25 Ağustos 2016 Perşembe

25 Ağustos 2016 - Astrolozi




Yeni güne boşlukta ilerleyerek başlayan Ay, 02:39'da İkizler burcuna geçiş yapıyor; iletişim, haberleşme, bir anda bir kaç konuya ilgimizi yöneltebilmek ve zihinsel yoğun aktiviteler öne çıkabilir bugün. Bilgiye olan merakımız artabileceği gibi zor etkiler altında kararsızlıklar da bu transitin gölge yanları arasında sayılabilir.

Dünden beri etkili olan Venüs ve Chiron kavuşumu 05:12'de netleşiyor ve gün boyu da aktif olacak. Vicdan muhakemelerine olanak tanıyan bu görünüm nedeniyle ilişkilerimizle ilgili geçmiş tecrübeler kafamıza sabahın erken saatlerinde daha fazla takılabilir. İlişkilerimiz sayesinde fırsat bulabilenler, sorunlarımıza destek bulabilmek belki dostlarla dertleşmek, diğerlerine fikirlerle rehberlik etmek imkanı bulabilirler. Sevgiye ve ilgiye olan ihtiyacımız bu saatler yoğun çalışabilir.

06:40'da Ay ve Güneş karşıtlığı ile Ay Tutulması'ndan sonra Ay son dördün fazına girmiş olacak. İlişkiler açısından zor bir transit; duygular ve mantık arasındaki denge bozulabilir bu da problemlere neden olabilir. Duygusal tansiyonumuz da buna bağlı yükseleceğinden dikkatli olmakta yarar var.

19:29'da Ay ve Satürn, ardından da 20:34'te Ay ve Mars karşıtlıkları ile birlikte Mars / Satürn beraberliği hareketlenecektir. Zorlayıcı, disiplin açısından daraltıcı, tahrik edici etki. Agresyon yükselebileceğinden riskli her türlü girişimden uzak durmakta yarar var; ufak detaylar bile bizleri zor durumda bırakabilir. Kazalara, rahatsızlıklara neden olabilecek bu görünüm için konsantre olmamız gereken hedeflere yoğunlaşmak en doğrusu olabilir.

21:05'te ise Ay ve Neptün karesi ile Satürn ve Neptün arasındaki kare açı da aktiflik kazanabilir; yüksek idealler, hayaller açısından olumsuz bir transit. Beklentileri düşük tutmak en doğrusu. Hayaller ve gerçek dünya arasında uçurumlar oluşabileceğinden, bu olumsuzluklar bizi psikolojik olarak yorabilir. Dinlenmeye özen göstermekte yarar var. Önemli konulardaki kararları ertelemek ise en doğrusu olabilir. 


Zerrin Zindancıoğlu, ASA, MAPAI

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder