10 Ağustos 2016 Çarşamba

10 Ağustos 2016 - Astrolozi


Ay, bugün tümüyle Akrep burcunda seyredecek; en zor durumlarda bile kontrolümüzü kolay kolay bırakmayacağımız bir gün. Tepkilerimizi, düşündüklerimizi ortaya dökmeyebilir kendimize saklayabiliriz. Özgüvenimizin de yüksek olması muhtemel; dolayısı ile içimizde fırtınalar kopsa bile yüzeyde sakin kalmayı başaracağız. Şüpheci ve eleştirici tavırlar içine girmemiz ilişkilerimizde sorun yaratabilir. Ortaklaşa gelir, bütçemiz, harcamalarımızla ilgili konular, kamusal işler ise gün içinde kendini belli edebilir.

06:37'de oluşacak Ay ve Neptün üçgeni bazı manevi çalışmalara, ritüellere uygun bir görünüm. Sezgilerimiz yoğun çalışabileceğinden, yaratıcılık ya da iç görü gerektiren tüm konuları ele alabiliriz. Çevremizdekilere karşı olan hassasiyetimiz de tavan yapabilir ve karşılıksız yardım etme isteği yoğun olabilir.

10:07'de Ay ve Kuzey Düğüm ardından da 13:47'de Ay ve Merkür arasında netleşecek ılımlı etkileşimler sayesinde dün netleşen Merkür ve Kuzey Düğüm kavuşumu aktif hale gelebilir. Dolayısı ile beraber yapılacak çalışmalar, ortaklaşa yardımlaşarak girişilecek detaylı çalışma gerektiren işler açısından enerjiler akıcı ilerleyebilir. Yeni tanışmalar, eğitim, seyahat, medya, yayıncılık, ticaret ve yakınlarımızla olan iletişimimizle ilgili olarak bizlere destek verebilecek ileriye dönük bazı kararlar verebileceğimiz bir transit.

15:04'te Ay ve Pluto arasındaki olumlu diğer bir transit de Akrep burcu vurgusunu daha belirginleştirebilir ve yoğun duygusallık verebilir. Kafamıza taktığımız konularla ilgili derinleşmek, bir fikre saplanıp onunla uzun süre uğraşmak, içgörü sayesinde konuların derinine inmek muhtemel. Kendi gelirimiz dışından oluşabilecek ortaklaşa gelir açısından bazı destekler oluşabilir.

21:20'de ise Ay ve Güneş arasındaki kare açı kesinlik kazanacak; ilişkilerimizle ilgili olarak kritik etkiler barındırıyor. Duygularımız ve mantık arasında dengesizlik olabileceğinden bu negatif etki kolaylıkça ilişkilerimize etki edebilir. Karşı cinsle münakaşalar, çevremizdekilerle egosal, inatçılık içeren tartışmalar oluşabilir. İçsel olarak kendi kendimizle bile tutarsız duygular içinde olabiliriz; dikkat etmekte yarar var.

Geceyarısının hemen ardından netleşecek Merkür ve Pluto arasındaki üçgen açı ise bugün de etkisini hissettirebilir. Diğerlerinin düşüncelerini anlayabilme, bugünlerde öğreneceklerimizin yaşamlarımızda iz bırakır cinsten olması, bilgide derinleşebilmek, gizemli konulara ilgi duymak kendi iç alemimize yönelmemiz mümkün.


Zerrin Zindancıoğlu, ASA, MAPAI


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder