüğünüz bir yere tekrar ilgi duyabilirsiniz. Eski ortak, eski eş tekrar gündeme gelebilir; daha önce fikir danıştığınız birini tekrar ziyaret edebilirsiniz. Avukatlık bazı konularla karşınıza çıkabilir. Karşı tarafı iyi dinlemek, objektif ve politik davranışlarda titiz ve sistemli olmak başarı sağlayabilir. Daha önceden gelen fikir birliği gerektiren anlaşmalar, sözleşmeler konusunda çalışmak sizi sona getirebilir. Perşembe günü, yine aynı bölgede 7. evinizdeki Başak burcunda Güneş Tutulması gerçekleşecek; önümüzdeki 6 ay boyunca yukarıda saydığım ikili ilişkiler, ortaklıklar, evlilik, rakabet gerektiren konular ve taşınmalarla ilgili konularda yanlış anlamalar, aldanmalar, fedakarlık gerektiren işler, ertelenmeler, iptaller gündeme gelebilir. Bazı anlaşmalarda, ortak verilecek kararlarda engeller, rötarlar oluşabilir. Özellikle hukuk, yabancı kültürler, medya ve eğitim bağlantılı konularda, ileriye dönük hedeflerde işlerinizi 2 kez kontrol etmeyi ihmal etmeyin. Otorite figürleri, büyüklerinizin engeli ile karşılaşabilir bazı ortaklıkların sonuna gelebilirsiniz. İkili ilişkilerdeki uyumsuzluklar daha görünür olabilir. Hata yapmaya yatkın olduğunuz bir sürece giriyorsunuz. Önceden gelen bazı konuları ele almak üzerinde disiplin ve çalışkanlıkla odaklanmak, belki değişen şartlara ayak uydurarak bazı fedakarlıklarda bulunmak size başarı kazandırabilir...




Zerrin Zindancıoğlu, ASA, MAPAI


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder